• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Benim de 27 Mayıs da 3. Gün Embriyosu oldu ama kan tahliline kadar evde test yapmıcam. Sen erken yapmışsın bekle canım . Benim de çok şükür lekelenme yok arada bazen ağrı geliyor geçiyor...
Bugün kan tahlili yaptırdım kızlar beta hcg 94 çıktı. Sanırım oldu 🙏

Merhaba yeni katıldım bende bu sayfaya rica etsem neden tüp bebek yaptracgnzi açıklar işiniz bizde yapcgz eşim azosperm.
Hosgeldin. Bizim de azosperm idi. Tese ameliyati olacaksiniz, hic sperm cikisi yoksa. Genetik testler yaptirdiniz mi? Bir universite hastanesine giderek tum testleri yaptirmanizi tavsiye ederim.

Canım çok saol insallah bugün 1 'de randevum yine bir heyecan😍idrar testimi attım kan testi sonucu m baş ucumda arada bakıp daha da mutlu oluyorum ultrason görüntüsü daha da mutlu edecek beni tabi😍
Ben idrar testi yapmadım bugünde ikiye katlasın zevkine yaptırcam

Sonucu dün gece kan testi ile öğrendim.ben çok yıkıldım çok üzüldüm ilk denememdi
Hadiya bılmıyordum canım ,ben de dıs gebelık gecırdım .dondurulmus yaptık ama bu durumdan degıl,basarı oranı daha iyi gibi falan diye.hoş o da tutmadı ama nasip ıns en kısa zamanda tutar hepımızın

. Ne yapsam içimi ne ferahlatsa bilmiyorum . Sizin kaçıncı denemenizdi?

Kizlar cetrodite (orqulatron) iynesi vurdum ilk kez ve yeri cok sisti kizardi acaba biseyyalnismi yaptim ya normalmi?
Benim de ilk vurduğumda benzer şeyler olmuştu, doktoruma sorduğumda 1,5 saate geçer normal demişti. 3 saat sonra geçmişti, diğer günler o kadar belirgin olmadı, bünye alıştığı için sanırım..

Hadiya bılmıyordum canım ,ben de dıs gebelık gecırdım .dondurulmus yaptık ama bu durumdan degıl,basarı oranı daha iyi gibi falan diye.hoş o da tutmadı ama nasip ıns en kısa zamanda tutar hepımızın
Canım siz neden tüp bebek yaptırdınız tutmamasına doktor ne dedi yani ne sebep olmuş olabilir.bundan sonrası için ne önerdi

Back