- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
10 gün önce öyle demişti doktor bugün hastanede başka bi doktor ben tek görüyorum dedi.. ben içerdeyken hesapladı 5 hafta 5 günlük dedi transferden sonraki bi kaç günü tutunma olarak saydı diğer günleri de gebelik haftası olarak hesapladıCanım nasıl ikiz değil miydi ? Son regl tarihine göre hesapladı her iki doktor da ama ilk ultrasonumla uyumlu değildi. Ikıncı de uyumluydu.
Internette embriyo transfer günü 2 haftalık sayılıyo ya o yüzden internet hesaplamasıyla ikisi tutarsız olduCanım nasıl ikiz değil miydi ? Son regl tarihine göre hesapladı her iki doktor da ama ilk ultrasonumla uyumlu değildi. Ikıncı de uyumluydu.
Kızlar ben doktordan geldim bu doktor ikinci bi yolk sac görmedi.. bebeğimi gördük 4.1 mm ama kalp atışını yoktu pazartesi bi daha gidicem.. bide sizin doktorunuz gebelik haftanizi nasıl hesaplıyor
Yaaa ben de normalde sevmem sut urunleri. Iki hafta once ruyamda erimis peynirlere bir seyler banip yiyordumher ogun peynir yedim resmen. Simdi azaldi. Esim cocukken masadaki kalip peyniri isirarak yermis ona cekti herhalde diyorduk
Normalde tatli severim. Simdi hiiic gozum yok
yasemin seni her zaman yolk sac terimiyle hatırlayacağım. ne olduğunu bilmediğim yolk saca önem veren yasemin olarak :)
erimiş peynir dedin şuan kalbimden vurdun bu ne demek kuymaaaakkkkhaftasonu acilinden yemeliyim.
Internette ki gibi hesaplamadı doktorlarım canım.Internette embriyo transfer günü 2 haftalık sayılıyo ya o yüzden internet hesaplamasıyla ikisi tutarsız oldu
Bu arada kizlar. Oglen is yerinde ayaga kalkmamla birlikte kan bosaldi birden. Wc ye gittim hemen kirmizi koca bir pihti. Camasirim fln batmis. O kadar cok kan geldi. Pecete sardim hemen. Atladim gittim doktora. Neyseki bebekte sorun yok. Kalp atisini dinledik.
Igne yapti. Fitil verdi. Bol su ve dinlenme. Maalesef olabiliyormus boyle buyuk kanamalar da. Resmen adetin yogun gunu gibi kanamam var su an.
Cok sukur dr sakinlestirdi beni iyi diye. 15 mm olmus minik savascim benim.
Anladım canım transferin hangi gündü?10 gün önce öyle demişti doktor bugün hastanede başka bi doktor ben tek görüyorum dedi.. ben içerdeyken hesapladı 5 hafta 5 günlük dedi transferden sonraki bi kaç günü tutunma olarak saydı diğer günleri de gebelik haftası olarak hesapladı
kalp atışını duymamış mıydın sen canm ben mi yanlış hatırlıyorumKızlar ben doktordan geldim bu doktor ikinci bi yolk sac görmedi.. bebeğimi gördük 4.1 mm ama kalp atışını yoktu pazartesi bi daha gidicem.. bide sizin doktorunuz gebelik haftanizi nasıl hesaplıyor
çok geçmiş olsun canım aniden mi ayağa kalktın neden öyle oldu kiBu arada kizlar. Oglen is yerinde ayaga kalkmamla birlikte kan bosaldi birden. Wc ye gittim hemen kirmizi koca bir pihti. Camasirim fln batmis. O kadar cok kan geldi. Pecete sardim hemen. Atladim gittim doktora. Neyseki bebekte sorun yok. Kalp atisini dinledik.
Igne yapti. Fitil verdi. Bol su ve dinlenme. Maalesef olabiliyormus boyle buyuk kanamalar da. Resmen adetin yogun gunu gibi kanamam var su an.
Bu arada kizlar. Oglen is yerinde ayaga kalkmamla birlikte kan bosaldi birden. Wc ye gittim hemen kirmizi koca bir pihti. Camasirim fln batmis. O kadar cok kan geldi. Pecete sardim hemen. Atladim gittim doktora. Neyseki bebekte sorun yok. Kalp atisini dinledik.
Yok kanama olmus rahimde. Oturdugum icin birikmis. Ayaga kalkinca birden birikenler gelmis. Biraz yogun bir kanamam oldu. Hala da devam ediyor. Adet gibi ped takiyorum.çok geçmiş olsun canım aniden mi ayağa kalktın neden öyle oldu ki
çok dikkat et kendine doktorun iyi dediyse iyidir bak ne güzel kalp atışını da duymuşşun
inşallah kesilir bir an önce kanaman
Benimki ayni adet kanamasi maalesef .çok geçmiş olsun doktor sorun yok dediyse rahat olmaya çalış benimki de kırmızı kan bile olabilir adet kanaması gibi çok olmadığı sürece sorun yok demişti
bunla gelmiş geçmiş olsun.vücudun bunu atması da iyi bir şeydir sanırım.en azından bebeğe zarar vermeden temizlenmiş olduYok kanama olmus rahimde. Oturdugum icin birikmis. Ayaga kalkinca birden birikenler gelmis. Biraz yogun bir kanamam oldu. Hala da devam ediyor. Adet gibi ped takiyorum.
Ama kanama bolgesi keseden uzakta imis. Tedbirli olacagiz ama korkulacak bir sey yok dedi doktorum.
Rahimde kanama olunca rahim bundan rahatsiz olurmus. Kasilip kani disari atmak istermis. Ancak bu sirada bebege de bir zarar gelebilir tabi. Bu yuzden rahimi rahatlatan bir ilac verdi. Hatta romatizma ilaci imis aslinda.
Proluton igne ve progestan da verdi tabi. Pazartesi kontrole gidecegim. Crinoneyi ve coraspini biraktirdi.
Çok geçmiş olsun canımBu arada kizlar. Oglen is yerinde ayaga kalkmamla birlikte kan bosaldi birden. Wc ye gittim hemen kirmizi koca bir pihti. Camasirim fln batmis. O kadar cok kan geldi. Pecete sardim hemen. Atladim gittim doktora. Neyseki bebekte sorun yok. Kalp atisini dinledik.
Verdiği ilaç endol mü canımYok kanama olmus rahimde. Oturdugum icin birikmis. Ayaga kalkinca birden birikenler gelmis. Biraz yogun bir kanamam oldu. Hala da devam ediyor. Adet gibi ped takiyorum.
Ama kanama bolgesi keseden uzakta imis. Tedbirli olacagiz ama korkulacak bir sey yok dedi doktorum.
Rahimde kanama olunca rahim bundan rahatsiz olurmus. Kasilip kani disari atmak istermis. Ancak bu sirada bebege de bir zarar gelebilir tabi. Bu yuzden rahimi rahatlatan bir ilac verdi. Hatta romatizma ilaci imis aslinda.
Proluton igne ve progestan da verdi tabi. Pazartesi kontrole gidecegim. Crinoneyi ve coraspini biraktirdi.
16 mayıs cnmAnladım canım transferin hangi gündü?
Yok cnm duymamıştım doktorum da geride demedi transferden öncesini hiç karistirmiyo haftaya benimki galibakalp atışını duymamış mıydın sen canm ben mi yanlış hatırlıyorum
benim doktorum da transfer günü 2,5 haftalık sayılıyor dedi
ben gittiğimde bu hesaba göre 39.gün oluyordu ama ultrasonda 5 haftalık tı doktorum sorun yok dedi
Geçmiş olsun cnmBu arada kizlar. Oglen is yerinde ayaga kalkmamla birlikte kan bosaldi birden. Wc ye gittim hemen kirmizi koca bir pihti. Camasirim fln batmis. O kadar cok kan geldi. Pecete sardim hemen. Atladim gittim doktora. Neyseki bebekte sorun yok. Kalp atisini dinledik.
Tesekkur ederim hepinize. Doktorum sgk anlasmasi yok. Sabah devlet hastanesinde randevum vardi zaten kan tahlilleri icin. Rapor da yazdiririm 5 gunÇok geçmiş olsun canım
Benden de Cumartesi günü kan boşaldı daha yataktan çıkmamıştım
İnsan çok korkuyor
Bana da iğne yapıldı , fitil zaten kullanıyorum ben
Bununla geçmiş olsun inşallaj
Rapor ya da iizn aldın mı
Evet endol.Verdiği ilaç endol mü canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?