Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok erken yapmışsın canım. 4-5 günde tutunup, bhcg salgılamaya başlıyor. İcini ferah tut, gününü bekle. Allah hepimize nasip etsin insallah
Haklısınız, kan tahlili günümü bekleyeceğim, güzel dualarınız için teşekkürler. İnşallah hepimizin sağlıklı, hayırlı evlatları olur.

Kızlar merhaba. Yazılanları okudum. Erken test sonucu sağlıklı değil, moralinizi bozmayın boşuna.Kan testini bekleyin lütfen.
Pozitif olanları tebrik ediyorum, negatif olanlara da sabır diliyorum.
Bugün transfer işlemleri için gittim ve bana transfer öncesi histeroskopi yapalım denildi. Ben işlem görmek istemiyorum artık. Yazılanları okudum, tutunmayı arttır vs diyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

5. Gün embriyosu 5 tane dondurulmuş vardı şu anda 4 kaldı, bir tane transfer edildi yaşım 31 olduğu için. Kalitelerini bilmiyorum desem ayıp olmaz sanırım, hiç sormadım
Benim 1 tane dondurulmuş embriyom vardı, o da transfer edildi. Moralinizi bozmayın. Kalitelerini ben de hiç bilmiyorum, ne onlar söyledi ne de ben sordum

Ben histeroskopi oldum canım transferi 1 ay uzattı ama ben yararı olduğunu düşünüyorum 1mm den 2 tane polip alındı. Hemde tanısal amaçlı oluyor iyice Rahim net görülüyor olmasında yarar var gibi

5. Gün embriyosu 5 tane dondurulmuş vardı şu anda 4 kaldı, bir tane transfer edildi yaşım 31 olduğu için. Kalitelerini bilmiyorum desem ayıp olmaz sanırım, hiç sormadım
Anladım canım 5aa5ab vs byke kalıtesını belırlıyorlar ya ıns benımde tutar embrıyolarım ıkı tane kaldı ıkısı cozulmemıs bozulmus

Hamile olduğunu öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum. Darısı bekleyenlerin başına... Transferden itibaren hangi belirtileri yaşadığınızı bizimle de paylaşır mısınız? Gebe olduğunuzu öğrenene kadar hissettikleriniz oldu mu?

Evet tuttu yukarıda paylaşmıştım 5 gün 4ab kalitede tek embriyo trasferim oldu bugün değerim 397 çıktı
Masallah canm Rabbm kucagına saglıkla almayı kavustursun ıns cok sevındım Rabbım nasıp ederse persembede benım olacak banada dua eder mısın 4taneydı ıkısı bozulmus cozulurken ıkı tane kaldı ıns onlar kalıtelıdır ve tutar canım cok korkuyorum

Ben histeroskopi oldum canım transferi 1 ay uzattı ama ben yararı olduğunu düşünüyorum 1mm den 2 tane polip alındı. Hemde tanısal amaçlı oluyor iyice Rahim net görülüyor olmasında yarar var gibi
Teşekkürler cevap için. Bu polipler vajinal ultrasonda tespit edilemiyor mu? Bilginiz var mı? Yalnızca polip vs için mi yoksa tüpler içinde mi istenir histeroskopi?

Bu his bambaşka birşey öncelikle asla ümidimi kaybetmedim trasfer okurken " hoşgeldin canım bebeğim" dedim o ultrosonun ekranına bakarken.
İlk tek bir ağrım olmadı.
2.gün kasık ve bel ağrım olmaya başladı hafif ayrıca meme ağrısı eklendi
3.gün devam etti ama çok şiddetli değil
4.gün ağrılar devam ediyordu ama sadece belli zamanlarda sürekli değil.
5.gün gündüz iyi geçmişti saat 18:00 den sonra feci derece resmen kasıklarımı deler gibi ağrılar olmaya başladı ve gece 2 3 e kadar sürdü
6.gün sabah idrar testi yaptım çift çizgi gördüm ayrıca kanda 50.74 çıktı. Kasık ağrılarım daha hafifti
7-8-9.günlerde genelde yattım hiç bir iş yapmadım arada Kasık ağrım oldu.
10.gün bugün sabah kan değerim 397 çıktı biraz tansiyonum düştü akşam üzeri yemek yaparken bende bırakıp uzandım hemen kasık ağrım feci derece oldu adet olacakmışım gibi bende şuanda böyle durumlar

Çok güzel anlatmışsınız teşekkürler. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım

Son düzenleme:
Ben gruptaki herkese dua ediyorum canım Rabbim inşallah gönlüne göre versin ama böyle olurum olmaz mı falan diye düşünme kendini hep olumluya alıştır evet bozulmuş olabilr ama 2 tane daha var lütfen sadece olumlu düşün

Ameliyattan sonra kullanmaya devam edilmiyor. Ben yurtdışındayım o yüzden fiyatı söylesem de bişey ifade etsem sanırım.

Benim de başımdan bir dış gebelik geçti ama böyle 3 gün yatacaksın diyen doktor ilk kez görüyorum. Zaten klinikten bi kağıt verdiler bana ne yasak ne değil herşey yazıyor. Yürüyüş serbest ama ağır egzersis yasak, duş serbest ama çok sıcak suyla banyo yasak, ilişki ilk 7gün yasak gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…