Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlısı ile bebeğini alıp evine gel canım Rabbim sonucunu da mutlulukla yazmak nasip etsin

Ne değişik yaaa vallahi anlayamıyorum bu doktor ve hemşireleri bana söylenene bak sana söylenene şaşırıyorum aynı işlemi oluyoruz sonuçta insanın kafasını karıştırıyorlar
Bir de bende şöyle birşey yaptılar. Transfer olduktan sonra ameliyathanedeki çataldan kalkmadan yatağı kafam aşağıda kalacak şekilde ayarladılar. Baya düşecek gibiydim kenarlardaki demirden tut dediler 15 dk öyle kaldım. Çok şaşırmıştım. Demekki bacakları kaldırmak hamile kalmakta işe yarıyormuş dedim kendi kendime

Benm de doktorum 3 gün yatacaksın dedi. Bugün 3.günüm ayaklandım çorba falan yaptım yürüdüm evde kasıklarıma ağrı girdi ama anlamadım
Sen şuan testin çıkana kadar gebesin o yüzden kasığa ağrı girdiği gibi işini bırakıp uzanman lazım. Hamilelerde yorulunca kasıklarına ağrı giriyor ya aynen öyle seninki de.

Sen şuan testin çıkana kadar gebesin o yüzden kasığa ağrı girdiği gibi işini bırakıp uzanman lazım. Hamilelerde yorulunca kasıklarına ağrı giriyor ya aynen öyle seninki de.
Canım ağrı girince uzandım ama devam etti bir süre. Yatınca geçti çok şükür. İnsallah zarar vermemişimdir. Gece de korktum biraz ağlama krizine girdim insallah birşey olmamıstır valla diken üstündeyim yaa. Şu test günü gelse de rahatlasak

Aşağı yukarı aynıymış sizinle değerimiz.. sonra bir daha muayene olmuş muydunuz transferden önce? İnşallah artar, taa şubat’ta opu oldu, şimdiye kadar sarktı transfer bir aksilik olacak diye korkuyorum ama tabi hayırlısı

Transferden 5 gün önce 11 mm Di çok iyi demişti 5gün sonra trasfer oldum ama bünyeden bünyeye değişen birşey bu bence sizinde kalınlaşacak
Çok iyiymiş senin kalınlığın, 1 hafta var transfere bakalım yarın kaç mm olacak.. Histeroskopi yapılmıştı, ondan sonra böyle biraz ince olabiliyor dedi doktor.. İnşallah artar

Hadi bakalım kap hel bebişleri, bu sefer güzel sonuçlar alacaksın inşallah

Tekrar Üstüne olmadım ama doktorum transfer için yeterli buldu, transfer günü de iyi gördüğünü söyledi ama özellikle ölçmedi. İçinizi ferah tutun zaten pek çok faktör bir arada söz konusu ama benim okuduğum 7mm kabul edilebilir bir sınır hem doktorunuz da transfere tamam demişse güvenin

Evet doğru diyorsunuz.. Siz test yaptınız mı göremedim.. güzel haberler alırsınız inşallah

Çok iyiymiş senin kalınlığın, 1 hafta var transfere bakalım yarın kaç mm olacak.. Histeroskopi yapılmıştı, ondan sonra böyle biraz ince olabiliyor dedi doktor.. İnşallah artar
Bende oldum histeroskopi canım inşallah ki seninkide kalınlaşacak daha 1 hafta var kendin söylüyorsun gayet güzel olacak

Allahın izniyle bişey olmamıştır. İyi düşün iyi olsun inşallah

Kızlar bir de size söylemeyi unuttum. Transferden sonra 5 gün telefonla uğraşmadım, aynı odada yatmamaya çalıştım. Radyasyon almamak için çevremdeki bütün tüp bebek yapanlar böyle yapmıştı. Hepsinin tuttu diye denedim ben de

Canim benim adetin 11.gune denk geldi opu oldu. Opudan bi kac gun önce dondurulalim rahmi biraz dinlendireljm dedi hem rahim duvari inceydi bende. Merak etme daha 7.gun gelisir kafana takma, gelisimine göre fazla verebilir bende de aynisi oldu 150 lik basladik gonal f sonra 50 ye düşürdük. Egerr vücut hazirsa taze embriyoda verilebiir kalani dondururlar

Göbeğime yaklastırmamaya calısıyorum canım sadece öbür türlü evde yalnız oldugum icin eşim işe gidiyor mecbur elimde hep telefon

Bnmde transferim bugün bende yoldayım hepimizin için hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim inşallah

Göbeğime yaklastırmamaya calısıyorum canım sadece öbür türlü evde yalnız oldugum icin eşim işe gidiyor mecbur elimde hep telefon
Ben eşimin teli hariç telefona bakmıyordum netim de kapalıydı kim arasa eşimi arasın diye 5-6 gün sonra döndüm millete kimisi küstü bile banane bebekim daha önemli

Ben eşimin teli hariç telefona bakmıyordum netim de kapalıydı kim arasa eşimi arasın diye 5-6 gün sonra döndüm millete kimisi küstü bile banane bebekim daha önemli
Ay iyi dayanmıssın valla canım helal olsun sana ben sürekli elimde telefon araştırmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…