• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar kimlere söylediniz hamilelik haberinizi? Ben cok yakin arkadaslarim ve ailem disinda kimseye soylemedim. Ne zaman söylemek lazim ? Bana kalsa 12 haftadan sonra ancak söylerim 😀 ama insanlar da kırılıyor sonra niye soylemedin diye

benim 4. gunum ama hic belirti yok moralimde çok bozuk sadece.goğuslerim hassas oda ilac kullandigimdaki gibi hamile olan butun arkadaslari tebrik ediyorum rabbim devamina erdirsin inş

Duydum cok şükür 😍 devlet hastanesine gittim bu sefer daha ne olduğunu anlamadan sedyeden kalktim 😁 2 saniye dinledik heralde sadece. 6+2 dedi doktor, 6+5 olmasi gerekiyordu benim hesaplarima göre, ivf doktoruma da sorucam bakalim

çok sevindim ay heyecanlandım ben de 1-2 sn duysam yeter. Bu şekilde çok kısa dinletilmesinin sebebi ısı veriliyor o sırada bezelyeler zarar görmesin diye :)

Inşallah cnm Amin hepimize almak nasip olsun.. diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda rabbim pozitifleri gördürsün 🤲🤲
amin canımm burada heyecanlarımızı korkularımız paylaştık güzel haberler aldık inşallah tedavisi devam eden ya da test gününü bekleyen tüm arkadaşlarımıza nasip olsun bu heyecanlar:dua::dua::dua:
ben de test sonuçlarımı aldım şükür bir sorun çıkmadı
haftaya da kalp atışını duymaya gidicem nasipse.

Duydum cok şükür 😍 devlet hastanesine gittim bu sefer daha ne olduğunu anlamadan sedyeden kalktim 😁 2 saniye dinledik heralde sadece. 6+2 dedi doktor, 6+5 olmasi gerekiyordu benim hesaplarima göre, ivf doktoruma da sorucam bakalim
gözünaydın canım darısı başımıza olsun:dua::dua:
ultrason çıktısını verdiler mi orada yazıyo kaç hafta kaç gün olduğu

Kizlar kimlere söylediniz hamilelik haberinizi? Ben cok yakin arkadaslarim ve ailem disinda kimseye soylemedim. Ne zaman söylemek lazim ? Bana kalsa 12 haftadan sonra ancak söylerim 😀 ama insanlar da kırılıyor sonra niye soylemedin diye
annem kardeşim,kayınvalidem görümcem biliyor sadece
kalp atışından sonra söylerim heralde
dediğin gibi bana sorarsan ben de 3 aydan sonra söylemek istiyorum
bakalım kalp atışını duyalım da inşallah gerisi kolayHoppa

Bende büyük bir değişim yok 😊 bir iyi bir kötü geçiyor günler. Bulantı vs. yaşamıyorum. Yorgun halsiz bıkkınım. Evde tıkılı kalmak etkili muhtemelen 🤭 Bir şey yapacak gücüm de yok ama öyle işte canım
Çok sevindim Kilyacım senin bebeciğine de. Nasıl stresliydin hatırlıyor musun 😊 ne kadarlık oldu?

Back