Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

doktorunun garanticiligine hayranim valla tanimak isterdim kendisini ben de dun abuk ruyalar gordum kurusu tazesi farketmez bir avuc mutlaka
Aslında böyle çok cool rahat duruyor ama aynen garantici biri çatlatma iğnesini kafama taktım ve de şu 2 sebep var aklımda engiiin tıp bilgilerimle 1. Sonradan gelişen yumurta varsa onları serbest bırakıp rahatlatmak 2. Dış gebelikse eğer ve tüplerde ise sonuçta bu yumurtalar tüplerden atılıyor ya onun için bir önlem gibi.

Sekerler ben bunu sordum doktora çatlatma ipnesi hcg salgılıyormuş beyne hamilelik mesajı vermek içinmiş. Beyinde bunu devam ettiriyormuş. Böylece daha cok progesteron salgılanıyormuş. Buda tutınmayı sağlıyormuş.

Kizlar her gece sacma sapan ruyalar görüyorum ama her gece sizde de var mi boyle bi durum? Yarin da işe başlıyorum cok alismistim ev hayatına ☺

ayni durumdayim yarin ise gidicem mecbur ve ruyalar ruyalar hatta kabus gordum bebislerle ilgili korkarak uyandim

sali gunu bir sorarsin bakalim ben de merak ettim sebebini vardir bir bildikleri doktorlara guvenmek zorunda oldugumuz bir donemdeyiz normalde ben pek her doktorun her dedigini yapmam bilgilerini guncel bulmam benimkinin agzindan ne ciksa onu yapiyorum

Rüyalar rüyalar saçma sapan dolu rüya görüyorum bende BabyBoom2019 Bakalım sorma fırsatı verirse sorcam aynen bende güvenip uymaya çalışıyorum. Güncel mi değil mi bilmem. Sadece hiç bir şekilde anlamadığım bir konu ondan mecburen uyuyoruz

Doğrudur canım. Progesteronum baya iyiydi benim tahlilde gerçi sadece fitil kullanıyorum iğne filan yok bende belki de öyle tedbir amaçlıdır.

Kizlar her gece sacma sapan ruyalar görüyorum ama her gece sizde de var mi boyle bi durum? Yarin da işe başlıyorum cok alismistim ev hayatına ☺
Ben de eve alıştım , o iğneleri fitilleri ateş basması ve halsizlikleri iş yerinde nasıl halledicem bilmiyorum ,
Hiç ama hiç gidesim yok ev mis gibi
Beslenme uyku düenim , ilaç düzenim çok güzel..

Kizlar ya qaliba hepsi catladi yumurtalklarimda agrilar gitdi bide bol bol akintim var sizdede oluyodumu iyneler sirasinda akinti? Gonal f cetrodit kullaniyorum
Merak etme canım akıntı fazla oluyo zaten bende de oluyodu.cetrodite çatlamasını önlüyo kafanı takma sen ne kadar rahat o kadar kaliteli çok yumurtan olur Allahın izniyle.biliyorum şuan biz o günleri geçirdiğimiz için bize söylemesi kolay ama sende kendini rahatlatmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…