Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Canım değerlerden kastın sperm sayısımı az başka sorunlar mı var

Sayı, hız ve morfoloji hepsi düşük 2 ay vitamin kullanmıştı ama değişmedi hiç bizde tüp bebeğe karar vermiştik ama sonuç negatif. Şimdi bu şekilde tekrardan başlamam canım. Ürolojiye gidicez bu ay bakalım eşim için.

elencim yukarida yazdim ama gormezsen diye yaziyorum
Ankara Kaan Aydos bir kez muayenehanesine geliyorsunuz geri kalani internet ortamindan takip ediyor gelmenize gerek kalmiyor ama hoca asiri yogun ne kadar erken randevu alirsan o kadar iyi

1.tutmayınca hıstereskopi dedi dr ,sonrasında 2 ay rahmın ıyılesmesı gerekıomus zaten .bir 2 ay var gibi benımde bu durumda ,senın de ılk denememıydj

Evet canım ilk denemeydi. Bizim eşimde sorun var ileri derece o yüzden hiç histereskopi falan demedi bana doktor ama ben merkezimi değiştiricem bi dahakine.

elencim yukarida yazdim ama gormezsen diye yaziyorum
Ankara Kaan Aydos bir kez muayenehanesine geliyorsunuz geri kalani internet ortamindan takip ediyor gelmenize gerek kalmiyor ama hoca asiri yogun ne kadar erken randevu alirsan o kadar iyi

Gördüm şimdi canım peki muayene ücreti ne kadar acaba benimde aklımda kaan hocaya gitmek.

Anladım canım eşiminde çok düşük sayısı spermiogramda en son motil 9tane çıktı morfoloji vs hiç fikrim yok genetik testleri falan yapıldı ama bişey çıkmadı artırabilecek hiçbişey önermedi üroloji doktoru zaten artsada kaça çıkardı bilmiyorum döllenme mikroenjeksiyonla yapıldı

Gördüm şimdi canım peki muayene ücreti ne kadar acaba benimde aklımda kaan hocaya gitmek.

sanirim 500 tl idi pesin aliyor inan tum Turkiyeden hasta vardi cok sasirmistim muayene edip oykunuz dinliyor baya kalmistik yaninda sonra ne yememiz gerektigini yaziyor liste veriyor ve bazi testler istiyor esimin testleri microgende Kaan Hocanin indirimiyle 4500 tl tutmustu ama cok ayrintili testler nereye gitseniz isik tutar bence. Sonuclara gore tedavi basliyor verdigi ilaclar da 1500 tl civari tutmustu
totalde faydasini gordugumuzu dusunuyorum

Toplam sayı 6 milyon bizde, ileri hız 0. Embriyomun çok kaliteli oldugu söylendi ama tutmadı. Herşey nasip tabiki ben merkezinde eksikleri oldugunu sanıyorum inşallah kavusuruz bebişlerimize en kısa sürede

Sağolasın canım ön bilgi oldu benim için en kısa sürede randevu alıcam bende.

Toplam sayı 6 milyon bizde, ileri hız 0. Embriyomun çok kaliteli oldugu söylendi ama tutmadı. Herşey nasip tabiki ben merkezinde eksikleri oldugunu sanıyorum inşallah kavusuruz bebişlerimize en kısa sürede
İnşallah canım sayı baya iyiymiş tüp bebekte hız önemlimi bilmiyorum bu sorunu çözerseniz normal yolla olur inşallah bizim pek umudumuz yoktu

bir mimar arkadasimiz vardi onun da sonucu belli olacakti nickini hatirlayan var mi?
Senden habersiz yazdım aşağıda etiketledim ben de onu düşündüm 7 çıkmıştı değeri katlanır mı diye endişe ediyordu. Merak ettim bende yazdım M mimmea idi nick i inşallah yanlış hatırlamadım

M mimmea canım ne oldu senin değerler ? Yazmıyorsun sanırım ya da ben mi görmüyorum.

evet dogru nick insallah artmistir degeri korkuyordu o da

iki gunde bir evet hamileler icin olan bir tane var elimde ama kalitesinden emin degilim bu aralar amerikadan birsey alamiyorum yoksa en basarili supplementler kesinlikle usa mali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…