- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
Sonra ikiye katladı ama değilmi 5.gün embriyosu 10.gün testi 65 çıktı11.gundu canim transfer gunu hariç.senin kac cıktı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra ikiye katladı ama değilmi 5.gün embriyosu 10.gün testi 65 çıktı11.gundu canim transfer gunu hariç.senin kac cıktı ki
Ayy inşallah yarın güzel değerler görürüm
İnşallahEvet canim degere takilma, önemli olan ikiye katlamasi diye biliyorum ben de. Insallah yarin güzel sonuc alirsin
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Benim 3.gün embriyosu idi ilaçlar özel durumuna göre ayarlanır sanırım. İğneler konusunda bir şey diyemeyeceğim o yüzdenÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar grupta çoğunlukla herkes pozitif sonucu almış okudugum kadarıyla.negatif olanlarda en kısa zmanda pozitifi görsünler inşallah.benmde bu ay 7 yumurtanın 6 sı 3. Güne gelmiş ve doktorum 5. Gün donduralım dedi daha önce dış gebelik geçirdiğim için bi dhaaki aya transfer olacağım.siz kaçıncı gün embrysu transfer oldnuz ve ekstra iğne vs oldunuz mu cevap verirseniz çok mutlu oluru
2 ay kısa bir süre, sperm 3 ayda oluşuyor zaten. En az 6 ay vitamin takviyesi kullanın hatta sizde kullanın ondan sonra tedaviye başlayın.Tedavi olduğunuz yerde se imsi ile seçim yapılsın.Sayı, hız ve morfoloji hepsi düşük 2 ay vitamin kullanmıştı ama değişmedi hiç bizde tüp bebeğe karar vermiştik ama sonuç negatif. Şimdi bu şekilde tekrardan başlamam canım. Ürolojiye gidicez bu ay bakalım eşim için.
Canım benim de bildiğim önemli olan artış göstermesi inşallah da öyle olacaktır. Üzülme ne olurİnşallah
Üzülmüycem canım bebiş etkilenmesin inşallah artacak yarınCanım benim de bildiğim önemli olan artış göstermesi inşallah da öyle olacaktır. Üzülme ne olur
Ayneen öyle kuzumÜzülmüycem canım bebiş etkilenmesin inşallah artacak yarın ☺
Dış gebelikte taze transfer yapmıyorlar mı sebep ne ki ,dr mu soyledı canım .tedavın hayırlı olsun ınsallahÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar grupta çoğunlukla herkes pozitif sonucu almış okudugum kadarıyla.negatif olanlarda en kısa zmanda pozitifi görsünler inşallah.benmde bu ay 7 yumurtanın 6 sı 3. Güne gelmiş ve doktorum 5. Gün donduralım dedi daha önce dış gebelik geçirdiğim için bi dhaaki aya transfer olacağım.siz kaçıncı gün embrysu transfer oldnuz ve ekstra iğne vs oldunuz mu cevap verirseniz çok mutlu oluru
Kızlar benim değer düştü. Doktor erken düşük yapıyorsun dedi yazmak istemedim belki benzer durum yaşayan olursa olumsuz etkilenmesin diye nasip değil iş demekki. senin sonucun ne oldu Kilya inş iyi haberdir okuyamadım yazdıklaronızı
Ben 1 kere test yaptim.Yarin kese görmeye gidicem insallah.Doktorum keseyi göremezsek o zaman teste ihtiyaç duyuyoruz dedi.Acikcasi ben de merak edip yaptırmadım her halükarda kontrole gidicem boşuna strese girmemiş oldum. Bence seninde değerin gayet iyiSonra ikiye katladı ama değilmi 5.gün embriyosu 10.gün testi 65 çıktı
Teşekkür ederim canım doktorum bahçeci zeki akkum.daha önce dış gebelik geçirdiiğim için Taze transferde de dış gebelik geçirme olasılıgımın oldgunu en aza indirmek için dondurulmuş yapılması gerektiğini söylediDış gebelikte taze transfer yapmıyorlar mı sebep ne ki ,dr mu soyledı canım .tedavın hayırlı olsun ınsallah
Canım ben haftaiçi gidecektim ama c.tesi ye yani yarına randevu alabildim. Umarım 3 gün önceden bişey olmazCanım kalp atışı icin ne zaman gidiceksin
Çok mantıklıymış canım keşke benim de öyle olsa her bekleme küçük çaplı kalp krizi sebebi İnşallah bugün güzel haber veririmBen 1 kere test yaptim.Yarin kese görmeye gidicem insallah.Doktorum keseyi göremezsek o zaman teste ihtiyaç duyuyoruz dedi.Acikcasi ben de merak edip yaptırmadım her halükarda kontrole gidicem boşuna strese girmemiş oldum. Bence seninde değerin gayet iyi
Inşallah canım ben de keseyi görmeye gidicem bugun cok heyecanliyim .Rabbim yardımcımız olsun insallahÇok mantıklıymış canım keşke benim de öyle olsa her bekleme küçük çaplı kalp krizi sebebi İnşallah bugün güzel haber veririm
Allah gonlundekini en kısa zamanda verir insallah hayırlısıylaKızlar benim değer düştü. Doktor erken düşük yapıyorsun dedi yazmak istemedim belki benzer durum yaşayan olursa olumsuz etkilenmesin diye nasip değil iş demekki. senin sonucun ne oldu Kilya inş iyi haberdir okuyamadım yazdıklaronızı
Hoşgeldin canimHayırlı olsun öncelikle tedavin sonucu güzel olur inşallah.Benim de 5 gün embriyolariydi.Bugun kesemizi görmeye gidicem nasipse.Yumurta toplamadan sonra iğne kullanmadımÖncelikle herkese merhaba arkadaşlar grupta çoğunlukla herkes pozitif sonucu almış okudugum kadarıyla.negatif olanlarda en kısa zmanda pozitifi görsünler inşallah.benmde bu ay 7 yumurtanın 6 sı 3. Güne gelmiş ve doktorum 5. Gün donduralım dedi daha önce dış gebelik geçirdiğim için bi dhaaki aya transfer olacağım.siz kaçıncı gün embrysu transfer oldnuz ve ekstra iğne vs oldunuz mu cevap verirseniz çok mutlu oluru