O yumurtlama akıntısı gıbı olan akıntı bende de olmustu.Ben de oyle dusunmustum ama duruyokardı ,korkma rahat ol ilaçlar yapıyo o akıntıyıKizlar ya qaliba hepsi catladi yumurtalklarimda agrilar gitdi bide bol bol akintim var sizdede oluyodumu iyneler sirasinda akinti? Gonal f cetrodit kullaniyorum
6. Gün embriyosuKalitesi mi 6 ,günü mü 6
6.gün embriyosunun farkı ne oluyor acaba size kaç tane embriyo transfer edildiBenimkiler 6. Gün
Çatlamaz cnm merak etmeKizlar ya qaliba hepsi catladi yumurtalklarimda agrilar gitdi bide bol bol akintim var sizdede oluyodumu iyneler sirasinda akinti? Gonal f cetrodit kullaniyorum
Benim embriyolara ngs yapılacaktı , 5. Gün Dr un istediği seviyeye gelmediği için 6. Günü beklediler ngs için , bir tane transfer edildi bana6.gün embriyosunun farkı ne oluyor acaba size kaç tane embriyo transfer edildi
Benim embriyolara ngs yapılacaktı , 5. Gün Dr un istediği seviyeye gelmediği için 6. Günü beklediler ngs için , bir tane transfer edildi bana
3 tane yolladıkKaç tane gönderdiniz ngs ye
Pahalı testler mı bunlar , genetık testmi diyecegız ,herhangi bi dr dan randevu alıyoruz o mu yonlendırıyor tesekkurlerHosgeldin. Bizim de azosperm idi. Tese ameliyati olacaksiniz, hic sperm cikisi yoksa. Genetik testler yaptirdiniz mi? Bir universite hastanesine giderek tum testleri yaptirmanizi tavsiye ederim.
Pahalı testler mı bunlar , genetık testmi diyecegız ,herhangi bi dr dan randevu alıyoruz o mu yonlendırıyor tesekkurler
Biz bunları yaptırmadık,5.gun embrıyosu oldu ama tutmadı ,dr genetıkle ılgılı bi sıkıntı olabılır dedı , embrıyoyu mu genetıge gondermek lazım yoksa tumurta ve spermın ayrı ayrımı genetıgıne baktrmak mı daha ii .embıyokalıtelı olsa bıle genetıgı kotu olabılır galıbaGenetik test için sizden ve eşinizden kan alıyorlar. Özelde 350 400 arası 21 günde çıkıyor devlette 30 günü buluyor bedava tabi. Genetik bölüme gidiyorsun
Biz bunları yaptırmadık,5.gun embrıyosu oldu ama tutmadı ,dr genetıkle ılgılı bi sıkıntı olabılır dedı , embrıyoyu mu genetıge gondermek lazım yoksa tumurta ve spermın ayrı ayrımı genetıgıne baktrmak mı daha ii .embıyokalıtelı olsa bıle genetıgı kotu olabılır galıba
:))) çatlamamıştır merak etme. Evet çok ca yum akıntısı olmustu bende agrımda azalmıştı. Bende senin gibi düşünmüştüm ama catlamamıştı. Kac yumurta saydı doktor, büyüklükleri neydi?Kizlar ya qaliba hepsi catladi yumurtalklarimda agrilar gitdi bide bol bol akintim var sizdede oluyodumu iyneler sirasinda akinti? Gonal f cetrodit kullaniyorum
Kizlar ya qaliba hepsi catladi yumurtalklarimda agrilar gitdi bide bol bol akintim var sizdede oluyodumu iyneler sirasinda akinti? Gonal f cetrodit kullaniyorum
Cuma gunu 11di en buyukleriAğrı bir belirti değildir canım ama akıntı konusunu bilemedim. Öyle çok akıntım olmamıştı. Kaç mm idi ki yumurtaların ?
Bayram arifesi ankara'ya gider gitmez bende doktorla ön görüşme yapmaya gittim bu ilaçlara başlamamı istedi ilk adetle de iğnelere başlayacağız sanırım.. sizlerden de bu ilaçları kullanan var mı? bende pco olduğu için şeker ilacı da verdi merak ediyorum aranızda kullanan oldu mu ?
Eki Görüntüle 2276775
Ocak ayında başladım ilacı içmeye nisan başına kadar kullandım. (Ara ara unuttuğumda oluyordu) 13 mayıs da transferim oldu. Dondurulmuşdu. 1 tane 5. Gün embriyosu transferi olmuştum ama içerde bölünüp ikiz olarak yollarına devam etmişlerdr %1 ihtimaldi oda sizde olmuş dedi. Bu arada 5 yaşında yine tüp bebekle bi oğlum var.
En az 15 vardi en buyukleri cima gubu 11mmdi:))) çatlamamıştır merak etme. Evet çok ca yum akıntısı olmustu bende agrımda azalmıştı. Bende senin gibi düşünmüştüm ama catlamamıştı. Kac yumurta saydı doktor, büyüklükleri neydi?
Daha küçükmüşler hiç endişe etmeEn az 15 vardi en buyukleri cima gubu 11mmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?