• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Kızlar hamileyimmmmm sonuç 51 çıktı Rabbim bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın insallah hala inanamıyorum
canım senin kaçıncı gün 51 çıkmıştı kaçıncı gün embriyosuydu sanki değerim düşük gibi geldi onunla bozdum şimdide kafayı Rabbim sabır selamet versin bize :KK43:

Kızlar doktorumla az önce konuşabildim. Bir gebelik başlangıcımız var dedi. Progesteron asprin ve foliğe devam ve bir tane daha çatlatma iğnesi verdi. Şu ana kadar neler yasak dediysem hepsi aynen devam dedi. Seyahat i tekrar sordum. Yasak dedi malesef 😔 Değerim mi kötü dedim hayır iyi dedi. Bir de çatlatma iğnesini niye verdi ki yine. Neden ki. 11 haziran testleri yenile konuşalım dedi.

Canım sen ne yaptın .2.tedavıye başlıcak mısın dr un ne dıyor,1.den fatklı olarak ikinci de ne yapacak

Yok canım ben hemen başlamıcam eşimin değerleri kötü onun üzerine gidicem biraz. Vitaminlerle falan yükseltmeye çalışıcam. Aynı merkezde yaptırmam zaten tekrardan. Sen başlıcakmısın peki.

Ben normalde de zayif biriyim ve saglikli beslenirim. Su tuketimimi arttirdim normalde pek icmem. 2 lt den fazla icmeye calisiyorum. Cig badem findik gibi atistirmaliklar yapiyorum yemek aralarinda. Normalde cay kahve severim. Gunde 1 ya da 2 acik cay iciyorum sadece. Yogurt tuketmeye calisiypeum her gun 1 kase. Disari ciktigimda ayran iciyorum. 1 yumurta yiyorum 2 ye cikaracagim.

Yok canım ben hemen başlamıcam eşimin değerleri kötü onun üzerine gidicem biraz. Vitaminlerle falan yükseltmeye çalışıcam. Aynı merkezde yaptırmam zaten tekrardan. Sen başlıcakmısın peki.
Canım değerlerden kastın sperm sayısımı az başka sorunlar mı var

Evet burdaki için doğum tarihi gerekiyor da, adetin ilk gününden değil de transfer gününden sayacakmisiz demek istedm canım
Hmm anladım bizimki +3 yada +5 olduğu için yani çünkü normalde anne karninda dollenen yumurta bizde disarda dollenip 3. Gun yada 5. Gün embriyosu olduğu için dimi transfer günü gerekiyor yanlış anlamadım umarım :KK48: :KK48: :KK48:

Son düzenleme:
Kızlar doktorumla az önce konuşabildim. Bir gebelik başlangıcımız var dedi. Progesteron asprin ve foliğe devam ve bir tane daha çatlatma iğnesi verdi. Şu ana kadar neler yasak dediysem hepsi aynen devam dedi. Seyahat i tekrar sordum. Yasak dedi malesef 😔 Değerim mi kötü dedim hayır iyi dedi. Bir de çatlatma iğnesini niye verdi ki yine. Neden ki. 11 haziran testleri yenile konuşalım dedi.
Canım herşey iyi hoş birçok şey doğru gidiyor da neden çatlatma iğnesi bende anlamadım. Birde hamilesin yani ?? :KK51::KK51:

Cnm bize (Progeny M) diye bi ilaç vermişlerdi o iyi geldi açıkçası morfolojiye falan faydası oldu açıkçası

Canım herşey iyi hoş birçok şey doğru gidiyor da neden çatlatma iğnesi bende anlamadım. Birde hamilesin yani ?? :KK51::KK51:
Ben de anlamadım. Bir sorun var mı dedim yok dedi 😐🙄 choriomon diye bir iğne. Bugün hemen yap dedi. Yaptım artık. Hormon hormon oldum zaten😬 Hayırlısı olsun

Ben son günlerde müthiş bir iştah var. Ve malesef ki karbonhidrat çekiyor hep. Tatlıdan çok az kaçamak yaptım. Ama karbonhidrata hayır diyemiyorum. Doktor yeme diyecek biliyorum ama yine de soracağım beslenme konusunu paylaşırım. Ev işi pek yapmıyorum. Arada dışarı çıkıyorum. Özel yemek yapmıyorum kendime. Sadece atıştırmalıkları çiğ badem ceviz gibi şeylerle yapıp ona dikkat ediyorum.
Özel yemek yapmıyorum derken canım ? Ne yiyorsun ? Kim yapıyor yemekleri ?

Kızlar nelere dikkat ediyorsunuz ?
Bilgilerimizi de paylaşalım lütfen
Ben ilikli kemik kaynatıp çorba yapıyorum , evde ev işlerimi ağır kaldırmamak ve kendimi çok zorlamamk kaydı ile yapıyorum , dün çıktım yürüdüm Çimen’lere bastım. Şekerli şeylerden mümkün mertebe kaçıyorum ama yine de yiyorum
Arkadaşlar sorum güncel :)

Eşin yok mu canın yanında
Varda çay demlemeyi beceremez😁 heralde akşam yemeği için sabah ezanından işe koyulmalı. Sağ olsun etrafı toplar sofra kurup kaldırır ama yemek konusunda makarna dışında bir şey yapamaz. Onu da evliyken öğrendi. Suyunu bile ölçüyle koya koya🤦🏻‍♀️ Kardeş anne görümce elti filan anlamında dedim Bazen arkadaşlar yapıp getirdiler öyle idare ediyoruz

Son düzenleme:
Back