- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Mecbur dinliyorum zaten canım. Işte keşke açıklama yapsalar.Dr unu dinle canım
DHA tedbirli davranıyordur
Rahat ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur dinliyorum zaten canım. Işte keşke açıklama yapsalar.Dr unu dinle canım
DHA tedbirli davranıyordur
Rahat ol
Ben özellikle sordum yasak dediKızlar bişey sorcam bu dönemde soda zararlı mi biliyo musunuz
Yaa ben iki gün içmiştim iciyom bari artkBen özellikle sordum yasak dedi
1.tutmayınca hıstereskopi dedi dr ,sonrasında 2 ay rahmın ıyılesmesı gerekıomus zaten .bir 2 ay var gibi benımde bu durumda ,senın de ılk denememıydjYok canım ben hemen başlamıcam eşimin değerleri kötü onun üzerine gidicem biraz. Vitaminlerle falan yükseltmeye çalışıcam. Aynı merkezde yaptırmam zaten tekrardan. Sen başlıcakmısın peki.
Aynen hayırlı olsun herşey yolunda gitsin de dediklerini yapcaz artık napalim herşey bebisler içinBen de anlamadım. Bir sorun var mı dedim yok dedi choriomon diye bir iğne. Bugün hemen yap dedi. Yaptım artık. Hormon hormon oldum zaten Hayırlısı olsun
Tesekkür ederiz canım darısı başına inşallah rabbim yardımcın olsunAy kizlar var ya bu qrup cok tatli hepsi pozitiv ve tatlisiniz okudukca icim umutla dokuyor imarim bende de son kez olur ve tutar rabbim sevindirsin hepimizi :)
Ben de öyle anladım canim
Canım kalp atışı icin ne zaman gidiceksin
Ben içiyorum hiç araştırmadımKızlar bişey sorcam bu dönemde soda zararlı mi biliyo musunuz
Yok demedi ben de teklif etmedim, 17 haziranda gidicem tekrar
Maden suyunu arsştırdım şimdi hamilrler için çok faydalı diyorBen özellikle sordum yasak dedi
Yok canım ben hemen başlamıcam eşimin değerleri kötü onun üzerine gidicem biraz. Vitaminlerle falan yükseltmeye çalışıcam. Aynı merkezde yaptırmam zaten tekrardan. Sen başlıcakmısın peki.
Canım herşey iyi hoş birçok şey doğru gidiyor da neden çatlatma iğnesi bende anlamadım. Birde hamilesin yani ??
boom bana doktorum 2 hafta sonraya gun verdi iki keseyi gorduk
Merhaba kızlar bende mayıs ayında tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu 2 kere kan verdim ilki 1 hazirandı 106 ikinci 3 haziran 316 çıktı çok şükür keseyi ne zaman görebilirim sizce
O zaman önümüzdeki hafta içi görebilirim inşallah doktorum 15 gün sonra dedi de o kadar bekleyemicem sanırım gitmek içinben 10. gun kan verip ertesi gun doktoruma gittikten tam 1 hafta sonra keseleri gordum 2 hafta sonra da kalp atisi
Canım çoook teşekkür ederim Amin bana da bekleyen herkese de nasip olsun sağlıkla inşallah. Hala sonuç bekleyenlere darısı. Yeniden deneyecek olanlarında en az zahmetle bebeklerine kavuşsunlar. Ne diyim ki heyecan dolu bir o kadar da zor bir süreç. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.