- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.781
Ne değişik yaaa vallahi anlayamıyorum bu doktor ve hemşireleri bana söylenene bak sana söylenene şaşırıyorum aynı işlemi oluyoruz sonuçta insanın kafasını karıştırıyorlarBana hemşire öyle söylemişti, normal wcye oturma ilk üç gün diye. Neden bilmiyorum
Hayırlısı ile bebeğini alıp evine gel canım Rabbim sonucunu da mutlulukla yazmak nasip etsinGünaydınlar şuan hastanedeyim bugün ikinci transferim olacak inşallah bu sefer sonu güzel olurBugün transferi olan arkadaşlarım inşallah hepimiz için güzel başarılı bir transfer olur dualarım hepimiz için
Bir de bende şöyle birşey yaptılar. Transfer olduktan sonra ameliyathanedeki çataldan kalkmadan yatağı kafam aşağıda kalacak şekilde ayarladılar. Baya düşecek gibiydim kenarlardaki demirden tut dediler 15 dk öyle kaldım. Çok şaşırmıştım. Demekki bacakları kaldırmak hamile kalmakta işe yarıyormuş dedim kendi kendimeNe değişik yaaa vallahi anlayamıyorum bu doktor ve hemşireleri bana söylenene bak sana söylenene şaşırıyorum aynı işlemi oluyoruz sonuçta insanın kafasını karıştırıyorlar
Sen şuan testin çıkana kadar gebesin o yüzden kasığa ağrı girdiği gibi işini bırakıp uzanman lazım. Hamilelerde yorulunca kasıklarına ağrı giriyor ya aynen öyle seninki de.Benm de doktorum 3 gün yatacaksın dedi. Bugün 3.günüm ayaklandım çorba falan yaptım yürüdüm evde kasıklarıma ağrı girdi ama anlamadım
Canım ağrı girince uzandım ama devam etti bir süre. Yatınca geçti çok şükür. İnsallah zarar vermemişimdir. Gece de korktum biraz ağlama krizine girdimSen şuan testin çıkana kadar gebesin o yüzden kasığa ağrı girdiği gibi işini bırakıp uzanman lazım. Hamilelerde yorulunca kasıklarına ağrı giriyor ya aynen öyle seninki de.
Aşağı yukarı aynıymış sizinle değerimiz.. sonra bir daha muayene olmuş muydunuz transferden önce? İnşallah artar, taa şubat’ta opu oldu, şimdiye kadar sarktı transfer bir aksilik olacak diye korkuyorum ama tabi hayırlısıTransferden 6 gün önce 7.1 mmdi ben transfer oldum aynı siizn gibi climara başladı doktorum, ama okuduğum kadarıyla zaten 7 mm üzerini yeterli buluyorlar transfer için ki sizin de transfer gününe kadar daha artar kalınlığınız
Çok iyiymiş senin kalınlığın, 1 hafta var transfere bakalım yarın kaç mm olacak.. Histeroskopi yapılmıştı, ondan sonra böyle biraz ince olabiliyor dedi doktor.. İnşallah artarTransferden 5 gün önce 11 mm Di çok iyi demişti 5gün sonra trasfer oldum ama bünyeden bünyeye değişen birşey bu bence sizinde kalınlaşacak
Hadi bakalım kap hel bebişleri, bu sefer güzel sonuçlar alacaksın inşallahGünaydınlar şuan hastanedeyim bugün ikinci transferim olacak inşallah bu sefer sonu güzel olurBugün transferi olan arkadaşlarım inşallah hepimiz için güzel başarılı bir transfer olur dualarım hepimiz için
Tekrar Üstüne olmadım ama doktorum transfer için yeterli buldu, transfer günü de iyi gördüğünü söyledi ama özellikle ölçmedi. İçinizi ferah tutun zaten pek çok faktör bir arada söz konusu ama benim okuduğum 7mm kabul edilebilir bir sınır hem doktorunuz da transfere tamam demişse güveninAşağı yukarı aynıymış sizinle değerimiz.. sonra bir daha muayene olmuş muydunuz transferden önce? İnşallah artar, taa şubat’ta opu oldu, şimdiye kadar sarktı transfer bir aksilik olacak diye korkuyorum ama tabi hayırlısı
Evet doğru diyorsunuz.. Siz test yaptınız mı göremedim.. güzel haberler alırsınız inşallahTekrar Üstüne olmadım ama doktorum transfer için yeterli buldu, transfer günü de iyi gördüğünü söyledi ama özellikle ölçmedi. İçinizi ferah tutun zaten pek çok faktör bir arada söz konusu ama benim okuduğum 7mm kabul edilebilir bir sınır hem doktorunuz da transfere tamam demişse güvenin
Bende oldum histeroskopi canımÇok iyiymiş senin kalınlığın, 1 hafta var transfere bakalım yarın kaç mm olacak.. Histeroskopi yapılmıştı, ondan sonra böyle biraz ince olabiliyor dedi doktor.. İnşallah artar
Allahın izniyle bişey olmamıştır. İyi düşün iyi olsun inşallahCanım ağrı girince uzandım ama devam etti bir süre. Yatınca geçti çok şükür. İnsallah zarar vermemişimdir. Gece de korktum biraz ağlama krizine girdiminsallah birşey olmamıstır valla diken üstündeyim yaa. Şu test günü gelse de rahatlasak
Dondurulmus embriyo canimKarın bel ağrısı normal dediler ama yinede insan takılıyor işte herşeyeteşekkür ederim hayırlı haberleri beraber alırız umarım taze mi dondurulmuş embriyomu senin ki
Benim en son beş iğneye kadar çıkmıştı. Reglin 2.günü tedaviye başladık. 12.gün opu oldu 17.gün transfer yapıldı. sen bi sonraki kontrolünde tahmini ne zaman yapabiliriz opuyu diye sor. Transferde de doktorların bi standartları oluyor benimki bi aksilik olmadıkça hep 5.gün yapıyormuş. Tüp bebek hemşiresi bana çok yardımcı olmuştu abla gibi herşeyi soruyordum. Cep nosunu da vermişt
Canim benim adetin 11.gune denk geldi opu oldu. Opudan bi kac gun önce dondurulalim rahmi biraz dinlendireljm dedi hem rahim duvari inceydi bende. Merak etme daha 7.gun gelisir kafana takma, gelisimine göre fazla verebilir bende de aynisi oldu 150 lik basladik gonal f sonra 50 ye düşürdük. Egerr vücut hazirsa taze embriyoda verilebiir kalani dondururlar
Göbeğime yaklastırmamaya calısıyorum canım sadece öbür türlü evde yalnız oldugum icin eşim işe gidiyor mecbur elimde hep telefonKızlar bir de size söylemeyi unuttum. Transferden sonra 5 gün telefonla uğraşmadım, aynı odada yatmamaya çalıştım. Radyasyon almamak için çevremdeki bütün tüp bebek yapanlar böyle yapmıştı. Hepsinin tuttu diye denedim ben de
İnsallah canım sağolasınAllahın izniyle bişey olmamıştır. İyi düşün iyi olsun inşallah
Bnmde transferim bugün bende yoldayım hepimizin için hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim inşallahGünaydınlar şuan hastanedeyim bugün ikinci transferim olacak inşallah bu sefer sonu güzel olurBugün transferi olan arkadaşlarım inşallah hepimiz için güzel başarılı bir transfer olur dualarım hepimiz için
Ben eşimin teli hariç telefona bakmıyordum netim de kapalıydı kim arasa eşimi arasın diye 5-6 gün sonra döndüm millete kimisi küstü bile banane bebekim daha önemliGöbeğime yaklastırmamaya calısıyorum canım sadece öbür türlü evde yalnız oldugum icin eşim işe gidiyor mecbur elimde hep telefon
Ay iyi dayanmıssın valla canım helal olsun sanaBen eşimin teli hariç telefona bakmıyordum netim de kapalıydı kim arasa eşimi arasın diye 5-6 gün sonra döndüm millete kimisi küstü bile banane bebekim daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?