Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Allah yardımcımız olsun . İçimize sabrını ve ferahlık tez zamanda versin. Bende olmadığını bugün öğrendim . Baya yıkıldım, kötüyüm. Bakalım sebebine ne dicek doktorlar

Prolaktininiz biraz değil bayağı yüksek.Gebe kalmaya engel prolaktin. Bence ilaç kullanıp düşürün, prolaktin yüksek olunca vücut kendini hamile sanıyor böyle olunca gebe kalınmıyotr.

Maşallah ne güzel. Ben bugün olmadığını öğrendim ama kalp atışını duymuş olmanıza sevindim, benim bile gözlerim doldu... ben de o

mutluluğu tatsam ağlarım

Maşallah ne güzel. Ben bugün olmadığını öğrendim ama kalp atışını duymuş olmanıza sevindim, benim bile gözlerim doldu... ben de o mutluluğu tatsam ağlarım
Ya çok teşekkür ederim temenniniz bile gözlerimi doldurdu. İnanin o mutluluktan ağlamamak elde degil. Rabbim size de nasip etsin inşallah

Bayram arifesi ankara'ya gider gitmez bende doktorla ön görüşme yapmaya gittim bu ilaçlara başlamamı istedi ilk adetle de iğnelere başlayacağız sanırım.. sizlerden de bu ilaçları kullanan var mı? bende pco olduğu için şeker ilacı da verdi merak ediyorum aranızda kullanan oldu mu ?

Merhaba evt ben şeker ilaçı kullandım. Dr yumurtanın kalitesini arttıyor demişti. Yalnız ilk 1 hafta çok zorlandım sonra alıştım.

Merhaba :) Ne kadar süre devam ettin peki tedavin ne aşamada
Ocak ayında başladım ilacı içmeye nisan başına kadar kullandım. (Ara ara unuttuğumda oluyordu) 13 mayıs da transferim oldu. Dondurulmuşdu. 1 tane 5. Gün embriyosu transferi olmuştum ama içerde bölünüp ikiz olarak yollarına devam etmişler dr %1 ihtimaldi oda sizde olmuş dedi. Bu arada 5 yaşında yine tüp bebekle bi oğlum var.

ben de yillarca dostinex kullandim prolaktin yuksekligi dolayisiyla. yan etki yasamamak icin gece yatmadan icmeni tavsiye ederim

ne güzel ya Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın darısını bize de nasip etsin inşallah. muhtemelen bana da dondurulmuş olarak transfer yapacakmış pco hastalarına taze transfer yapmıyorum genelde dedi

ben de yillarca dostinex kullandim prolaktin yuksekligi dolayisiyla. yan etki yasamamak icin gece yatmadan icmeni tavsiye ederim
haftada iki kez yarım doz olarak kullanıyorum canım sen her gün mü kullanıyordun çok yüksek değilde referans aralığının 5 değer üstünde çıkmış prolaktin değerim

ne güzel ya Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın darısını bize de nasip etsin inşallah. muhtemelen bana da dondurulmuş olarak transfer yapacakmış pco hastalarına taze transfer yapmıyorum genelde dedi
Amin. İnş sizde en kısa zamanda güzel haberlerinizi verirsiniz. Bu arada bende pco yok sadece kalitesi için kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…