10.gunde belli oluyodur ya olmuyomudur :)))Çok pis gaza geliyorum bak 10. Gün yaptirasim gelio
Tam 10.gunde yapmayi dusunuuorum ben senin icin biraz erken yarin 2 3 gun daha sık disiniKaçıncı gün yapmayı düşünüyorsunuz . Bana da 20 Mayıs’ta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi acaba yarın test yapsam mı
Bence de olsunnn artık10.gunde belli oluyodur ya olmuyomudur :)))
Ben direk havuc yıyorumgunde 1-2 taneKizlae ben biyerde havuc suyu okumustum iyi gelir diye her sabah 1 su bardagi iciyorum ayrica kurumeyve kuruyemis sezon meyveleri tuketiyorum ayrica aksam mercimek nohut protein agirlikli besleniyorum sizin ekstra varmi bildiginiz
BenKızlar ya regl agrısı gıbı karnı agrıyıp hamıle cıkan oldu mu aranızda
Raporun varsa oluyo yoksa olmuyo canımKizlar crinone jel. Protulex iğne. Climara bant. Sağlık ocağında aile hekimine yazdirilabiliyomu. Bilgisi olanlar. Yazabilirmi
Aaaa beni hiç olcmeden yaptılar transferı ,dondurulmus transfermıydı ?Kızlar çokkkk moralim bozuukkkyarın olacak olan transferim iptal oldu, lh ve progesteron yüksek çıktı komalardayım
Canım hayırlı olsun tebrik ederim çok şükür sende katıldın aramıza teyteyyyyKizlaaar sanırım hamileyim inanamiyorum sonucum 105 cikti nasil sizce?
Oh oh maşallah bereketli ramazan ayı oldu bize çok tebrik ederim canım gel gelSelaaaam
Benim de dun idrarda coook silik cikmisti.
Bugun 9. Gunum kan testinde sonuc 152
Evt cnm, geçen ay dondurulmuş tu, çok fenayımAaaa beni hiç olcmeden yaptılar transferı ,dondurulmus transfermıydı ?
Canım transferin hayırlı olsun aramıza sende katıl inşallah bak tek tek güzel haberler alıyoruz darısı başınaSonuçları pozitif olanlara hayırlı olsun allah kucaklarınıza aldığınız günleri de göstersin. Diğer kalanlarımız da güzel haberler alır inşallah kızlar. Kaç gündür yorumları okuyup ben de güç alıyordum. Sırf yazmak için üye oldum dayanamadım artık.Benim de 5. gün transferden sonra.
Canim benim dun transferden sonraki 6.gunumdu agrilarim gecti ve kahverengi lekelenme ve acik pembe lekelenme basladi ben tabi aglak mod sonra kan testi yaptirdim idrarda cikmadi kanda 5.09 hamilelik gozukti ama tabi daha cok erken sinirin bi tik ustuyum. Buguntransferdn 1 hafta gecti tam. Ama kafam o kadar takik ki surekli kahverengi lekelenme ki neredeyse adetli gibi yani can skti cok ins durur. Korkuyorum bayag yarn tekrar test yaptircam
Kaçıncı gün yapmayı düşünüyorsunuz . Bana da 20 Mayıs’ta 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi acaba yarın test yapsam mı
Hiç bsy olmasa 0.1 fln cikiyo o değer :)) hiç dert etme. Bende hiç leke olmadı ama pembe kahve lekeden korkma hiç kırmızı olmasın yeter. Bazen embriyo damar üstüne denk geliyoms ondan diyorlar şimdi sakin ol artık testini takip et düzenli artışı görCanim benim cok tesekkurederim ya o kahverengi lekelenmelee hala var onlar urkutuyo biraz ins bi sikinti yoktur cok kucuk farkla xikmis teste 5 degilde 5.09 olmus 09 farkta farktir ama di mi ")
5. Gün embriyoları 10. Gün oluyo genelde benim 9. Gündü. Tam adet gunumdu o gün o yüzden sanırım o gün verdi banaMerhaba arkadaşlar ben de 23 Mayısta 5.gün embriyosu ile tek transfer oldum, test günümü 31Mayısa verdi doktorum, 8.günüme denk geliyor,burda bakıyorum genelde 10-12.güne vermiş doktorlar. Değişiyor mu bu durum gerçi 8.gün varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah öyle olur hepimiz mutlu haberleri alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?