- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Ayyy cnm ne mucizevi demi yaa.. İnsallah pazartesi bende duyarimÇok şükür ya senden güzel haber bekliyordum bende. Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin gerisi geliyor zaten. Bende bugun gittim doktora gelisimi cok guzel dedim. kalp atışını da duydum çok şükür ay dayanamadım yine doktor sağolsun ağladım diye üst üste dinletti. Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah dualarım bütün isteyen anne adaylarına...
inşallah bende de güzel etkiler yapar kaliteli kaliteli gelişirler :)Amin. İnş sizde en kısa zamanda güzel haberlerinizi verirsiniz. Bu arada bende pco yok sadece kalitesi için kullanmıştım.
Kaçıncı gün embriyosuKızlar selam bugğn transfeein 8. Günü aşırı uyku hali ve kasık batmalarım var sizde de var mı? Birde10. Gün tahlil yaptıranlar değeri kaç çıktı
5. Gün embriyosuydu canım gündüz uyudugum halde akşam erkenden uykum geliyorKaçıncı gün embriyosu
Her şey oldu bende , batmalar uyku hali , fenalıklar basmalar vs vs
haftada iki kez yarım doz olarak kullanıyorum canım sen her gün mü kullanıyordun çok yüksek değilde referans aralığının 5 değer üstünde çıkmış prolaktin değerim
1.denemeydi ,birkaçgun cok uzuldum ruh gibiydim ,şimdi yenıden umutlanıyorum ,Allahım hepımızın yardımcısı olsun inş tez zamandaSonucu dün gece kan testi ile öğrendim.ben çok yıkıldım çok üzüldüm ilk denememdi
. Ne yapsam içimi ne ferahlatsa bilmiyorum . Sizin kaçıncı denemenizdi?
Karin bolgesinde ise yaramiyormu? Canim bu ilac erken catlamayimi onliyo? Qaliba catladilar ya artik agri falan hiss etmiyorumCnm benimde öyle olmuştu, bundan sonraki cetrotide ları hastanede kalçadan, yeşil uçla derine yaptır, öbür türlü pek işe de yaramıyormuş, Dr um söylemişti, kendi yaptığın şişen yere de kağıt havluya kolonya döküp üstünde beklet, arada da kolanyayla ov, baya şişiyo yoksa, kızarıyo, sıcaklığı artıyor o bölgenin,
Sorma o kadar güzel anlatılmaz bir mucize ki kelimeler kifayetsiz şuan. Bunları hissetmeden önce bilmezdim nasıl birşey olduğunu. Yüce Rabbim anne olmak isteyen herkese bu anlari nasip etsin. Sana da p.tesi duymayı nasip etsin inşallah. Şuan elimde bir değnek olsa deseler ki tek birşey yapabilirsin iste ve yap; bütün annelerin tedavilerini pozitifle sonuçlandırılır kucaklarına bebislerini verirdimAyyy cnm ne mucizevi demi yaa.. İnsallah pazartesi bende duyarim
Amin cnm isteyen herkese nasip etsinSorma o kadar güzel anlatılmaz bir mucize ki kelimeler kifayetsiz şuan. Bunları hissetmeden önce bilmezdim nasıl birşey olduğunu. Yüce Rabbim anne olmak isteyen herkese bu anlari nasip etsin. Sana da p.tesi duymayı nasip etsin inşallah. Şuan elimde bir değnek olsa deseler ki tek birşey yapabilirsin iste ve yap; bütün annelerin tedavilerini pozitifle sonuçlandırılır kucaklarına bebislerini verirdim
Kesinlikle kendi başına çatlamaz, cetrotide kontrol dışı çatlaması nı engelliyor zatenKarin bolgesinde ise yaramiyormu? Canim bu ilac erken catlamayimi onliyo? Qaliba catladilar ya artik agri falan hiss etmiyorum
Canım yumurta toplamadan sonra doktorum bana dostinexi yazmış hemşire bana yan etkisi olmaması için yatmadan önce iç dedi öyle yaptım ama bütün yan etkileri yaşadım 4 gün kullanabildim baş dönmesinden yataktan kalkmadım midem bulanıyodu ve halsizlik oluyodu bıraktığım gecenin ertesi günü düzeldim inşallah sende yan etki yapmazBayram arifesi ankara'ya gider gitmez bende doktorla ön görüşme yapmaya gittim bu ilaçlara başlamamı istedi ilk adetle de iğnelere başlayacağız sanırım.. sizlerden de bu ilaçları kullanan var mı? bende pco olduğu için şeker ilacı da verdi merak ediyorum aranızda kullanan oldu mu ?
Eki Görüntüle 2276775
Evet yasak canım. Ben yumurta takibi dönemini de sakin geçirdimKizlar bide tup bebek sirasinda iliski yasakmi? Bana verilen talimatlarda oyle yaziyorxu, bu arada yumurta takibi sirasinda hafif spor falan yapmak yumurtayi erken catlatirmi? Bugunde kafayi yumurtalar catladi diyerek bozdu mm
Evet yasak canım. Ben yumurta takibi dönemini de sakin geçirdimsancım oluyordu çünkü. Ama sorun olmaz sporla çatlamaz tabii ağır spor yapma. Spor esnasında salgılanan hormonlardan biri östrojeni baskılıyor. O yüzden ağır spor yapma bence. Cetrodite benim hep karından yapıldı doktor öyle reçete etti çünkü, sadece saatine çok önem ver 24 saat etkili
Ben de hep endişe ediyordumoluyor O endişeler ama çatlamadı ben de o yüzden doktora güven saatlere riayet et bir şey olmaz Allah 'ın izniyle
Canım salı günü vereceğim doktorum öyle istedi. Kurusu var ama tazesi malesef. Nerede faydalı şey var onu yiyemem ben zatenKilya kan verecek misin
Bugun sabah kahvaltim yarim kilo taze dut sizler de bulursaniz yemeyi ihmal etmeyin cok faydali
Canım salı günü vereceğim doktorum öyle istedi. Kurusu var ama tazesi malesef. Nerede faydalı şey var onu yiyemem ben zatenrüyamda sürekli tepsi tepsi ıslak kek görüyorum
Canım dondurulmuş için nasıl bir yol izleniyor sanırım benim kimyasal falan oldu yarın tekrar test yapılacak bakalım çok ara vermek gerekcekmiKesinlikle kendi başına çatlamaz, cetrotide kontrol dışı çatlaması nı engelliyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?