Amin canım darısı bekleyen herkese olsun insallahOh ne güzel yaaaa maşallahhhh
Benim de 24 Mayıs’ta oldu transfer Pazartesi ben de gideceğim kese için darısı bekleyen tüm kardeşlerimize
Canım çok düşmüş normal değil ama tabi çıkmamış candan ümit kesilmez deyip bekliyorum kanamam falan yok şu anKlinikten kliniğe değişiyor değerler sen doktorun diyene kadar ilaclari kesme sakın. Orada da yaptır bakalım tekrar testi
Amin inşallahÇok şükür ya senden güzel haber bekliyordum bende. Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin gerisi geliyor zaten. Bende bugun gittim doktora gelisimi cok guzel dedim. kalp atışını da duydum çok şükür ay dayanamadım yine doktor sağolsun ağladım diye üst üste dinletti. Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah dualarım bütün isteyen anne adaylarına...
Hayır canım kullanmıyorumKan sulandırıcı iğne kullanıyor musun
Aynen canım aynı yerde yaptirmadigin için ben pek inanmıyorum yada ne bilim inanmak istemiyorum henüz. İnşallah kimyasal değildir de tutunurCanım çok düşmüş normal değil ama tabi çıkmamış candan ümit kesilmez deyip bekliyorum kanamam falan yok şu an
İnşallah canım ilk şoku atlattım sanırım bekliycez başka yapcak bişey yokAynen canım aynı yerde yaptirmadigin için ben pek inanmıyorum yada ne bilim inanmak istemiyorum henüz. İnşallah kimyasal değildir de tutunur
Sagol canim allah razı olsun teşekkür ederim. Amin canım darısı başınıza hepinize inşallahAllahımm bu ne büyük mutluluk ...
Gözün aydın
Darısı bize inşallahhhh
Amin canım rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Canım doktor 6+1 dedi. Gelişimi çok güzel dedi çok şükür. Yok hiç telaslanma bebis hissetmesin annesi sakin ol devamı gelecek allahın izniyleAmin inşallahne güzel ya Rabbim kucağına almayı da nasip etsin kacinci haftada kalp atışını duydun canim benim 21 mayısta 5.gun transferiydi bugun karindan bakti doktor keseyi gordu ama cok kucuk dedi insan telaslaniyor ister istemez
Amin amin insallah canim kucağımıza bi alsakta rahatlasak valla yaAmin canım rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Canım doktor 6+1 dedi. Gelişimi çok güzel dedi çok şükür. Yok hiç telaslanma bebis hissetmesin annesi sakin ol devamı gelecek allahın izniyle
Evet canim karından baktiKarından mı baktı canım
Saol canımGözünüz aydın canımkarından bakılıyor değil mi ? Beta hcg kaç olmuştu en son
Ah canım tebrik ederim. Benim 11 inde tahlilimi yenilememi istedi. Bakalım artık hayırlısı ne olacak.Saol canımevet karından baktı .Doktorum bir kere test istedi benden.Keseyi göremezsek o zaman teste ihtiyaç duyuyoruz dedi çok şükür göründü kese
Saol canım güzel sonuçlarını bekliyoruz insallahAh canım tebrik ederim. Benim 11 inde tahlilimi yenilememi istedi. Bakalım artık hayırlısı ne olacak.
3 yıldır denıyoruz olmuyor ,2 aşılama olduk yıne olmadı oyuzden tüpe gectık.birkere dıs gebelık gecırdım işte 2.5 yıl once. Morfoloji düşüktü biraz amamikroenjeksıyonla sectıker spermi ,kalıtesı baga ıyıydı embrıyoların ama olmadı işte.ıkı embrıyo koyuldu 5.gün embrıyosu. Dr ıkı sevep olabılır dıyo 1-uterus problemlerı ( bu hafta histereskopi olcam bi bakcak işlem gerekıosa yapcak)Canım siz neden tüp bebek yaptırdınız tutmamasına doktor ne dedi yani ne sebep olmuş olabilir.bundan sonrası için ne önerdi
Kirpikleri karışır derler,bazısı da bakınca anlıyor gozlerınden.Kızlar bişey söyleyeceğim çok umutlanmak istememekle birlikte içimde bir heyecan var bugün transferimin 9.günü ve uzun zamandır beni görmeyen ve tüp bebek tedavisi olduğumu bilmeyen bir kaç kişi hamilemisin diye sorduYüzüm hamile yüzü gibi olmuş değişiklik var bakışlarında diyorlar dua ediyorum inşallah öyleyimdir size de böyle diyenler oldu mu
Aynen valla biran Önce alalim kucagimiza insallahAmin amin insallah canim kucağımıza bi alsakta rahatlasak valla yaBenim doktor geçen hafta sorduğumda 4 haftalik demişti bugün birşey söylemedi sormakta aklıma gelmedi açıkçası.Onu gelişimine göre mi belirliyorlar ki
Canim üzülme insallah pazartesi güzel olucak dua edelim Rabbim en hayırlısını versinBenimde 27 ye düşmüş pazartesi tekrar klinikte kan vericekmişim
Canım bende 3 yılda 3 gebelik geçirdim ilki kimyasal oldu ikincisi klomenle 7.haftada kalp atışı durdu kendiliğimden düşük yaptım sonra femara kullandım yımurta 28 mm olunca bu yumrtada gebelik olmaz dedi ama dış gebelik oldu.çok şükür o da kendiliğinden düştü eşimdede bende de herhangi bi sıkıntı yok sadece prolaktin hormonum biraz yüksek 79.geçen ay aşılama yaptık ama olmadı bende daha ertelemek istemedm şimdi zeki akkumda tüp bebek yaptırıyorum.ilk denemem ve çok korkuyorum olmamasından3 yıldır denıyoruz olmuyor ,2 aşılama olduk yıne olmadı oyuzden tüpe gectık.birkere dıs gebelık gecırdım işte 2.5 yıl once. Morfoloji düşüktü biraz amamikroenjeksıyonla sectıker spermi ,kalıtesı baga ıyıydı embrıyoların ama olmadı işte.ıkı embrıyo koyuldu 5.gün embrıyosu. Dr ıkı sevep olabılır dıyo 1-uterus problemlerı ( bu hafta histereskopi olcam bi bakcak işlem gerekıosa yapcak)
2-embrıyolarda genetık sıkıntı olabılır dıyo .senın hıkayennasıl ?
Takvimde tahmini doğum tarihi diyor. Doktorun söylediği doğum tarihini yazdım.Canım sen buradaki gebelik takvimini oluştururken son adet tarihini mi yazdım transfer tarihini mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?