- 29 Ocak 2013
- 102
- 179
- 303
HoşgeldiiinnnMerhaba kızlar, bir sessiz takipçi daha geldiEn başından beri okuyorum gün gün, hamişlerin haberleri ile neşelenip umutlanıyorum. Bana da 22 Mayısta transfer yapıldı. 20 yumurta toplanmıştı, polikistik over olduğumdan sonrası da biraz sıkıntılı geçti. 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Ara ara bel ağrısı, karın ağrısı vs dışında hiçbişe hissedemiyorum Belirti arayıp durmak da yanlış tabi ama anlarsınız hepimiz aynı ruh halindeyiz şuan. Benim tahlil günüm 31 Mayıs, çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz güzel değerler, çift çizgiler görürüz
Hoşgeldiiinnnbenimde 7.günüm.. İlk zamanlarda daha cok kasık ve bel bacak ağrısı hissediyordum. Artık pek yok. Göğüslerim de yeşil damar var sanki biraz bide popomun üzerine düştüm inş bişey olmaz inş hepimiz pozitif sonuç müjdeler veririz
ay canım sen düşmüştün değil mi şimdi hatırladım nasılsın değişiklik var mı hissettiğin ?Hoşgeldiiinnnbenimde 7.günüm.. İlk zamanlarda daha cok kasık ve bel bacak ağrısı hissediyordum. Artık pek yok. Göğüslerim de yeşil damar var sanki biraz bide popomun üzerine düştüm inş bişey olmaz inş hepimiz pozitif sonuç müjdeler veririz
Hoşgeldiiinnnbenimde 7.günüm.. İlk zamanlarda daha cok kasık ve bel bacak ağrısı hissediyordum. Artık pek yok. Göğüslerim de yeşil damar var sanki biraz bide popomun üzerine düştüm inş bişey olmaz inş hepimiz pozitif sonuç müjdeler veririz
Malesef adet olacakmışım hissi bende de varKızlar 7. Günüm bugün sabah ağrılarla uyandım kasıklarımda adet agrıları var daha önceki günlerde oluyordu ama cok kısa sürede geçiyordu bugün geçmedi sabahtan berialdı beni bi korku bi yanım test yap diyor be olucaksa olsun, bi yanım negatif çıkarsa hazır değilim buna
Her şey gönlünce olsun canım... Inşallah Amiin.kızlar dün akşam 22.30 da çatlatma iğnemi vurdum yarın dokuz buçukta yumurtalarım toplanacak. eşimin dondurulmuş spermleri çözülecek inşallah gerek kalmaz ama tekrar tese olabilir diyor doktorlar. dualarınızı bekliyorum inşallah bende güzel haberler veren kullarındanımdır
Malesef adet olacakmışım hissi bende de varBugün kendimi biraz adet öncesi gibi hissediyorum. İnsan o zamanlar nasıl olduğunu az çok biliyor. Ter kokumdan bile anlıyorum ve inşallah olmaz diye dua ediyorum Senin 5.gün embriyosu idi bence bir iki gün daha sabredip öyle yap canım. Az daha sabret
Malesef adet olacakmışım hissi bende de varBugün kendimi biraz adet öncesi gibi hissediyorum. İnsan o zamanlar nasıl olduğunu az çok biliyor. Ter kokumdan bile anlıyorum ve inşallah olmaz diye dua ediyorum Senin 5.gün embriyosu idi bence bir iki gün daha sabredip öyle yap canım. Az daha sabret
Insallah adet belirtisi deildir tatlim, bugun bende de bi umutsuzluk aldı basini gidioMalesef adet olacakmışım hissi bende de varBugün kendimi biraz adet öncesi gibi hissediyorum. İnsan o zamanlar nasıl olduğunu az çok biliyor. Ter kokumdan bile anlıyorum ve inşallah olmaz diye dua ediyorum Senin 5.gün embriyosu idi bence bir iki gün daha sabredip öyle yap canım. Az daha sabret
İnşallah canım inşallah öyle olurKizlar öyle düşünmeyin ne olur, adet belirtisi yaşayıp hamile olan cok fazla kişi var. Az kaldi dayanin biraz daha sonrasi cok guzel olacak insallah
Insallah adet belirtisi deildir tatlim, bugun bende de bi umutsuzluk aldı basini gidio
İnşallah kuzum. İnşallah değildir. İnşallah boşuna taşıyoruzdur bu umutsuzluğu. İnşallah embriyomuz sağlıkla bize tutunuyordur.Insallah adet belirtisi deildir tatlim, bugun bende de bi umutsuzluk aldı basini gidio
cok teşekkür ederim. inşallah burda guzel haberler paylaşırız.Merhaba canım. Güzel duana önce inşallah diyorum ❣ Öncelikle hayırlı olsun senin içinde. Yaklaşık 9 10 gün kullandım iğneleri tedavi boyunca 5000 tl karar ödeme yaptım ben. Hâlâ da devam eden ufak tefek olabiliyor. Değişken bir durum. Benim sorunum amh düşüklüğü ilaçlar soruna göre değişebiliyor. Ama 3000 tl temiz gider diyorum ben.
inşallah çok teşekkür. hepimiz kucagımızda bebişimizle mutlu oluruz.ilaçlar kişiden kişiye ve burada gördüğüm kadarıyla doktora bağlı değişiyor 5gün ilaç kullananda var 10günde benim 1500 civarı tuttu.Kullandığım ilaçlar ilk başta gonal menopur cetrotide son günde gonapeptyl ve bir ilaç daha vardı adını unuttum. İnşallah ilk seferde bebişiniz olur
izmir deyim ben Ahmet Güler Alsancak ta özel muayenesi var ona gidicem Çınarlı hastanesınde transfer yapıyor diye biliyorumBende tedaviye başlamak için hazırlık yapıyorum sen nerde yaptıracaksın merkez olarak bi kararın var mı
Canım rapor falan çıkmıyomuydu bayada tutmuşMerhaba canım. Güzel duana önce inşallah diyorum ❣ Öncelikle hayırlı olsun senin içinde. Yaklaşık 9 10 gün kullandım iğneleri tedavi boyunca 5000 tl karar ödeme yaptım ben. Hâlâ da devam eden ufak tefek olabiliyor. Değişken bir durum. Benim sorunum amh düşüklüğü ilaçlar soruna göre değişebiliyor. Ama 3000 tl temiz gider diyorum ben.
Ay koptum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?