Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kizlar cetrodite (orqulatron) iynesi vurdum ilk kez ve yeri cok sisti kizardi acaba biseyyalnismi yaptim ya normalmi?
Cnm benimde öyle olmuştu, bundan sonraki cetrotide ları hastanede kalçadan, yeşil uçla derine yaptır, öbür türlü pek işe de yaramıyormuş, Dr um söylemişti, kendi yaptığın şişen yere de kağıt havluya kolonya döküp üstünde beklet, arada da kolanyayla ov, baya şişiyo yoksa, kızarıyo, sıcaklığı artıyor o bölgenin,

Kizlar cetrodite (orqulatron) iynesi vurdum ilk kez ve yeri cok sisti kizardi acaba biseyyalnismi yaptim ya normalmi?

Cetrotide öyle ne yazık ki. Benim de ilk yapışlarımda daha çok olmak üzere giderek azaldı o etkileri.( Ben de kızarıklık, hafif şişme ve kaşıntı oluyordu) Merak etme yani çok normal . Ben üzerine buz tutuyordum işe yarıyordu.

Kendini salıp bırakma hemen, dur bakalım, farklı merkezlerde baktırmışsın kana, farklı referans aralıkları olabilir, p, tesiyi bekle canım, moralini de yüksek tut ki sıkı sıkı tutunun sana annesii
Vallahi sinirlerim bozuldu çikolataya vurdum kendimi kimyasal falan oldu sanırım

Merhaba arkadaslar
Benım persembe gunum 5 gun embrıyosu test gunumdu ve malesef negatıf oldu sonucum
Ancak henuz regli olmadım
Ne zaman regli olurum
Catlatma ığnesı olalı 18 gun oldu bugun
Olumsuzda olsa 14. Gun regli olunur dıye bılıyoru
Ne yapmam gerekıyor acaba

Bilmiyorum ki ilk kanı başka yerde verdim 65 çıktı klinikte 27 Pazartesi tekrar burada bakalım ilaçlara devam et dediler ama umudum yok sanırım
Klinikten kliniğe değişiyor değerler sen doktorun diyene kadar ilaclari kesme sakın. Orada da yaptır bakalım tekrar testi

Kızlar keseyi gördük çok şükür. Doktor henüz çok küçük dedi çarşamba günü tekrar kontrole gidicem
Oh ne güzel yaaaa maşallahhhh
Benim de 24 Mayıs’ta oldu transfer Pazartesi ben de gideceğim kese için darısı bekleyen tüm kardeşlerimize

Kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun

Kızlar keseyi gördük çok şükür. Doktor henüz çok küçük dedi çarşamba günü tekrar kontrole gidicem
Çok şükür ya senden güzel haber bekliyordum bende. Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin gerisi geliyor zaten. Bende bugun gittim doktora gelisimi cok guzel dedim. kalp atışını da duydum çok şükür ay dayanamadım yine doktor sağolsun ağladım diye üst üste dinletti. Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah dualarım bütün isteyen anne adaylarına...

Allahımm bu ne büyük mutluluk ...
Gözün aydın
Darısı bize inşallahhhh

Canım sen buradaki gebelik takvimini oluştururken son adet tarihini mi yazdım transfer tarihini mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…