- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
BEKLEYEN tüm arkadaşlarımıza da nasip olsun insallah
Canım değerlerden kastın sperm sayısımı az başka sorunlar mı var
En zorlandığım beklemeydi şu ana kadar. Ama gezdim o arada oturmadım . Inşallah güzel haberlerle canımben valla yarın kan nasıl vericem sonucu nasıl beklicem hiç bilmiyorumçok heyecanlıyım ya... teşekkür ederim güzel dileklerin için Kilya cım
Zararlı yazanda var. Benim doktorum önermedi ben de içmedim canım.Maden suyunu arsştırdım şimdi hamilrler için çok faydalı diyor
Sayı, hız ve morfoloji hepsi düşük 2 ay vitamin kullanmıştı ama değişmedi hiç bizde tüp bebeğe karar vermiştik ama sonuç negatif. Şimdi bu şekilde tekrardan başlamam canım. Ürolojiye gidicez bu ay bakalım eşim için.
1.tutmayınca hıstereskopi dedi dr ,sonrasında 2 ay rahmın ıyılesmesı gerekıomus zaten .bir 2 ay var gibi benımde bu durumda ,senın de ılk denememıydj
elencim yukarida yazdim ama gormezsen diye yaziyorum
Ankara Kaan Aydos bir kez muayenehanesine geliyorsunuz geri kalani internet ortamindan takip ediyor gelmenize gerek kalmiyor ama hoca asiri yogun ne kadar erken randevu alirsan o kadar iyi
Bende anlamadım canım ya. Hayırlısı bakalımbiz Kaan Aydos’a gitmistik kisiye ozel tedavi uyguluyor tavsiyemdir bir arastirin
ben de anlamadim degisik geldi bugun benim doktorum fitil ve kan sulandirici haric hepsini kesti ilaclarin
Anladım canım eşiminde çok düşük sayısı spermiogramda en son motil 9tane çıktı morfoloji vs hiç fikrim yok genetik testleri falan yapıldı ama bişey çıkmadı artırabilecek hiçbişey önermedi üroloji doktoru zaten artsada kaça çıkardı bilmiyorum döllenme mikroenjeksiyonla yapıldıSayı, hız ve morfoloji hepsi düşük 2 ay vitamin kullanmıştı ama değişmedi hiç bizde tüp bebeğe karar vermiştik ama sonuç negatif. Şimdi bu şekilde tekrardan başlamam canım. Ürolojiye gidicez bu ay bakalım eşim için.
Gördüm şimdi canım peki muayene ücreti ne kadar acaba benimde aklımda kaan hocaya gitmek.
Anladım canım eşiminde çok düşük sayısı spermiogramda en son motil 9tane çıktı morfoloji vs hiç fikrim yok genetik testleri falan yapıldı ama bişey çıkmadı artırabilecek hiçbişey önermedi üroloji doktoru zaten artsada kaça çıkardı bilmiyorum döllenme mikroenjeksiyonla yapıldı
sanirim 500 tl idi pesin aliyor inan tum Turkiyeden hasta vardi cok sasirmistim muayene edip oykunuz dinliyor baya kalmistik yaninda sonra ne yememiz gerektigini yaziyor liste veriyor ve bazi testler istiyor esimin testleri microgende Kaan Hocanin indirimiyle 4500 tl tutmustu ama cok ayrintili testler nereye gitseniz isik tutar bence. Sonuclara gore tedavi basliyor verdigi ilaclar da 1500 tl civari tutmustu
totalde faydasini gordugumuzu dusunuyorum
İnşallah canım sayı baya iyiymiş tüp bebekte hız önemlimi bilmiyorum bu sorunu çözerseniz normal yolla olur inşallahToplam sayı 6 milyon bizde, ileri hız 0. Embriyomun çok kaliteli oldugu söylendi ama tutmadı. Herşey nasip tabiki ben merkezinde eksikleri oldugunu sanıyorum inşallah kavusuruz bebişlerimize en kısa sürede
biz Kaan Aydos’a gitmistik kisiye ozel tedavi uyguluyor tavsiyemdir bir arastirin
ben de anlamadim degisik geldi bugun benim doktorum fitil ve kan sulandirici haric hepsini kesti ilaclarin
[/iQUOTE]
Folic asit kullanıyor Musın
11.gundu canim transfer gunu hariç.senin kac cıktı kicanım senin kaçıncı gün 51 çıkmıştı kaçıncı gün embriyosuydu sanki değerim düşük gibi geldi onunla bozdum şimdide kafayı Rabbim sabır selamet versin bize
Ayy inşallah yarın güzel değerler görürümB beklenenmucize ben KKda 33 betahgc ile ucuzlere hamile
okudumdegerlere pek takilma kisiden kisiye degisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?