Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Hoşgeldiiinnn benimde 7.günüm.. İlk zamanlarda daha cok kasık ve bel bacak ağrısı hissediyordum. Artık pek yok. Göğüslerim de yeşil damar var sanki biraz bide popomun üzerine düştüm inş bişey olmaz inş hepimiz pozitif sonuç müjdeler veririz

BabyBoom2019 yazdıktan sonra açıp göğüslerini inceleyen bir tek ben değilim sanırım

ay canım sen düşmüştün değil mi şimdi hatırladım nasılsın değişiklik var mı hissettiğin ?

Hoşbulduk canım ♥ Okumuştum hatırlıyorum düşen birini sendin demek, hiç üzülme rabbim nasip etsin inşallah sıkı sıkı tutunmuştur. Normal gebeler bilmeden hoplayıp zıplıyo hiç bişecik olmaz

Malesef adet olacakmışım hissi bende de var Bugün kendimi biraz adet öncesi gibi hissediyorum. İnsan o zamanlar nasıl olduğunu az çok biliyor. Ter kokumdan bile anlıyorum ve inşallah olmaz diye dua ediyorum Senin 5.gün embriyosu idi bence bir iki gün daha sabredip öyle yap canım. Az daha sabret

Her şey gönlünce olsun canım... Inşallah Amiin.

Kizlar öyle düşünmeyin ne olur, adet belirtisi yaşayıp hamile olan cok fazla kişi var. Az kaldi dayanin biraz daha sonrasi cok guzel olacak insallah

Sabretmek istiyorum canım bende çünkü negatif görürsem cok yıpratırım kendimi. Güzel düşünmeye çalışıyorum ama pek mümkün değil bu psikolojiyle umarım bu agrının karışılığını alabiliriz

Insallah adet belirtisi deildir tatlim, bugun bende de bi umutsuzluk aldı basini gidio

Insallah adet belirtisi deildir tatlim, bugun bende de bi umutsuzluk aldı basini gidio

Umutsuzluk maalesef oluyor ister istemez. Ben de ağlarken buldum bikac kez kendimi ama hemen o moddan cikmaya çalıştım. Dışarı çıkın evde durmayin, evde cok depresif oluyor insan

cok teşekkür ederim. inşallah burda guzel haberler paylaşırız.

inşallah çok teşekkür. hepimiz kucagımızda bebişimizle mutlu oluruz.

Canım rapor falan çıkmıyomuydu bayada tutmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…