Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Maşallah Allah devamını getirsin. Belki stresten olmuşsundur ya düzelir inşallah

Arkadaşlar merhaba benim amh değerim
21.10.2020 0.67 (devlet hastanesinde)
06.04.2021 0.30 ( özel hastanede)
Ve
17.05.2021 0.484 ( başka bi özel hastanede)

Bu şekilde amh yükselmesi yaşayan var mı hangisine inanacağımı şaşırdım gerçekten yardımcı olursanız çok sevinirim

Hayirli ugurlu olsun sizin durumunuz neydi kacinci denemeniz acaba?
Ben 9 yıl önce bekarken çikolata kisti den açık ameliyat olmuştum canım öyle olunca baya hasar almış üreme organlarım. Bu 3.denemem hepsi tuttu ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. 2.sinde bir kızım oldu çok şükür. Bunda da dra gidip görmeyi bekliyorum ne durumdayiz diye

Maşallah Allah devamını getirsin. Belki stresten olmuşsundur ya düzelir inşallah
Bi de estrofem kullandığımdan beri sağ yüzük. Parmağımda egzama gibi bir şey çıktı sürekli büyüyor elim. Mahvoldu. Onu da kafaya çok takıyorum eşim stresten diyor. İnşallah sadece strestendor

Her hastanenin makinesi farklı bu tarz ufak farklar olabiliyor. Benim de bir yerde farklı başka yerde farklıydı. Ama aralarındaki fark çok azdi. En son düzen lab. Da verdim o neyse onu kabul etti drum

Cokk sevindim sizin adiniza. Bir olumlu sonuc diger tum olumsuzluklari siliyor degil mi insallah darisi basimiza olsun

Canım bende 8 mayısta trasfer oldum
6.günü 50.74 (14 mayıs)
10.gün 397 (18 mayıs)
13.gün yani cuma günü vericem bakalım inşallah yükselir
Herkesin değeri başka aynı gün trasfer olduğum arkadaşımada çift emriyo kondu onunda 180 çıkmış değeri hiç aklın karışmasın herkesin değeri başka kendine özel kuzum

Cokk sevindim sizin adiniza. Bir olumlu sonuc diger tum olumsuzluklari siliyor degil mi insallah darisi basimiza olsun
Gerçektej öyle. Ben kızım olmadan önce bebekli arkadaşlarıma gitmekten nefret ederdim. Gözlerim dolardı ağlardım esmer gibi yapardım ki esnedigimden gözüm doluyor sansınlar diye. Allah her isteyene tattirsin inşallah bu duyguyu

Aminn aminn Allah isteyen herkese tez vakitte o duyguyu yaşatsın bize de.

Her hastanenin makinesi farklı bu tarz ufak farklar olabiliyor. Benim de bir yerde farklı başka yerde farklıydı. Ama aralarındaki fark çok azdi. En son düzen lab. Da verdim o neyse onu kabul etti drum
Bakalım benim hangisini kabul edecek ben bi kaç bişey yaptım acaba onlar mı etkiledi ki dedim

Kizlar bide bisey sorucam, her gun prolutex igne oluyorum. Estrofem 4 tane, progesteron sabah ogle aksam olmak uzere 3 tane, kortizon ve asprin kullaniyorum. Akintim cok oluyor, normal mi sizce?

Kizlar bide bisey sorucam, her gun prolutex igne oluyorum. Estrofem 4 tane, progesteron sabah ogle aksam olmak uzere 3 tane, kortizon ve asprin kullaniyorum. Akintim cok oluyor, normal mi sizce?
Bende , 4 estrofem, aspirin, 2 prednol, prolutex igne , lutinus vajinal 2x2 , opsapar igne , prograf kullanıyorum. Yarım saatte bir tuvalete gidiyorum ve hep bi ıslaklık var

Bende , 4 estrofem, aspirin, 2 prednol, prolutex igne , lutinus vajinal 2x2 , opsapar igne , prograf kullanıyorum. Yarım saatte bir tuvalete gidiyorum ve hep bi ıslaklık var
Transfer olmus muydunuz, sizde durum nedir? Onceki mesajlarda yazmissaniz kusura bakmayin tekrar sormus gbi olucam

Akıntı normal canım. Kortizon dediğin ney?? Benm transferimin 2.günü şuan estrofem 5 prolutex 2 ve aspirin kullanıyorum sadece akıntım fazlalaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…