• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Yok canım ben hemen başlamıcam eşimin değerleri kötü onun üzerine gidicem biraz. Vitaminlerle falan yükseltmeye çalışıcam. Aynı merkezde yaptırmam zaten tekrardan. Sen başlıcakmısın peki.
1.tutmayınca hıstereskopi dedi dr ,sonrasında 2 ay rahmın ıyılesmesı gerekıomus zaten .bir 2 ay var gibi benımde bu durumda ,senın de ılk denememıydj

Yok canım ben hemen başlamıcam eşimin değerleri kötü onun üzerine gidicem biraz. Vitaminlerle falan yükseltmeye çalışıcam. Aynı merkezde yaptırmam zaten tekrardan. Sen başlıcakmısın peki.

biz Kaan Aydos’a gitmistik kisiye ozel tedavi uyguluyor tavsiyemdir bir arastirin

Canım herşey iyi hoş birçok şey doğru gidiyor da neden çatlatma iğnesi bende anlamadım. Birde hamilesin yani ?? :KK51::KK51:

ben de anlamadim degisik geldi bugun benim doktorum fitil ve kan sulandirici haric hepsini kesti ilaclarin

Merhaba kızlar bende mayıs ayında tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu 2 kere kan verdim ilki 1 hazirandı 106 ikinci 3 haziran 316 çıktı çok şükür keseyi ne zaman görebilirim sizce

ben 10. gun kan verip ertesi gun doktoruma gittikten tam 1 hafta sonra keseleri gordum 2 hafta sonra da kalp atisi

ben valla yarın kan nasıl vericem sonucu nasıl beklicem hiç bilmiyorum 🤔 çok heyecanlıyım ya... teşekkür ederim güzel dileklerin için Kilya Kilya cım
Canım çoook teşekkür ederim 😍 Amin bana da bekleyen herkese de nasip olsun sağlıkla inşallah. Hala sonuç bekleyenlere darısı. Yeniden deneyecek olanlarında en az zahmetle bebeklerine kavuşsunlar. Ne diyim ki heyecan dolu bir o kadar da zor bir süreç. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Back