Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar ya qaliba hepsi catladi yumurtalklarimda agrilar gitdi bide bol bol akintim var sizdede oluyodumu iyneler sirasinda akinti? Gonal f cetrodit kullaniyorum
O yumurtlama akıntısı gıbı olan akıntı bende de olmustu.Ben de oyle dusunmustum ama duruyokardı ,korkma rahat ol ilaçlar yapıyo o akıntıyı

Kizlar ya qaliba hepsi catladi yumurtalklarimda agrilar gitdi bide bol bol akintim var sizdede oluyodumu iyneler sirasinda akinti? Gonal f cetrodit kullaniyorum
Çatlamaz cnm merak etmeçatlasa benimkiler çatlardı günde 10 kere Dr a mesaj atıyorum, çatladı, bu sefer kesin çatlamıştır diye, usandırmıştım kadıncağızı, son günlere doğru benimde akıntı artmıştı, opu dan 1 gün önce kasıklarımda baya Bi dolgunluk hassasiyet olmuştu, ve hiç biri çatlama dan tam 21 tane yumurta toplandı, yani sana diycemm endişelenme

Hosgeldin. Bizim de azosperm idi. Tese ameliyati olacaksiniz, hic sperm cikisi yoksa. Genetik testler yaptirdiniz mi? Bir universite hastanesine giderek tum testleri yaptirmanizi tavsiye ederim.
Pahalı testler mı bunlar , genetık testmi diyecegız ,herhangi bi dr dan randevu alıyoruz o mu yonlendırıyor tesekkurler

Pahalı testler mı bunlar , genetık testmi diyecegız ,herhangi bi dr dan randevu alıyoruz o mu yonlendırıyor tesekkurler

Genetik test için sizden ve eşinizden kan alıyorlar. Özelde 350 400 arası 21 günde çıkıyor devlette 30 günü buluyor bedava tabi. Genetik bölüme gidiyorsun

Genetik test için sizden ve eşinizden kan alıyorlar. Özelde 350 400 arası 21 günde çıkıyor devlette 30 günü buluyor bedava tabi. Genetik bölüme gidiyorsun
Biz bunları yaptırmadık,5.gun embrıyosu oldu ama tutmadı ,dr genetıkle ılgılı bi sıkıntı olabılır dedı , embrıyoyu mu genetıge gondermek lazım yoksa tumurta ve spermın ayrı ayrımı genetıgıne baktrmak mı daha ii .embıyokalıtelı olsa bıle genetıgı kotu olabılır galıba

Embriyon 5. Güne gidiyor o embriyodan bir parça alıp genetigine bakıyorlar 300 350 usd yada 350 eur arası değişiyor biz 1 tane gönderdik 2250 tl verdik sonuç bekliyoruz umarım sağlıklı çıkar yoksa sil baştan herşey malesef

:))) çatlamamıştır merak etme. Evet çok ca yum akıntısı olmustu bende agrımda azalmıştı. Bende senin gibi düşünmüştüm ama catlamamıştı. Kac yumurta saydı doktor, büyüklükleri neydi?

Son doktor kontrolümde ben de senin gibiydim doktora yumurtalarım kendiliğinden çatladı galiba ağrım pek kalmadı dedim doktorum da rezervi az olanlarda o durumu daha çok yaşıyoruz ve hormonlarla takip ediyoruz hemen çatlamaz merak etme dedi ve gerçekten de ultrasonda hepsi duruyordu. İçini ferah tut hepimiz o süreçte aynı şüpheleri yaşadık , çatlamamıştır yumurtaların

Ankara hangi doktora gidiyorsunuz?

Ya maşallah ne güzel

En az 15 vardi en buyukleri cima gubu 11mmdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…