- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #2.741
Pozitif görünüyor hadi gözün aydın darısı kucağına olsun inşallahKızlar ne dersiniz? Sizce gebelik var mı?
9. Gün normal kaset testi.
Hadi gözün aydın. Forum erkenci kuşlarla dolu inşallah dayanırsınBen de bugün transfer oldum kızlar 2 tane blast embriyo transfer edildi test günüm 2 Haziran çabuk geçer inşallah
Amiiinnn inşşş duacınızımCanım benim pozitifi hala ağrıyor hem kullandığımız ilaçların etkisi hem de inşallah bebişin etkisi bence
Evet yarın herşeyi sorucam inşallah günler geçmek bilmiyor zaten eşimde yanımda değil o da zorluyo ama herşey yavrularımız için diyoruz hakkımızda hayırlısı artıkStres yapma olumlu düşün en başta bu çok önemli, ben hep eşimle bebişimiz geliyor falan diye konuşuyordum bu iğne bebiş için falan diye kendini motive etmeye çalış. Aklında soru işareti kalmadan herşeyi sor, not et. Opu yapılmadan önce sana diyorlar şu saatte şu iğneyi vurul şu saatte gel diye 2gün öncesinden biliyorsun opu saatini tarihini. Rahim dinlendirme olasılığını dr benimle ilk muayenede söylemişti ihtimal var diye sonra kontrole gittikçe gittikçe açıkladı kafamda oturdu herşey.
Her zaman ettiğim dua Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın aminAmiiinnn inşşş duacınızım
Amin inşallah dua edinPozitif görünüyor hadi gözün aydın darısı kucağına olsun inşallah
Ay insallahBenim de bugün 4.günüm. Hicbirsey hissetmiyorumdevamlı internetten bir şeyler okuyorum, nasıl geçecek vakit bilmiyorum. Güzel haberler alalım insallah
Tarlım transferden sonra eğer ovitrelle vurulduysan yalancı pozitif olabiliyo ama vurulmadıysan hayırlı olsun bildiğin pozitif buKızlar ne dersiniz? Sizce gebelik var mı?
9. Gün normal kaset testi.
Bu teste aldanma canım ya hem de çok erken senin için daha test gününden bir gün önce diğer kaset testlerden yap onlar garanti olanKızlar merhaba.17 Ağustos’ta transferim oldu 2 adet blast. Bugün transfer hariç 4. Günüm . Testim vardı fazladan yapayım dedim. Bir dakika içinde böyle çıktı. Prodoctor diye bi marka internetten almıştım. Yanlıs sonuç veriyo diye yorumlarda var. Bu marka erken gebelik testi kullanan var mı aranızda
İlk 3 gün genelde uzandım, wc yemek icin kalktım. Bugün kısa bir kahvaltı hazırladım , birde 10 dakika çorba karıştırdım.2. Gün ve bugün igne olmak icin dışarı çıktım. Ben sabah 10 da , birde akşam 10 da lutinus vajinal tablet koyuyorum çok ayakta dikilince akıyor o yüzden çok ayakta kalmamaya çalışıyorum.Ay insallahpeki ayaklandınmı canım yemek falan yapıyormusun gün içinde nasıl hareketlerin vs
İnternetten bunu vermiş bulundum okumamısım yorumlarınıda. Elimdekileri yapar sonra kan veririm artık garanti olsun diyeBu teste aldanma canım ya hem de çok erken senin için daha test gününden bir gün önce diğer kaset testlerden yap onlar garanti olan
Bugun 3.günüm fazla ayakta kalınca kasıklarıma ağrı girdi benim de. Çorba yaptım birde ufak ufak yürüdüm . Hiç dışarı çıkmadım yokuş bizim buralar diye. 2 gün sonra çıkarım belki. Ama ağrıya anlam veremedimİlk 3 gün genelde uzandım, wc yemek icin kalktım. Bugün kısa bir kahvaltı hazırladım , birde 10 dakika çorba karıştırdım.2. Gün ve bugün igne olmak icin dışarı çıktım. Ben sabah 10 da , birde akşam 10 da lutinus vajinal tablet koyuyorum çok ayakta dikilince akıyor o yüzden çok ayakta kalmamaya çalışıyorum.
Yaa öyle mi diyosunOhoooo 2 günde bile hemen kalınlaşıyo haftaya kadar kalınlaşır bence
Burda yazan bir çok arkadaş kasık agrisindan bahsediyor, ilac yan etkileri de olabilir. Benim ilk 3 gün hafif hafif hissettirdi ama bugün bir şey yok . Bir de ben çok su içiyorum, yarım saatte bir wc deyimBugun 3.günüm fazla ayakta kalınca kasıklarıma ağrı girdi benim de. Çorba yaptım birde ufak ufak yürüdüm . Hiç dışarı çıkmadım yokuş bizim buralar diye. 2 gün sonra çıkarım belki. Ama ağrıya anlam veremedim
Haftada 1 defa proluton depot, hergun de prolutex iğnesi kullanıyorum. Söylediğiniz iğneden yapılmadı hiç, insallah pozitiftirTarlım transferden sonra eğer ovitrelle vurulduysan yalancı pozitif olabiliyo ama vurulmadıysan hayırlı olsun bildiğin pozitif bu
Ay canım inşallahİlk 48 saatte tutunuyormuş. Dikkat et bu süreçte. Bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı bende regl gibi inşallah tutunma belirtisidir
Çıktı mı kan sonucu?? Hayırlı haberler inşallah5.gun 12 mayis benim de. Bana 10 gun sonra test yap dediler ben de bir gunden bir sey olmaz diyip bugun kan vercem
İlk günü saymazsak 9.gun pozitif ciktiKanda da sonuç pozitif mi oldu sizin? Kanda kaçıncı gün baktırdınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?