- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.821
Teşekkürler canım sağlıklı olsun yeterkii :)Benm embriyolarm dondurulurken 4aa idi.
Transfer esnasında çözülünce tekrar baktı galiba embriyolog 5aa olmuş süper dedi demekki böyle birşey var şaşırdım hatta
Tam tersi benim bozuldu açılırken 1 tanesiPek mümkün değil canım. Eğer dondurulan embriyonun kalitesi iyi değilse, çözerken yaşamama ihtimali varmış
Yaaa o bozulanı transfer etmediler heralde dimi? bana da embriyologlar dedi ki çözülürken bozulabilecek bir embriyoyu yani şansı olmayan bi embriyoyu dondurmuyoruz dediler... benim 3 tane donduruldu da 2 si iyi 1 i orta kalite ben de bi ümit belki o orta kalite olan çözüldükten sonra kalitesi artar diye ümit etmiştim de bakalım inşallah sağlıklı olsunlar yeter kiTam tersi benim bozuldu açılırken 1 tanesi
Hadi bakalim hayirli haberler insallah. Carsamba kontrolde son durumuna bakarlar ona gore son ignenide olursun toplama yaparlar,kendini stres etme doktorlar herseyi zamanli yapiyo ona göre hesapliyorlar inan. Sen vücudunu hazirla gecen sene aralikta yumurta verdim bak daha dün transfer olabildim..düşünme bunlari canim duacinimKontrolden geliyorum şimdi çarşamba yine kontrol var cuma günü toplarız büyük ihtimalle dedi 14.gün oluyor yani bu kadar duymamıştım hiç umarım sıkıntı olmaz 12mm 12.5 mm 2 yumurtam var
Evet internetten baktığım kadarıyla hep 11 12.günde opu olmuşlar. Sizin taze transfer miydi? Dr bana geç büyüdüğü için 1 ay rahim dinlendirme yapabiliriz dediBen 18. Gün opu oldum. Geç diyemi endişeleniyosunuz orayı kaçırdım ama
Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah nasip etsin insallah canımKızlar ben transferden çıktım. 5a dondurulmus tek embriyo transfer edildi. Embriyolog çözdürdükleri embriyonun %100 canlı kaldigini ve kalitesinde hicbir bozulma olmadığını çok iyi bir embriyo olduğunu söyledi. Doktorumda rahim kalınlığın gayet iyi çok başarılı bir transfer oldu dedi. Artık takdir rabbime kalmış inşallah hayırlı sonuç aliriz3-4 saat kadar hastanede kalacakmışım basim aşağıda ayaklar yukarıda yatacakmisim. Bu arada kabusum ördeğe tuvaletimi yapamadığım için sondayla mesaneyide boşalttılar. Estrofem, progestan vajinal tablet ve coraspine aynen devam dedi extra günde 1 göbekten prolutex 25mg igne yazdı.
Yok ben pko yum . Ohss riskinden dolayı bekledik. Benim bi önceki baska drda yine 17. Gün olmuştu. Hiç kafaya takmayın. Tüp bebek tedavisi görüp buraya yazmayan binlerce kadın vardır biz sadece ufak bi kısmını görüyoruz.Evet internetten baktığım kadarıyla hep 11 12.günde opu olmuşlar. Sizin taze transfer miydi? Dr bana geç büyüdüğü için 1 ay rahim dinlendirme yapabiliriz dedi
Bana transfer etmediler ama burda bir arkadaşa ondan habersiz transfer etmişler ve şu an 3uzlere hamileYaaa o bozulanı transfer etmediler heralde dimi? bana da embriyologlar dedi ki çözülürken bozulabilecek bir embriyoyu yani şansı olmayan bi embriyoyu dondurmuyoruz dediler... benim 3 tane donduruldu da 2 si iyi 1 i orta kalite ben de bi ümit belki o orta kalite olan çözüldükten sonra kalitesi artar diye ümit etmiştim de bakalım inşallah sağlıklı olsunlar yeter ki
Benim 5.günüm aynılarını, birkaç daha ilac kullanıyorum. Bende olmadı canım. İlac yan etkilerinde vardır belki. Bir de ohss diye durumun gelişmesi durumunda olabiliyor ama doktorun tahlillerinde bu durumu kontrol etmiştir sanıyorumArkadaşlar transferin 6. günündeyim. Nefes darlığı başladı bende. Bunu yaşayanınız oldu mu? İlaçların yan etksi diye düşünüyorum. Estrofen, lutinus ve coraspin kullanıyorum
Ohss olsa bilgi verirdi heralde doktorum. devam ederse arayıp sorayım. Konuşurken nefes nefese kalıyorum. Zorlandım bugün. TeşekkürlerBenim 5.günüm aynılarını, birkaç daha ilac kullanıyorum. Bende olmadı canım. İlac yan etkilerinde vardır belki. Bir de ohss diye durumun gelişmesi durumunda olabiliyor ama doktorun tahlillerinde bu durumu kontrol etmiştir sanıyorum
Doktorun sölicek günlerini sanaBir sorum daha var kızlar ben şimdi regl olmayı bekliyorum OPU üstünden 9 gün geçti regl olduğumun ikinci günü hastaneye gidicem onu biliyorum fakat şeyi merak ediyorum rahim kalınlığına bakmak için kaç günde bir gitmem gerekicek ?
1 hafta canımDondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar cinsel ilişki OPUdan kaç gün sonra serbest biliyor musunuz ?
Dikkat et kendine canım, bu şekilde olup da yazan arkadaşlar var ilaçlardan biri de yapabilir .Ohss olsa bilgi verirdi heralde doktorum. devam ederse arayıp sorayım. Konuşurken nefes nefese kalıyorum. Zorlandım bugün. Teşekkürler
Bana 4 gün sonra demişlerdi canımDondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar cinsel ilişki OPUdan kaç gün sonra serbest biliyor musunuz ?
Bir hafta sonra dedi bize doktorumuz ama biz 5 gün bekledikDondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar cinsel ilişki OPUdan kaç gün sonra serbest biliyor musunuz ?
Pes etmek yok canım, bir daha denersin. Allahım sağlık ve güç versin yeter ki, biz çabaladıkça sonunda alacağız o güzel haberleri2.test sonucum geldi kızlar ve maalesef deger düşmüş 11e. 3. denememiz de basarisiz geride embryo da kalmadı artık ne düşüneceğimi bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?