Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar ben doktordan geldim bu doktor ikinci bi yolk sac görmedi.. bebeğimi gördük 4.1 mm ama kalp atışını yoktu pazartesi bi daha gidicem.. bide sizin doktorunuz gebelik haftanizi nasıl hesaplıyor

Ben 17 mayista transfer olmustum canim 5.gun embriyosu. Doktor adet tarihini 28 nisan olarak düşünüceksin dedi normalde 2 mayisti

Olabilir canim bir başka doktora sordugumda ivf ler de kesin tarih bilemiyoruz demişti her doktor farklı galiba.
Aynen cnm aklıma bide doktorum embriyonun anne karnındaki gelişimi için mi 5+4 günlük dedi sağlıklı ilerliyo mu diye hesaplamak için.. bilmiyorum pazartesi daha detayli sorarım artk doktorun yanında ağzım dilim tutuliyo

Sağlıklı olsunlar da haftası önemli degil canim hem doktorun da normal demiş rahat ol.. ben de bazen soracaklarını unutuyorum eşime diyorum ben unutursam sen hatırlat diye o an bebisler aklımızı alıyor

Kizlar ben kaybettim bebegi galiba
Kanamam hic azalmadi 3 saatte bir parca geldi surekli. Sabah devlet hastanesine gittim kese bozulmus dedi. Tup bebek diyince kendi doktorun gorsun istersen dedi ama kurtaj gerekebilir dedi.
Dr da operasyonda oglen gidecegim mecbur

canım sakin ol lütfen kendi doktoruna gidene kadar uzan dinlen
bugünün yüzü suyu hürmetine dua edelim inşallah bir şey olmamıştır

Allah yardımcın olsun canım.

İnşallah yoluna girer canım ya , bir an önce kendi Dr una ulaş

Canım kötü birşey düşünme lütfen. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah korusun canim insallah bisey olmamıştır

CANım inşallah kötü birşey yoktur.herşeyin hayırlısı olsun senin için.verende alanda Allah.Bol dua edelim inşallah

Tecrübeli hamile arkadaşlar dün 15.30 da transferim gerçekleşti 5. Gün 4aa embriyosuydu dondurulmuştu çözülünce 5aa olmuş doktorum 1. Kalite umutlandım ama bu süreçten sonra neler yapmalıyım

Tecrübeli hamile arkadaşlar dün 15.30 da transferim gerçekleşti 5. Gün 4aa embriyosuydu dondurulmuştu çözülünce 5aa olmuş doktorum 1. Kalite umutlandım ama bu süreçten sonra neler yapmalıyım
Bol su iç, kemik sulu çorbalar iç , uzan bol bol , hafif şeyler ye , kabak çekirdeği ve ananas ye bi kaç gün ,
Yaptıklarım bunlar benim canım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah

Hayırlı uğurlu olsun canım.
ağır kaldırma,uzanma,ani hareket etme,bol bol su içmeyi ihmal etme
dayanabiliyosan birkaç gün duşa girme.ılık duş al su sıcak olmasın,beni hala eşim yıkıyor kollarımı bile kaldırmıyorum
sürekli yatma arada bir evin içinde yürü arada sırada otur
yatarken ayağının altına bir yastık koyabilirsin kan akışının rahime daha kolay sağlanabilmesi için
veee tabiki bol bol dua
hz.zekeriyanın duası var internette bulabilirsin
el mübdi esmaül hüsnasını oku
umarım yardımcı olabilmişimdir

Canım üzme kendini sakin olmaya çalış kendi doktorunda bi baksın o ne diyecek bakalm

Çok sağolasın canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…