- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Benim de Dr umun SGK ile anlaşması yok , bana da endol verdi , aynı Dr mu yoksaEvet endol.
Sana da gecmis olsun. Nasilsin simdi gecti mi
Kızlar ben doktordan geldim bu doktor ikinci bi yolk sac görmedi.. bebeğimi gördük 4.1 mm ama kalp atışını yoktu pazartesi bi daha gidicem.. bide sizin doktorunuz gebelik haftanizi nasıl hesaplıyor
Geçti gibi ama ara ara kahve gibi daha da koyu sümüksü akıntılarım geliyorEvet endol.
Sana da gecmis olsun. Nasilsin simdi gecti mi
Olabilir canim bir başka doktora sordugumda ivf ler de kesin tarih bilemiyoruz demişti her doktor farklı galiba.Yok cnm duymamıştım doktorum da geride demedi transferden öncesini hiç karistirmiyo haftaya benimki galiba
Aynen cnm aklıma doktor gelişim amaclı mi 5+4 Haftada dedi acaba diye geldiOlabilir canim bir başka doktora sordugumda ivf ler de kesin tarih bilemiyoruz demişti her doktor farklı galiba.
Aynen cnm aklıma bide doktorum embriyonun anne karnındaki gelişimi için mi 5+4 günlük dedi sağlıklı ilerliyo mu diye hesaplamak için.. bilmiyorum pazartesi daha detayli sorarım artk doktorun yanında ağzım dilim tutuliyoOlabilir canim bir başka doktora sordugumda ivf ler de kesin tarih bilemiyoruz demişti her doktor farklı galiba.
Sağlıklı olsunlar da haftası önemli degil canim hem doktorun da normal demiş rahat ol.. ben de bazen soracaklarını unutuyorum eşime diyorum ben unutursam sen hatırlat diye o an bebisler aklımızı alıyorAynen cnm aklıma bide doktorum embriyonun anne karnındaki gelişimi için mi 5+4 günlük dedi sağlıklı ilerliyo mu diye hesaplamak için.. bilmiyorum pazartesi daha detayli sorarım artk doktorun yanında ağzım dilim tutuliyo
canım sakin ol lütfen kendi doktoruna gidene kadar uzan dinlenKizlar ben kaybettim bebegi galiba
Kanamam hic azalmadi 3 saatte bir parca geldi surekli. Sabah devlet hastanesine gittim kese bozulmus dedi. Tup bebek diyince kendi doktorun gorsun istersen dedi ama kurtaj gerekebilir dedi.
Dr da operasyonda oglen gidecegim mecbur
Kizlar ben kaybettim bebegi galiba
Kanamam hic azalmadi 3 saatte bir parca geldi surekli. Sabah devlet hastanesine gittim kese bozulmus dedi. Tup bebek diyince kendi doktorun gorsun istersen dedi ama kurtaj gerekebilir dedi.
İnşallah yoluna girer canım ya , bir an önce kendi Dr una ulaşKizlar ben kaybettim bebegi galiba
Canım kötü birşey düşünme lütfen. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar ben kaybettim bebegi galiba
Kizlar ben kaybettim bebegi galiba
CANım inşallah kötü birşey yoktur.herşeyin hayırlısı olsun senin için.verende alanda Allah.Bol dua edelim inşallahKizlar ben kaybettim bebegi galiba
Bol su iç, kemik sulu çorbalar iç , uzan bol bol , hafif şeyler ye , kabak çekirdeği ve ananas ye bi kaç gün ,Tecrübeli hamile arkadaşlar dün 15.30 da transferim gerçekleşti 5. Gün 4aa embriyosuydu dondurulmuştu çözülünce 5aa olmuş doktorum 1. Kalite umutlandım ama bu süreçten sonra neler yapmalıyım
Hayırlı uğurlu olsun canım.Tecrübeli hamile arkadaşlar dün 15.30 da transferim gerçekleşti 5. Gün 4aa embriyosuydu dondurulmuştu çözülünce 5aa olmuş doktorum 1. Kalite umutlandım ama bu süreçten sonra neler yapmalıyım
Canım üzme kendini sakin olmaya çalış kendi doktorunda bi baksın o ne diyecek bakalmKizlar ben kaybettim bebegi galiba
Teşekkür ederim canımBol su iç, kemik sulu çorbalar iç , uzan bol bol , hafif şeyler ye , kabak çekirdeği ve ananas ye bi kaç gün ,
Yaptıklarım bunlar benim canım
Hayırlı uğurlu olsun inşallah
Çok sağolasın canım çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun canım.
ağır kaldırma,uzanma,ani hareket etme,bol bol su içmeyi ihmal etme
dayanabiliyosan birkaç gün duşa girme.ılık duş al su sıcak olmasın,beni hala eşim yıkıyor kollarımı bile kaldırmıyorum
sürekli yatma arada bir evin içinde yürü arada sırada otur
yatarken ayağının altına bir yastık koyabilirsin kan akışının rahime daha kolay sağlanabilmesi için
veee tabiki bol bol dua
hz.zekeriyanın duası var internette bulabilirsin
el mübdi esmaül hüsnasını oku
umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?