- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Çok umudum yok canım hiç duymadım çünküNe demek oluyormuş canım ? Yükselir inşallah
Cnm benimde öyle olmuştu, bundan sonraki cetrotide ları hastanede kalçadan, yeşil uçla derine yaptır, öbür türlü pek işe de yaramıyormuş, Dr um söylemişti, kendi yaptığın şişen yere de kağıt havluya kolonya döküp üstünde beklet, arada da kolanyayla ov, baya şişiyo yoksa, kızarıyo, sıcaklığı artıyor o bölgenin,Kizlar cetrodite (orqulatron) iynesi vurdum ilk kez ve yeri cok sisti kizardi acaba biseyyalnismi yaptim ya normalmi?
Kendini salıp bırakma hemen, dur bakalım, farklı merkezlerde baktırmışsın kana, farklı referans aralıkları olabilir, p, tesiyi bekle canım, moralini de yüksek tut ki sıkı sıkı tutunun sana annesiiÇok umudum yok canım hiç duymadım çünkü
Kizlar cetrodite (orqulatron) iynesi vurdum ilk kez ve yeri cok sisti kizardi acaba biseyyalnismi yaptim ya normalmi?
Vallahi sinirlerim bozuldu çikolataya vurdum kendimi kimyasal falan oldu sanırımKendini salıp bırakma hemen, dur bakalım, farklı merkezlerde baktırmışsın kana, farklı referans aralıkları olabilir, p, tesiyi bekle canım, moralini de yüksek tut ki sıkı sıkı tutunun sana annesii
CanımmmSonucu dün gece kan testi ile öğrendim.ben çok yıkıldım çok üzüldüm ilk denememdi
. Ne yapsam içimi ne ferahlatsa bilmiyorum . Sizin kaçıncı denemenizdi?
Canım ya ne olur kendini bırakma belki bir hata filan vardır. O zamana kadar dua edelim. İnşallah seninledir bebişinBenimde 27 ye düşmüş pazartesi tekrar klinikte kan vericekmişim
Gözünüz aydın canımKızlar keseyi gördük çok şükür. Doktor henüz çok küçük dedi çarşamba günü tekrar kontrole gidicem
Gözünaydın cnm kaç hafta kac günlüktüKızlar keseyi gördük çok şükür. Doktor henüz çok küçük dedi çarşamba günü tekrar kontrole gidicem
Saol canımGözünüz aydın canımkarından bakılıyor değil mi ? Beta hcg kaç olmuştu en son
Saolasin canim.5+2 gözüküyor hesaplamalar yanlış degilse doktorum gecen hafta 4 haftalik demistiGözünaydın cnm kaç hafta kac günlüktü
Klinikten kliniğe değişiyor değerler sen doktorun diyene kadar ilaclari kesme sakın. Orada da yaptır bakalım tekrar testiBilmiyorum ki ilk kanı başka yerde verdim 65 çıktı klinikte 27 Pazartesi tekrar burada bakalım ilaçlara devam et dediler ama umudum yok sanırım
Oh ne güzel yaaaa maşallahhhhKızlar keseyi gördük çok şükür. Doktor henüz çok küçük dedi çarşamba günü tekrar kontrole gidicem
Karından mı baktı canımSaolasin canim.5+2 gözüküyor hesaplamalar yanlış degilse doktorum gecen hafta 4 haftalik demisti
Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musunCanım tedavin hayırlı olsun. Bana 5. Gun embriyosu transfer edildi. Ben ilk denemem de kimyasal gebelik geçirdiğim için bu sefer 3 günde bir progestan igne 2 tane bir oluyorum. Birde embriyonun rahime iyi tutunmasi için her hafta aynı gün serum tedavisi alıyorum. Rabbim seninde tedavinin mutlu sonla bitmesini nasip etsin inşallah 🖑🖐
Çok şükür ya senden güzel haber bekliyordum bende. Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin gerisi geliyor zaten. Bende bugun gittim doktora gelisimi cok guzel dedim. kalp atışını da duydum çok şükür ay dayanamadım yine doktor sağolsun ağladım diye üst üste dinletti. Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah dualarım bütün isteyen anne adaylarına...Kızlar keseyi gördük çok şükür. Doktor henüz çok küçük dedi çarşamba günü tekrar kontrole gidicem
Allahımm bu ne büyük mutluluk ...Çok şükür ya senden güzel haber bekliyordum bende. Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin gerisi geliyor zaten. Bende bugun gittim doktora gelisimi cok guzel dedim. kalp atışını da duydum çok şükür ay dayanamadım yine doktor sağolsun ağladım diye üst üste dinletti. Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah dualarım bütün isteyen anne adaylarına...
Çok şükür ya senden güzel haber bekliyordum bende. Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin gerisi geliyor zaten. Bende bugun gittim doktora gelisimi cok guzel dedim. kalp atışını da duydum çok şükür ay dayanamadım yine doktor sağolsun ağladım diye üst üste dinletti. Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah dualarım bütün isteyen anne adaylarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?