Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar yarın opu olacak. Garip bi ruh hali içindeyim tek düşüncem sonrasında ağrısı oluyormu acaba? Sanki kendimi hiç tüp bebek tedavisinde gibi hissetmiyorum
Selam canim ben oldum bugun suan yatip dinleniyorum korkma biraz moralin bozulablr el ayaklarini sabitlesitiriolar ama can skcak bisey yok anlamicalsin hissetmiceksn kalktiginda agrin olablr ama artik o kdronada katlanicaz ztn regl agrosi gibi ben yanlis yaptm agladim ettim fln ama sen yapma inan kendine zarar.wermektn baska bosi degil guxlu olup birbirimizi toparlicaz bnm cok az yumurta oldu ondan uzuldum

Aynen canım rahat olmak önemlidir ama olamıyor insan umarım agrım olmaz. 1 hafta agrısı olanlar oluyormus korktum açıkcası o agrıyla nasıl transfer olur diye
Korkma canım adet sancısı gibi oluyor aynen hatta ben çok panikleyince ameliyathane de sakinleştirici bşe yaptılar bana zaten dinleniyorsun bolca taze transfer olacak o zaman seninki

Canım uyutmadılar mı seni. Bana uyucaksın anlamıcaksın falan dediler ama sonrasında cok agrım olurmu bilemedim. Gerçi rahim filminde narkozdan ayılınca anlamamıştım agrı pek. sıkma canını hiç önemli olan çok olmadı değil inşallah o toplananlardan birisi kucağına bebiş olur canım

Korkma canım adet sancısı gibi oluyor aynen hatta ben çok panikleyince ameliyathane de sakinleştirici bşe yaptılar bana zaten dinleniyorsun bolca taze transfer olacak o zaman seninki
Evet canım eğer güzel giderse herşey taze transfer olcak. Doktorum öyle dedi yani. Bu rahim dinlendirmeyi neden yapıyolar acaba. Herkese yapmıyolar sanırım.

Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi

Evet canım eğer güzel giderse herşey taze transfer olcak. Doktorum öyle dedi yani. Bu rahim dinlendirmeyi neden yapıyolar acaba. Herkese yapmıyolar sanırım.
Hayırlısı olsun canım inşallah bende ohss oldu o yüzden dinlenme yapıldı bende bu ay oldu transferim

Aynen canım rahat olmak önemlidir ama olamıyor insan umarım agrım olmaz. 1 hafta agrısı olanlar oluyormus korktum açıkcası o agrıyla nasıl transfer olur diye

Hic korkmayin, ben de çok korkuyodum ancak hic agrim olmadi. Agri kesici bile almaya ihtiyac duymadim

Umarım pozitif olduğunuda görürsün canım. Yarınıda atlatsam hayırlısıyla
Korkma yüreğini ferah tut adet ağrısı gibi bir şey çekiyorsun uyanınca en fazla canım kendini düşünüp germe allah yardımcın olsun

Korkma yüreğini ferah tut adet ağrısı gibi bir şey çekiyorsun uyanınca en fazla canım kendini düşünüp germe allah yardımcın olsun

Amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun bu yolda . Kucagımızı boş bırakmasın inşallah

Umarım pozitif olduğunuda görürsün canım. Yarınıda atlatsam hayırlısıyla
Sakın korkma tatlım, benim de geçen ayın 29 unda yapıldı opu, biraz korkuyordum bende, uyuyorsun, hiçbişey hissetmiyorsun, odanda gözünü açıyorsun, ağrı kesici bile yaptırmadım, 2 saat dinlenip çıktım hastaneden, eve bile gitmedim hemen, alışveriş yaptım, dışarıda yemek falan yedim, akşam geldim eve,ve azda değildi, 21 tane yumurta toplandı

Cok sağolun gerçekten burdaki herkes içine su serpti. Her stres yaptıgımda tekrarlıyorum “Anne olucaksam güçlü olmayım.” İnşallah emeklermizin karşılığını alıcaz

Birde kızlar bana sabahtan duşa gir şampuan kullanma, makyaj yapma, parfüm sıkma gibi talimatlar verdiler. Herkesemi söylüyorlar bunu merak ettim açıkcası.

Cok sağolun gerçekten burdaki herkes içine su serpti. Her stres yaptıgımda tekrarlıyorum “Anne olucaksam güçlü olmayım.” İnşallah emeklermizin karşılığını alıcaz
İnan seni rahatlatmak için değil, cidden çok rahat Bi işlem, ağrı nerdeyse sıfır, inş kaliteli bir sürü yumurtaların olur, yarın yaz burdan, merak ederim,

Birde kızlar bana sabahtan duşa gir şampuan kullanma, makyaj yapma, parfüm sıkma gibi talimatlar verdiler. Herkesemi söylüyorlar bunu merak ettim açıkcası.
Gece 12 den sonra bişey yiyip içmedim, makyajda yapmadan gittim, hastaneden çıkarken yaptım makyajımı

Gece 12 den sonra bişey yiyip içmedim, makyajda yapmadan gittim, hastaneden çıkarken yaptım makyajımı

Banada sabah 6dan sonra bişey yiyip içme dediler. Öğlen 12:30 da opu o sorun değil. Ama şampuan olayına takıldım nasıl tarancak bu saçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…