Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

ay canım sen düşmüştün değil mi şimdi hatırladım nasılsın değişiklik var mı hissettiğin ?
Yok canım doktor istemediğimiz bir durum ama cok da etkili olacağını düşünmüyorum dedi. Bir kanama falan yaşamadım yada bir ağrı. Dua edip beklemekten baska varem yok. Tak popomun üzerine oturdum. İnş Birşey olmamıştır

Kızlar bana bir yardımcı olun bugün transferimin 9. Günü test yapmak istiyorum ama çok korkuyorum kendimi her türlü sonuca da hazırlamak istiyorum ve bugün evlilik yıldönümüm

Canim yapmak istiyorsan yap ama negatif cikarsa umutsuzluga kapilma idrarda geç çıktığını unutma

Canım çok fazla bir katkısı olmuyormuş. Süreci uzatmak istemedik artık. Bir de biraz ani oldu bizim başlamamız. Plânlı değildi. Öyle malesef maddi manevi yıprattı.
Valla bizede ne katkısı oldu hiç fikrim yok ilk tedavide-%30 karşılıyomuş ama özelde yaptırınca tedaviyi karşılamadı zaten ilaçlarda gazi hastanesinde reçete yazılcak falan filan 1500 almıştı eczacı raporlu olduğu için sanırım sonrasına hiç fikrim yok arıycak inşallah bi ara

Bizde özelde başladık tedaviye. Açıkçası amh düşük olduğunu öğrenmeden önce. Üniversite hastanesinden bir prof ile konuştuk hem değerler nasıl niye olmuyor acaba diye ve aşılama yaptırmadan bu değerle tüp bebek raporu asla çıkmaz normal değerler dedi. Bu değerlerle sizin olur dedi oysaaa tedavi ile bile zor sonuç alacağım haberi gelecek bir zamanda kollarını açmış bekliyormuş. Amh düşüklüğünü şu anki doktoruma gidince telefonda öğrendim. Rezervin az tüp bebek yapalım dedi. Tamam dedim :) ee hasta olunca ikinci gün gel dedi. Tamam dedim :) Aksi gibi erkenden hasta oldum başlamış olduk. Hadi aksi demeyeyim inşallah tedaviden sonuç alacağım için olmuşumdur Bebeğim hadi anne sıkıldım artık demiştir Bir daha da araştırmadık rapor doktor filan.

benim de ilk tedavim damdan düşer gibi olmuştu yıllar yıllar önceydi dünya bir toz bulutuydu meraklıbekleyiş cahil ve masumdu.....

benim de ilk tedavim damdan düşer gibi olmuştu yıllar yıllar önceydi dünya bir toz bulutuydu meraklıbekleyiş cahil ve masumdu.....
Işte o benim şimdi meraklıbekleyis ne olur ne olur ne olur acemi şansı olsun. Embriyom olsun bebiş off bilmiyorum bir tanecik yumurtam döllendiği için çok korkuyorum. Hem şu an için hem de yine gerek olursa (ne olur olmasın) gelecekteki olası tedavi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…