- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
3 yıldır denıyoruz olmuyor ,2 aşılama olduk yıne olmadı oyuzden tüpe gectık.birkere dıs gebelık gecırdım işte 2.5 yıl once. Morfoloji düşüktü biraz amamikroenjeksıyonla sectıker spermi ,kalıtesı baga ıyıydı embrıyoların ama olmadı işte.ıkı embrıyo koyuldu 5.gün embrıyosu. Dr ıkı sevep olabılır dıyo 1-uterus problemlerı ( bu hafta histereskopi olcam bi bakcak işlem gerekıosa yapcak)
2-embrıyolarda genetık sıkıntı olabılır dıyo .senın hıkayennasıl ?
Allahımm bu ne büyük mutluluk ...
Gözün aydın
Darısı bize inşallahhhh
Çarşamba günü kontrolüm var ben de sorayimAynen valla biran Önce alalim kucagimiza insallahneye göre belirliyor bilmiyorum baktı 6+1dedi. Zaten doğum tarihini söylemiştim yine aynı tarih dedi. Birdaha ki gittiğimde sorarım
Prolaktininiz biraz değil bayağı yüksek.Gebe kalmaya engel prolaktin. Bence ilaç kullanıp düşürün, prolaktin yüksek olunca vücut kendini hamile sanıyor böyle olunca gebe kalınmıyotr.Canım bende 3 yılda 3 gebelik geçirdim ilki kimyasal oldu ikincisi klomenle 7.haftada kalp atışı durdu kendiliğimden düşük yaptım sonra femara kullandım yımurta 28 mm olunca bu yumrtada gebelik olmaz dedi ama dış gebelik oldu.çok şükür o da kendiliğinden düştü eşimdede bende de herhangi bi sıkıntı yok sadece prolaktin hormonum biraz yüksek 79.geçen ay aşılama yaptık ama olmadı bende daha ertelemek istemedm şimdi zeki akkumda tüp bebek yaptırıyorum.ilk denemem ve çok korkuyorum olmamasından
Çok şükür ya senden güzel haber bekliyordum bende. Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin gerisi geliyor zaten. Bende bugun gittim doktora gelisimi cok guzel dedim. kalp atışını da duydum çok şükür ay dayanamadım yine doktor sağolsun ağladım diye üst üste dinletti. Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah dualarım bütün isteyen anne adaylarına...
Ya çok teşekkür ederim temenniniz bile gözlerimi doldurdu. İnanin o mutluluktan ağlamamak elde degil. Rabbim size de nasip etsin inşallahMaşallahne güzel. Ben bugün olmadığını öğrendim ama kalp atışını duymuş olmanıza sevindim, benim bile gözlerim doldu... ben de o mutluluğu tatsam ağlarım
Sor sor burdan da yaz merak ettim bendeÇarşamba günü kontrolüm var ben de sorayim
İnşallah sağlıklı kaliteli embriyoların olur canım. Bol şansMerhaba kızlar yarın yumurta toplama işlemi var dua edin nolur çok çok yumurtam olsun boş çıkmasın
Yeterli sayıda ve cok cok kaliteli yumurtaların olsun insallah.Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar yarın yumurta toplama işlemi var dua edin nolur çok çok yumurtam olsun boş çıkmasın
Merhaba evt ben şeker ilaçı kullandım. Dr yumurtanın kalitesini arttıyor demişti. Yalnız ilk 1 hafta çok zorlandım sonra alıştım.Bayram arifesi ankara'ya gider gitmez bende doktorla ön görüşme yapmaya gittim bu ilaçlara başlamamı istedi ilk adetle de iğnelere başlayacağız sanırım.. sizlerden de bu ilaçları kullanan var mı? bende pco olduğu için şeker ilacı da verdi merak ediyorum aranızda kullanan oldu mu ?
Eki Görüntüle 2276775
Canım olgun, kaliteli, döllenmeye müsait bol bol yumurtaların olsun inşallah şimdiden hayırlı olsun Rabbim yardımcın olsunMerhaba kızlar yarın yumurta toplama işlemi var dua edin nolur çok çok yumurtam olsun boş çıkmasın
Merhaba :) Ne kadar süre devam ettin peki tedavin ne aşamadaMerhaba evt ben şeker ilaçı kullandım. Dr yumurtanın kalitesini arttıyor demişti. Yalnız ilk 1 hafta çok zorlandım sonra alıştım.
Ocak ayında başladım ilacı içmeye nisan başına kadar kullandım. (Ara ara unuttuğumda oluyordu) 13 mayıs da transferim oldu. Dondurulmuşdu. 1 tane 5. Gün embriyosu transferi olmuştum ama içerde bölünüp ikiz olarak yollarına devam etmişlerMerhaba :) Ne kadar süre devam ettin peki tedavin ne aşamada
Amin cnmm çok teşekkür ederimCanım sanması mi var resmen bağırıyor anne ben burdayım diyeay hadi bakalım hayırlısıyla kat kat katlansin inşallah
Bayram arifesi ankara'ya gider gitmez bende doktorla ön görüşme yapmaya gittim bu ilaçlara başlamamı istedi ilk adetle de iğnelere başlayacağız sanırım.. sizlerden de bu ilaçları kullanan var mı? bende pco olduğu için şeker ilacı da verdi merak ediyorum aranızda kullanan oldu mu ?
Eki Görüntüle 2276775
ne güzel ya Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın darısını bize de nasip etsin inşallah. muhtemelen bana da dondurulmuş olarak transfer yapacakmış pco hastalarına taze transfer yapmıyorum genelde dediOcak ayında başladım ilacı içmeye nisan başına kadar kullandım. (Ara ara unuttuğumda oluyordu) 13 mayıs da transferim oldu. Dondurulmuşdu. 1 tane 5. Gün embriyosu transferi olmuştum ama içerde bölünüp ikiz olarak yollarına devam etmişlerdr %1 ihtimaldi oda sizde olmuş dedi. Bu arada 5 yaşında yine tüp bebekle bi oğlum var.
haftada iki kez yarım doz olarak kullanıyorum canım sen her gün mü kullanıyordun çok yüksek değilde referans aralığının 5 değer üstünde çıkmış prolaktin değerimben de yillarca dostinex kullandim prolaktin yuksekligi dolayisiyla. yan etki yasamamak icin gece yatmadan icmeni tavsiye ederim
Amin. İnş sizde en kısa zamanda güzel haberlerinizi verirsiniz. Bu arada bende pco yok sadece kalitesi için kullanmıştım.ne güzel ya Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın darısını bize de nasip etsin inşallah. muhtemelen bana da dondurulmuş olarak transfer yapacakmış pco hastalarına taze transfer yapmıyorum genelde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?