- 9 Mayıs 2016
- 553
- 656
- 53
Kızlar bana bir yardımcı olun bugün transferimin 9. Günü test yapmak istiyorum ama çok korkuyorum kendimi her türlü sonuca da hazırlamak istiyorum ve bugün evlilik yıldönümüm
Yok canım doktor istemediğimiz bir durum ama cok da etkili olacağını düşünmüyorum dedi. Bir kanama falan yaşamadım yada bir ağrı. Dua edip beklemekten baska varem yok. Tak popomun üzerine oturdum. İnş Birşey olmamıştıray canım sen düşmüştün değil mi şimdi hatırladım nasılsın değişiklik var mı hissettiğin ?
Yok canım doktor istemediğimiz bir durum ama cok da etkili olacağını düşünmüyorum dedi. Bir kanama falan yaşamadım yada bir ağrı. Dua edip beklemekten baska varem yok. Tak popomun üzerine oturdum. İnş Birşey olmamıştır
Hayırlı uğurlu olsun sonuç aldınız mı peki ? Ve tüp bebek öncesi aşılama yaptırdınız mı?Merhaba bayanlar
ben bugun tedavime başlıyorum :) ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah ramazan ayı hepimize uğurlu olur.
doktor ilaç merıonal 300 grmla baslattı. sız neler kullanıyorsunuz
Yap gitsin çıkarsa süper olur çıkmazsa 3 gün sonra bi daha yaparsinKızlar bana bir yardımcı olun bugün transferimin 9. Günü test yapmak istiyorum ama çok korkuyorum kendimi her türlü sonuca da hazırlamak istiyorum ve bugün evlilik yıldönümüm
korkudan test yapamayanlardan biri de benim hayat böyle çok güzel
Çok fena gaza geliyorum ama çok korkuyorumYap gitsin çıkarsa süper olur çıkmazsa 3 gün sonra bi daha yaparsin
Sizin kaçıncı günkorkudan test yapamayanlardan biri de benim hayat böyle çok güzel
Kızlar bana bir yardımcı olun bugün transferimin 9. Günü test yapmak istiyorum ama çok korkuyorum kendimi her türlü sonuca da hazırlamak istiyorum ve bugün evlilik yıldönümüm
Canım çok fazla bir katkısı olmuyormuş. Süreci uzatmak istemedik artık. Bir de biraz ani oldu bizim başlamamız. Plânlı değildi. Öyle malesef maddi manevi yıprattı.Canım rapor falan çıkmıyomuydu bayada tutmuş
Kaçıncı gün embriyosu 5se kesin çıkarÇok fena gaza geliyorum ama çok korkuyorum
Valla bizede ne katkısı oldu hiç fikrim yok ilk tedavide-%30 karşılıyomuş ama özelde yaptırınca tedaviyi karşılamadı zaten ilaçlarda gazi hastanesinde reçete yazılcak falan filan 1500 almıştı eczacı raporlu olduğu için sanırım sonrasına hiç fikrim yok arıycak inşallah bi araCanım çok fazla bir katkısı olmuyormuş. Süreci uzatmak istemedik artık. Bir de biraz ani oldu bizim başlamamız. Plânlı değildi. Öyle malesef maddi manevi yıprattı.
Sizin kaçıncı gün
Bizde özelde başladık tedaviye. Açıkçası amh düşük olduğunu öğrenmeden önce. Üniversite hastanesinden bir prof ile konuştuk hem değerler nasıl niye olmuyor acaba diye ve aşılama yaptırmadan bu değerle tüp bebek raporu asla çıkmaz normal değerler dedi. Bu değerlerle sizin olur dediValla bizede ne katkısı oldu hiç fikrim yok ilk tedavide-%30 karşılıyomuş ama özelde yaptırınca tedaviyi karşılamadı zaten ilaçlarda gazi hastanesinde reçete yazılcak falan filan 1500 almıştı eczacı raporlu olduğu için sanırım sonrasına hiç fikrim yok arıycak inşallah bi ara
Bizde özelde başladık tedaviye. Açıkçası amh düşük olduğunu öğrenmeden önce. Üniversite hastanesinden bir prof ile konuştuk hem değerler nasıl niye olmuyor acaba diye ve aşılama yaptırmadan bu değerle tüp bebek raporu asla çıkmaz normal değerler dedi. Bu değerlerle sizin olur dedioysaaa tedavi ile bile zor sonuç alacağım haberi gelecek bir zamanda kollarını açmış bekliyormuş. Amh düşüklüğünü şu anki doktoruma gidince telefonda öğrendim. Rezervin az tüp bebek yapalım dedi. Tamam dedim :) ee hasta olunca ikinci gün gel dedi. Tamam dedim :) Aksi gibi erkenden hasta oldum başlamış olduk. Bir daha da araştırmadık rapor doktor filan.
Predictor early aldım ama çıkar mı kiCanim yapmak istiyorsan yap ama negatif cikarsa umutsuzluga kapilma idrarda geç çıktığını unutma
3. Gün embriyosu bizimkiKaçıncı gün embriyosu 5se kesin çıkarayy çok heyecanlıı
Işte o benim şimdi meraklıbekleyisbenim de ilk tedavim damdan düşer gibi olmuştu yıllar yıllar önceydi dünya bir toz bulutuydu meraklıbekleyiş cahil ve masumdu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?