- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.801
Onu ben de yapmaya çalışıyorum ya ama dün eşim evde yoktu hep yanımdaydı telefon, çalınca birden kalkarım bu sefer diye aldım yanıma. Ama sen çok iyi yapmışsın ben de hemen bırakayım yineKızlar bir de size söylemeyi unuttum. Transferden sonra 5 gün telefonla uğraşmadım, aynı odada yatmamaya çalıştım. Radyasyon almamak için çevremdeki bütün tüp bebek yapanlar böyle yapmıştı. Hepsinin tuttu diye denedim ben de
Henüz yapmadım benim 7 gün oldu bekliyorumEvet doğru diyorsunuz.. Siz test yaptınız mı göremedim.. güzel haberler alırsınız inşallah
Teşekkür ederimİlk 3 gün yatmıştım sonrasında yine evdeydim izin aldım işten. Bir saat uzandım yarım saat yürüdüm yavaş tempoda işlerimi hallettim evi düzenledim falan. Ağır kaldırmadım, yükseğe uzanmadım, eğilmedim. Bir de ben normalde günlük duş alırım bu süreçte haftada bir aldım. Tuvalette çok fazla oturmadım. Bu kadar
Pek mümkün değil canım. Eğer dondurulan embriyonun kalitesi iyi değilse, çözerken yaşamama ihtimali varmışKızlar bi şey sormak istiyorum ... dondurulmuş bir embriyo çözüldüğünde kalitesi artar mı? Yani böyle bişey mümkün müdür? Bu konuda bir bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfeen
Aynen bende işe yaradı umarım herkeste işe yararOnu ben de yapmaya çalışıyorum ya ama dün eşim evde yoktu hep yanımdaydı telefon, çalınca birden kalkarım bu sefer diye aldım yanıma. Ama sen çok iyi yapmışsın ben de hemen bırakayım yine
Yani eğer radyasyondan dolayı tutmasa çok üzülürdüm sonuçları düşünüp dayandım iyi de geldi banaAy iyi dayanmıssın valla canım helal olsun sanaben sürekli elimde telefon araştırmalar
Kontrolden geliyorum şimdi çarşamba yine kontrol var cuma günü toplarız büyük ihtimalle dedi 14.gün oluyor yani bu kadar duymamıştım hiç umarım sıkıntı olmaz 12mm 12.5 mm 2 yumurtam varCanim benim adetin 11.gune denk geldi opu oldu. Opudan bi kac gun önce dondurulalim rahmi biraz dinlendireljm dedi hem rahim duvari inceydi bende. Merak etme daha 7.gun gelisir kafana takma, gelisimine göre fazla verebilir bende de aynisi oldu 150 lik basladik gonal f sonra 50 ye düşürdük. Egerr vücut hazirsa taze embriyoda verilebiir kalani dondururlar
Ben 18. Gün opu oldum. Geç diyemi endişeleniyosunuz orayı kaçırdım amaKontrolden geliyorum şimdi çarşamba yine kontrol var cuma günü toplarız büyük ihtimalle dedi 14.gün oluyor yani bu kadar duymamıştım hiç umarım sıkıntı olmaz 12mm 12.5 mm 2 yumurtam var
Canım benmde tek 5aa dondurulmus embriyo.Kızlar ben transferden çıktım. 5a dondurulmus tek embriyo transfer edildi. Embriyolog çözdürdükleri embriyonun %100 canlı kaldigini ve kalitesinde hicbir bozulma olmadığını çok iyi bir embriyo olduğunu söyledi. Doktorumda rahim kalınlığın gayet iyi çok başarılı bir transfer oldu dedi. Artık takdir rabbime kalmış inşallah hayırlı sonuç aliriz3-4 saat kadar hastanede kalacakmışım basim aşağıda ayaklar yukarıda yatacakmisim. Bu arada kabusum ördeğe tuvaletimi yapamadığım için sondayla mesaneyide boşalttılar. Estrofem, progestan vajinal tablet ve coraspine aynen devam dedi extra günde 1 göbekten prolutex 25mg igne yazdı.
Benim ilk transferde 5a kaalite embriyo ile oldu ama o hiç tutmadı inşallah allah bunda nasip ederCanım benmde tek 5aa dondurulmus embriyo.
Hatta 4aa diye biliyordum. Embriyolog çözdürünce transfer esnasında 5aa olmuş dedi çok kaliteli embriyo dedi. Yarım saat yatıp kalkabilirsinz dedi ama ben 1 saat normal düz yattım. Sonra taksiye binip eve geçtim. Hiç öyle baş aşağı durmadım kimseden böle bişi duymamıştminsallah pozitif olur ilaçlarımızda aynı sadece ben prolutexi 2 yapıyorum fitilim yok
Canım tutma ağrı girer . Neden yapamayasın bende çok gerildim nasıl yapıcam diye ama düz uzanırken hemşire altıma koydu belime kadar uzandı o zaten çok rahat bişeymiş. Bende yaptım yani Çünkü aşırı sıkışmıştım benBenim ilk transferde 5a kaalite embriyo ile oldu ama o hiç tutmadı inşallah allah bunda nasip ederben saat 5 e kadar yatacakmışım böyle tuvaletede kaldırmıyorlar ördegede ben yapamiyorum nasıl olacak böyle gerildim ya ama heralde okadar duramam saat 3 te kalkar tuvalete giderim
Ben yaptırdım canım. Çünkü hamileyken mümkün olmıcak transferime 1 hafta kala dolgumu yaptırdım rahatladımKızlar merhaba tahmini transfer günüme 10 gün civarında var bu süreçte diş dolgusu yaptırmanın bir sakıncası var mıdır sizce?
Darısı başımıza insallahYani eğer radyasyondan dolayı tutmasa çok üzülürdüm sonuçları düşünüp dayandım iyi de geldi bana
Canim heralde psikolojikmen uzanarak yapamıyorum ama mecbur deneyecegim yinede.Canım tutma ağrı girer . Neden yapamayasın bende çok gerildim nasıl yapıcam diye ama düz uzanırken hemşire altıma koydu belime kadar uzandı o zaten çok rahat bişeymiş. Bende yaptım yani Çünkü aşırı sıkışmıştım ben
Hemşire bana su sesi yapmıştıCanim heralde psikolojikmen uzanarak yapamıyorum ama mecbur deneyecegim yinede.
Sağol canım bide öyle deniyim bakalimHemşire bana su sesi yapmıştıo suyu açana kadar ben ohooo yarısını boşaltmıştım mesanemin bile. Sanırım yapamayanlar için öyle yapıyorlar dene istersen canım çok tutma ağrın olur
Benm embriyolarm dondurulurken 4aa idi.Kızlar bi şey sormak istiyorum ... dondurulmuş bir embriyo çözüldüğünde kalitesi artar mı? Yani böyle bişey mümkün müdür? Bu konuda bir bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?