Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım nasıl ikiz değil miydi ? Son regl tarihine göre hesapladı her iki doktor da ama ilk ultrasonumla uyumlu değildi. Ikıncı de uyumluydu.
10 gün önce öyle demişti doktor bugün hastanede başka bi doktor ben tek görüyorum dedi.. ben içerdeyken hesapladı 5 hafta 5 günlük dedi transferden sonraki bi kaç günü tutunma olarak saydı diğer günleri de gebelik haftası olarak hesapladı

Kızlar ben doktordan geldim bu doktor ikinci bi yolk sac görmedi.. bebeğimi gördük 4.1 mm ama kalp atışını yoktu pazartesi bi daha gidicem.. bide sizin doktorunuz gebelik haftanizi nasıl hesaplıyor

yasemin seni her zaman yolk sac terimiyle hatırlayacağım. ne olduğunu bilmediğim yolk saca önem veren yasemin olarak :)

erimiş peynir dedin şuan kalbimden vurdun bu ne demek kuymaaaakkkk haftasonu acilinden yemeliyim.

Cok gecmis olsun canim, cok sukur bebis iyiymis evet allah kimseye yasatmasin..benim de bazen turuncu gibi akıntım oluyor insan huzursuz oluyor

Anladım canım transferin hangi gündü?

Kızlar ben doktordan geldim bu doktor ikinci bi yolk sac görmedi.. bebeğimi gördük 4.1 mm ama kalp atışını yoktu pazartesi bi daha gidicem.. bide sizin doktorunuz gebelik haftanizi nasıl hesaplıyor
kalp atışını duymamış mıydın sen canm ben mi yanlış hatırlıyorum
benim doktorum da transfer günü 2,5 haftalık sayılıyor dedi
ben gittiğimde bu hesaba göre 39.gün oluyordu ama ultrasonda 5 haftalık tı doktorum sorun yok dedi

çok geçmiş olsun canım aniden mi ayağa kalktın neden öyle oldu ki
çok dikkat et kendine doktorun iyi dediyse iyidir bak ne güzel kalp atışını da duymuşşun
inşallah kesilir bir an önce kanaman

çok geçmiş olsun doktor sorun yok dediyse rahat olmaya çalış benimki de kırmızı kan bile olabilir adet kanaması gibi çok olmadığı sürece sorun yok demişti

çok geçmiş olsun canım aniden mi ayağa kalktın neden öyle oldu ki
çok dikkat et kendine doktorun iyi dediyse iyidir bak ne güzel kalp atışını da duymuşşun
inşallah kesilir bir an önce kanaman
Yok kanama olmus rahimde. Oturdugum icin birikmis. Ayaga kalkinca birden birikenler gelmis. Biraz yogun bir kanamam oldu. Hala da devam ediyor. Adet gibi ped takiyorum.
Ama kanama bolgesi keseden uzakta imis. Tedbirli olacagiz ama korkulacak bir sey yok dedi doktorum.

Rahimde kanama olunca rahim bundan rahatsiz olurmus. Kasilip kani disari atmak istermis. Ancak bu sirada bebege de bir zarar gelebilir tabi. Bu yuzden rahimi rahatlatan bir ilac verdi. Hatta romatizma ilaci imis aslinda.
Proluton igne ve progestan da verdi tabi. Pazartesi kontrole gidecegim. Crinoneyi ve coraspini biraktirdi.

çok geçmiş olsun doktor sorun yok dediyse rahat olmaya çalış benimki de kırmızı kan bile olabilir adet kanaması gibi çok olmadığı sürece sorun yok demişti
Benimki ayni adet kanamasi maalesef .
Ilk geldiginde cok korktum. taksi de bulamadim 5 dk aglamaya basladim yolda sinirden. Neyseki genc bir adam bana taksisini verdi allah razi olsun.
Ama simdi rahatim. Savasci yavrum benim cok guclu

bunla gelmiş geçmiş olsun.vücudun bunu atması da iyi bir şeydir sanırım.en azından bebeğe zarar vermeden temizlenmiş oldu

Çok geçmiş olsun canım
Benden de Cumartesi günü kan boşaldı daha yataktan çıkmamıştım
İnsan çok korkuyor
Bana da iğne yapıldı , fitil zaten kullanıyorum ben
Bununla geçmiş olsun inşallaj
Rapor ya da iizn aldın mı

Verdiği ilaç endol mü canım

Yok cnm duymamıştım doktorum da geride demedi transferden öncesini hiç karistirmiyo haftaya benimki galiba

Geçmiş olsun cnm

Tesekkur ederim hepinize. Doktorum sgk anlasmasi yok. Sabah devlet hastanesinde randevum vardi zaten kan tahlilleri icin. Rapor da yazdiririm 5 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…