- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Evet cnn oyle olmuşyaa harika bir haber tek embriyo ikiye mi bolunmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnn oyle olmuşyaa harika bir haber tek embriyo ikiye mi bolunmus
Sağol cnm inşallah yok tek embriyoyduAaa tebrik ederim canım sağlıkla inşallah. Çift embriyo mu transfer edilmişti?
Ne müthiş tebrikler canım tekrar ailede var mıydı peki. Genetiğe bağlı derler ya genelde merak ettimSağol cnm inşallah yok tek embriyoydu
Babamın babanesinin ikiz çocukları olmuş eşimin de halası ikizmis ama yaşamamış bi tanesi geçmiş kuşaklarda varmış yaniNe müthiş tebrikler canım tekrar ailede var mıydı peki. Genetiğe bağlı derler ya genelde merak ettim
Ne güzel tebrikler canım..kucağına almak nasip olsun ikisini de sağlıklaSağol cnm Evet
İnşallah sağlıkla ikisine de kavuşursun canımBabamın babanesinin ikiz çocukları olmuş eşimin de halası ikizmis ama yaşamamış bi tanesi geçmiş kuşaklarda varmış yani
Inşallah cnm Amin hepimize almak nasip olsun.. diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda rabbim pozitifleri gördürsünNe güzel tebrikler canım..kucağına almak nasip olsun ikisini de sağlıkla
Inşallah cnm hepimiz alalım sağlıklı sıhhatli bi şekildeİnşallah sağlıkla ikisine de kavuşursun canım
Inşallah cnm hepimiz alalım sağlıklı sıhhatli bi şekildeİnşallah sağlıkla ikisine de kavuşursun canım
BabyBoom2019 boom gittin mi duydun mu meraktayım yaz hele :)
Inşallah cnm hepimiz alalım sağlıklı sıhhatli bi şekilde
Canim tebrikler ikisinide kucagina almak nasip olsun cok sevindimKızlar ultrasonda tek kesede iki tane yolk sac kesesi görüldü doktor ikiz dedi çok heyecanliyim kalp atışı var gibi ama daha gelisiyolar bi 10 gün sonra gel bakalım dedi çok mutluyum anlatamam
Duydum cok şükür devlet hastanesine gittim bu sefer daha ne olduğunu anlamadan sedyeden kalktim 2 saniye dinledik heralde sadece. 6+2 dedi doktor, 6+5 olmasi gerekiyordu benim hesaplarima göre, ivf doktoruma da sorucam bakalim
amin canımm burada heyecanlarımızı korkularımız paylaştık güzel haberler aldık inşallah tedavisi devam eden ya da test gününü bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip olsun bu heyecanlarInşallah cnm Amin hepimize almak nasip olsun.. diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda rabbim pozitifleri gördürsün
gözünaydın canım darısı başımıza olsunDuydum cok şükür devlet hastanesine gittim bu sefer daha ne olduğunu anlamadan sedyeden kalktim 2 saniye dinledik heralde sadece. 6+2 dedi doktor, 6+5 olmasi gerekiyordu benim hesaplarima göre, ivf doktoruma da sorucam bakalim
annem kardeşim,kayınvalidem görümcem biliyor sadeceKizlar kimlere söylediniz hamilelik haberinizi? Ben cok yakin arkadaslarim ve ailem disinda kimseye soylemedim. Ne zaman söylemek lazim ? Bana kalsa 12 haftadan sonra ancak söylerim ama insanlar da kırılıyor sonra niye soylemedin diye
Çok sevindim Kilyacım senin bebeciğine de. Nasıl stresliydin hatırlıyor musun ne kadarlık oldu?Bende büyük bir değişim yok bir iyi bir kötü geçiyor günler. Bulantı vs. yaşamıyorum. Yorgun halsiz bıkkınım. Evde tıkılı kalmak etkili muhtemelen Bir şey yapacak gücüm de yok ama öyle işte canım
Ayyu hayırlısı olsun çok güzel haber, bişey sorcam 5. Gün embriyosumuysuEvet cnn oyle olmuş