- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.338
- 133
Inşallah canimUmudumuz var meralim güzel haberlerinizi bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canimUmudumuz var meralim güzel haberlerinizi bekliyoruz
Güzel haberlerle gel inşallah canım bende kan verip geldim 3de falan çıkıyor kliniğin sonucu baya geçInşallah canım ben de keseyi görmeye gidicem bugun cok heyecanliyim .Rabbim yardımcımız olsun insallah
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar grupta çoğunlukla herkes pozitif sonucu almış okudugum kadarıyla.negatif olanlarda en kısa zmanda pozitifi görsünler inşallah.benmde bu ay 7 yumurtanın 6 sı 3. Güne gelmiş ve doktorum 5. Gün donduralım dedi daha önce dış gebelik geçirdiğim için bi dhaaki aya transfer olacağım.siz kaçıncı gün embrysu transfer oldnuz ve ekstra iğne vs oldunuz mu cevap verirseniz çok mutlu oluru
Merhaba yeni katıldım bende bu sayfaya rica etsem neden tüp bebek yaptracgnzi açıklar işiniz bizde yapcgz eşim azosperm.Merhaba bayanlar
ben bugun tedavime başlıyorum :) ilk tüp bebek deneyimim olacak inşallah ramazan ayı hepimize uğurlu olur.
doktor ilaç merıonal 300 grmla baslattı. sız neler kullanıyorsunuz
Ay güzel güzel gör bebisini inşallah canım ilk ultrason görüntüsünü işte doktordan hatıra olarak saklarsın. Bende ilk idrar testini ilk kan testini bide ultrason görüntüsünü bir kutuda saklıyorumInşallah canım ben de keseyi görmeye gidicem bugun cok heyecanliyim .Rabbim yardımcımız olsun insallah
İnşallah canım teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallahUmudumuz var meralim güzel haberlerinizi bekliyoruz
Transfer günün en zamandı canımHoşgeldin canimHayırlı olsun öncelikle tedavin sonucu güzel olur inşallah.Benim de 5 gün embriyolariydi.Bugun kesemizi görmeye gidicem nasipse.Yumurta toplamadan sonra iğne kullanmadım
Canım tedavin hayırlı olsun. Bana 5. Gun embriyosu transfer edildi. Ben ilk denemem de kimyasal gebelik geçirdiğim için bu sefer 3 günde bir progestan igne 2 tane bir oluyorum. Birde embriyonun rahime iyi tutunmasi için her hafta aynı gün serum tedavisi alıyorum. Rabbim seninde tedavinin mutlu sonla bitmesini nasip etsin inşallah 🖑🖐Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar grupta çoğunlukla herkes pozitif sonucu almış okudugum kadarıyla.negatif olanlarda en kısa zmanda pozitifi görsünler inşallah.benmde bu ay 7 yumurtanın 6 sı 3. Güne gelmiş ve doktorum 5. Gün donduralım dedi daha önce dış gebelik geçirdiğim için bi dhaaki aya transfer olacağım.siz kaçıncı gün embrysu transfer oldnuz ve ekstra iğne vs oldunuz mu cevap verirseniz çok mutlu oluru
Merhaba hoşgeldin bizimde aynı sorun var hiç sperm çıkışı oluyor muMerhaba yeni katıldım bende bu sayfaya rica etsem neden tüp bebek yaptracgnzi açıklar işiniz bizde yapcgz eşim azosperm.
Bende ilk idrar testiyle kan testini saklıyorum inşallah ultrason görüntüsünü de koycam senin gibiAy güzel güzel gör bebisini inşallah canım ilk ultrason görüntüsünü işte doktordan hatıra olarak saklarsın. Bende ilk idrar testini ilk kan testini bide ultrason görüntüsünü bir kutuda saklıyorum
Canımm inşallah en kısa sürede belki tedaviye bile gerek kalmadan olur. Dün öğrendim pozitif sonucum. Ama işe dediğin durumdan insan endişe etmeye devam ediyor. Artacak mı düşecek mi sağlıklı mı hiç bitmeyecek sanırım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahKızlar benim değer düştü. Doktor erken düşük yapıyorsun dedi yazmak istemedim belki benzer durum yaşayan olursa olumsuz etkilenmesin diye nasip değil iş demekki. senin sonucun ne oldu Kilya inş iyi haberdir okuyamadım yazdıklaronızı
Hadi güzel haberlerle inşallah canımGüzel haberlerle gel inşallah canım bende kan verip geldim 3de falan çıkıyor kliniğin sonucu baya geç
Canım hadi sağlıkla inşallah canım. Güzel haberleri bekliyor olacağızHoşgeldin canimHayırlı olsun öncelikle tedavin sonucu güzel olur inşallah.Benim de 5 gün embriyolariydi.Bugun kesemizi görmeye gidicem nasipse.Yumurta toplamadan sonra iğne kullanmadım
İnşallah canım 25 mayısta başlamıştım inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba,
Seninle iğnelere başlama zamanımız aynı gündü. Seninkiler toplanmış ve döllenmiş maşallah dilerim ki hepsi 5. güne gitsinler ☺ Benim dün toplandı bugün haber bekliyorum. Meraklı bekleyişler başladı bizim için de. Benim de 5. gün dondurulacak OHSS riski yüzünden. Ben taze transfer de olmuştum toplanan sayı fazla olunca çok rahatsız ediyor hareket etmek . O yüzden dondurulması ve bizim kendimize gelmemiz daha iyi olacak inşallah ☺
Hadi inşallah canim bu süreç hep bi heyecan hep bi bekleyiş sonu güzel olsunGüzel haberlerle gel inşallah canım bende kan verip geldim 3de falan çıkıyor kliniğin sonucu baya geç
Hadi inşallah canım ilerde onlara gösteririzBende ilk idrar testiyle kan testini saklıyorum inşallah ultrason görüntüsünü de koycam senin gibi
Canım çok saol insallah bugün 1 'de randevum yine bir heyecanidrar testimi attım kan testi sonucu m baş ucumda arada bakıp daha da mutlu oluyorum ultrason görüntüsü daha da mutlu edecek beni tabiAy güzel güzel gör bebisini inşallah canım ilk ultrason görüntüsünü işte doktordan hatıra olarak saklarsın. Bende ilk idrar testini ilk kan testini bide ultrason görüntüsünü bir kutuda saklıyorum
21 mayıstıTransfer günün en zamandı canım
Inşallah canım randevum 1 de güzel haber verebilirim insallahCanım hadi sağlıkla inşallah canım. Güzel haberleri bekliyor olacağız
Hadiya bılmıyordum canım ,ben de dıs gebelık gecırdım .dondurulmus yaptık ama bu durumdan degıl,basarı oranı daha iyi gibi falan diye.hoş o da tutmadı ama nasip ıns en kısa zamanda tutar hepımızınTeşekkür ederim canım doktorum bahçeci zeki akkum.daha önce dış gebelik geçirdiiğim için Taze transferde de dış gebelik geçirme olasılıgımın oldgunu en aza indirmek için dondurulmuş yapılması gerektiğini söyledi