Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bende tedaviye başlamak için hazırlık yapıyorum sen nerde yaptıracaksın merkez olarak bi kararın var mı

Merhaba canım. Güzel duana önce inşallah diyorum ❣ Öncelikle hayırlı olsun senin içinde. Yaklaşık 9 10 gün kullandım iğneleri tedavi boyunca 5000 tl karar ödeme yaptım ben. Hâlâ da devam eden ufak tefek olabiliyor. Değişken bir durum. Benim sorunum amh düşüklüğü ilaçlar soruna göre değişebiliyor. Ama 3000 tl temiz gider diyorum ben.

kızlar dün akşam 22.30 da çatlatma iğnemi vurdum yarın dokuz buçukta yumurtalarım toplanacak. eşimin dondurulmuş spermleri çözülecek inşallah gerek kalmaz ama tekrar tese olabilir diyor doktorlar. dualarınızı bekliyorum inşallah bende güzel haberler veren kullarındanımdır

Çook haklısın canım. Amiin inşallah rahat hamileliklerimiz ve tabiki korkulu rüyam doğumlarımız olsun. Sağlıkla...

Evt belirti helppp

Kizlar belirti olarak benim 5. Gunden itibaren belim agrimaya başladı ama adet olmadan onceki gibi degil. Boyle sabit bi yerde ve ayaga kalkinca olan bi agri. Dizlerim ve bacaklarim agridi ayni sekilde. 8.gunden sonra göğsümde yesil damarlari görmeye basladim. Agiz kurulugu, halsizlik, uyku vardi bunlar ilaçlardan da olabilir. Herkeste farkli belirtiler oluyodur ya da hic olmuyordur sonuc guzel olsun yeter

Kızlar 7. Günüm bugün sabah ağrılarla uyandım kasıklarımda adet agrıları var daha önceki günlerde oluyordu ama cok kısa sürede geçiyordu bugün geçmedi sabahtan beri aldı beni bi korku bi yanım test yap diyor be olucaksa olsun, bi yanım negatif çıkarsa hazır değilim buna

Merhaba kızlar, bir sessiz takipçi daha geldi En başından beri okuyorum gün gün, hamişlerin haberleri ile neşelenip umutlanıyorum. Bana da 22 Mayısta transfer yapıldı. 20 yumurta toplanmıştı, polikistik over olduğumdan sonrası da biraz sıkıntılı geçti. 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi. Ara ara bel ağrısı, karın ağrısı vs dışında hiçbişe hissedemiyorum Belirti arayıp durmak da yanlış tabi ama anlarsınız hepimiz aynı ruh halindeyiz şuan. Benim tahlil günüm 31 Mayıs, çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz güzel değerler, çift çizgiler görürüz

Hoşgeldin dilek, aynı gün transferimiz olmuş, bende de pek bi belirti yok ama insan olsun istiyor güzel haberlerimiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…