Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Evet yarın herşeyi sorucam inşallah günler geçmek bilmiyor zaten eşimde yanımda değil o da zorluyo ama herşey yavrularımız için diyoruz hakkımızda hayırlısı artık

Benim de bugün 4.günüm. Hicbirsey hissetmiyorum devamlı internetten bir şeyler okuyorum, nasıl geçecek vakit bilmiyorum. Güzel haberler alalım insallah
Ay insallah peki ayaklandınmı canım yemek falan yapıyormusun gün içinde nasıl hareketlerin vs

Bu teste aldanma canım ya hem de çok erken senin için daha test gününden bir gün önce diğer kaset testlerden yap onlar garanti olan

Ay insallah peki ayaklandınmı canım yemek falan yapıyormusun gün içinde nasıl hareketlerin vs
İlk 3 gün genelde uzandım, wc yemek icin kalktım. Bugün kısa bir kahvaltı hazırladım , birde 10 dakika çorba karıştırdım.2. Gün ve bugün igne olmak icin dışarı çıktım. Ben sabah 10 da , birde akşam 10 da lutinus vajinal tablet koyuyorum çok ayakta dikilince akıyor o yüzden çok ayakta kalmamaya çalışıyorum.

Transfer olan arkadaşlar, transfere karar verildiğinde rahim kalınlığınız neydi? 7,2 ölçtü bugün doktorum, clemara fort başlattı, beklediğimizden biraz ince dedii.. haftaya cumartesiye planlıyır transferi, kalınlaşır mı yeterince acaba o zamana kadar

Bugun 3.günüm fazla ayakta kalınca kasıklarıma ağrı girdi benim de. Çorba yaptım birde ufak ufak yürüdüm . Hiç dışarı çıkmadım yokuş bizim buralar diye. 2 gün sonra çıkarım belki. Ama ağrıya anlam veremedim

Burda yazan bir çok arkadaş kasık agrisindan bahsediyor, ilac yan etkileri de olabilir. Benim ilk 3 gün hafif hafif hissettirdi ama bugün bir şey yok . Bir de ben çok su içiyorum, yarım saatte bir wc deyim

İlk 48 saatte tutunuyormuş. Dikkat et bu süreçte. Bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı bende regl gibi inşallah tutunma belirtisidir
Ay canım inşallah 3 gün yatak istirahati verdi lavabo ve yemek için kalkıyorum bunlar için bile tedirginim inşallah sıkıntı olmaz yine de dikkat ettiğiniz bir durum oldu mu başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…