Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ayyy cnm ne mucizevi demi yaa.. İnsallah pazartesi bende duyarim

haftada iki kez yarım doz olarak kullanıyorum canım sen her gün mü kullanıyordun çok yüksek değilde referans aralığının 5 değer üstünde çıkmış prolaktin değerim

dostinex herkeste ayni sekilde recetelendirilir cok guclu bol yan etkili bir ilac. degerin yuksek degil kisa sure kullanirsin doktor tedavi oncesi biraktirir. gecmis olsun

Sonucu dün gece kan testi ile öğrendim.ben çok yıkıldım çok üzüldüm ilk denememdi

. Ne yapsam içimi ne ferahlatsa bilmiyorum . Sizin kaçıncı denemenizdi?
1.denemeydi ,birkaçgun cok uzuldum ruh gibiydim ,şimdi yenıden umutlanıyorum ,Allahım hepımızın yardımcısı olsun inş tez zamanda

Karin bolgesinde ise yaramiyormu? Canim bu ilac erken catlamayimi onliyo? Qaliba catladilar ya artik agri falan hiss etmiyorum

Kizlar bide tup bebek sirasinda iliski yasakmi? Bana verilen talimatlarda oyle yaziyorxu, bu arada yumurta takibi sirasinda hafif spor falan yapmak yumurtayi erken catlatirmi? Bugunde kafayi yumurtalar catladi diyerek bozdu mm

Ayyy cnm ne mucizevi demi yaa.. İnsallah pazartesi bende duyarim
Sorma o kadar güzel anlatılmaz bir mucize ki kelimeler kifayetsiz şuan. Bunları hissetmeden önce bilmezdim nasıl birşey olduğunu. Yüce Rabbim anne olmak isteyen herkese bu anlari nasip etsin. Sana da p.tesi duymayı nasip etsin inşallah. Şuan elimde bir değnek olsa deseler ki tek birşey yapabilirsin iste ve yap; bütün annelerin tedavilerini pozitifle sonuçlandırılır kucaklarına bebislerini verirdim

Amin cnm isteyen herkese nasip etsin

Canım yumurta toplamadan sonra doktorum bana dostinexi yazmış hemşire bana yan etkisi olmaması için yatmadan önce iç dedi öyle yaptım ama bütün yan etkileri yaşadım 4 gün kullanabildim baş dönmesinden yataktan kalkmadım midem bulanıyodu ve halsizlik oluyodu bıraktığım gecenin ertesi günü düzeldim inşallah sende yan etki yapmaz

Kizlar bide tup bebek sirasinda iliski yasakmi? Bana verilen talimatlarda oyle yaziyorxu, bu arada yumurta takibi sirasinda hafif spor falan yapmak yumurtayi erken catlatirmi? Bugunde kafayi yumurtalar catladi diyerek bozdu mm
Evet yasak canım. Ben yumurta takibi dönemini de sakin geçirdim sancım oluyordu çünkü. Ama sorun olmaz sporla çatlamaz tabii ağır spor yapma. Spor esnasında salgılanan hormonlardan biri östrojeni baskılıyor. O yüzden ağır spor yapma bence. Cetrodite benim hep karından yapıldı doktor öyle reçete etti çünkü, sadece saatine çok önem ver 24 saat etkili
Ben de hep endişe ediyordum oluyor O endişeler ama çatlamadı ben de o yüzden doktora güven saatlere riayet et bir şey olmaz Allah 'ın izniyle

Kilya kan verecek misin

Bugun sabah kahvaltim yarim kilo taze dut sizler de bulursaniz yemeyi ihmal etmeyin cok faydali

Kilya kan verecek misin

Bugun sabah kahvaltim yarim kilo taze dut sizler de bulursaniz yemeyi ihmal etmeyin cok faydali
Canım salı günü vereceğim doktorum öyle istedi. Kurusu var ama tazesi malesef. Nerede faydalı şey var onu yiyemem ben zaten rüyamda sürekli tepsi tepsi ıslak kek görüyorum

Canım salı günü vereceğim doktorum öyle istedi. Kurusu var ama tazesi malesef. Nerede faydalı şey var onu yiyemem ben zaten rüyamda sürekli tepsi tepsi ıslak kek görüyorum

doktorunun garanticiligine hayranim valla tanimak isterdim kendisini ben de dun abuk ruyalar gordum kurusu tazesi farketmez bir avuc mutlaka

29 mayısta transferim oldu 2tane 5.gun embriyosu dün tahlil gunumdu bi umtla gittim hcg 33 sevinsem mi uzulsem mi bilemedim dunden beri gizli gizli agliyorum yarin yine hcg bakilacak ama umudum kalmadi dua edin bir mucize olsun tutunsun bebegim nolur cok ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…