- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
Canın özel hastanede yazılan ilacları raporu çıkarttığın yerde yazdırıyorsun. Ben öyle yapmıştım. Sorun olmamıstı.Arkadaşlar bişey sorucam ben tüp bebek raporu aldım heyet raporu tarihi 02.05.2019 Mayıs 31 inde özel bi hastanede ilaçlarımı yazdırdım eczanede ilaç raporu olmadığını söylediler bunun için ilaç raporu da ayrı mı yazılıyor hastanemde kapalı kimseye soramıyorum 1 ay mı ilaç süresi bitti mi.benim ilaç rapor sürem anlamadım ilaç raporum çıkmadı ama eczaneden
Yani nasıl yapıcam şimdi ben özele gidince reçete mi tekrar yeniletcem sonra devlette aldığım. Yere mi.işletcem reçete mi sonra eczaneyeCanın özel hastanede yazılan ilacları raporu çıkarttığın yerde yazdırıyorsun. Ben öyle yapmıştım. Sorun olmamıstı.
Receteni yeniletmene gerek yok. Elinde değilmi sana yazılan recete?özelde aldıgın recete ile devlete gideceksin. Doktorum bu ilacları yazdı. Devlettw recete edilmesi gerekiyormuş diyeceksinYani nasıl yapıcam şimdi ben özele gidince reçete mi tekrar yeniletcem sonra devlette aldığım. Yere mi.işletcem reçete mi sonra eczaneye
Evet elimde ama 31 mayısta yazıldı reçete sıkıntı olur mu peki der mi yenisini getir diye aradan 10 gün geçmiş olucak çünkü bide ilaç rapor süresi var miReceteni yeniletmene gerek yok. Elinde değilmi sana yazılan recete?özelde aldıgın recete ile devlete gideceksin. Doktorum bu ilacları yazdı. Devlettw recete edilmesi gerekiyormuş diyeceksin
Sen neyi baz alarak hesapladın canım benim beyin yandı yine17sinde transfer olmustum canim. Bebeğin gelişimi 5+2 imis su an. 5+5 oluyordu benim hesabima gore 3 günden bisey olmaz heralde
2km varmı bilmiyorum da yavaş yavaş yarım saat yürüyorum zira bu gidişle üç aylık olmadan 10kg alabilirimArkadaşlar benim Dr bana günde 2 km yürü dedi
Siz yürüyor musunuz ?
Amiin canım inşallah. Tez zamanda sizlere olsun. Bekliyor olacağım güzel haberleriniziYaaa şimdi okuyorum cosmus buralar. Çok çok sevindim. Evet hissetmiştim sahiden . Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin❣❣❣❣
Ben de maalesef2km varmı bilmiyorum da yavaş yavaş yarım saat yürüyorum zira bu gidişle üç aylık olmadan 10kg alabilirim
Aminnn inşallahAmiin canım inşallah. Tez zamanda sizlere olsun. Bekliyor olacağım güzel haberlerinizi
Özelde yazılan recetenin süresi önemli değil. Zaten onunla aldıgın ilacı devlet karsılamıyor çünkü. Rapor çıktıktan bir sonraki bir ay içinde ilac yazılmalı (devlette) 6 ay içinde de tüp işlemi yapılmalı. Yazılan ilaç üç gün içinde alınmalı. Yani arkadasım O receteyle git devlete bu ilaçları recete eder misiniz deEvet elimde ama 31 mayısta yazıldı reçete sıkıntı olur mu peki der mi yenisini getir diye aradan 10 gün geçmiş olucak çünkü bide ilaç rapor süresi var mi
Çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere olsun canım. Tek embriyom döllenmişti zaten 3.gün embriyosu idi. Gittiğimiz merkez 5.güne beklemiyor zaten canım. Doktorum öyle umutlu konuşmadı hiç bir zaman benden yana. Kalitesinden filan da bahsetmedi. Ben de pek umutlu değildim ama tabi dikkat ettim ilaç düzenime yeme içme dediklerini ağzıma sürmedim. Çok hareketli değildim. Genelde evin içindeydim ve buraya yazıyordum zaten regl olacak gibiydim. Sancılarım oldu. Şişkinliğim oldu. Öyle pek eğilip kalkmadım zaten hareket edince daha çok şişiyordum. Çoğunlukla vücudumu dinledim. Ağrım oldugunda hic zorlamadım yattım. Su içen biri değilimdir normalde bu surecte kendim susuyordum zaten ama yine 2 litreyi zor bulurdu. 15 günde 4 defa ılık su ile sadece saçıma şampuan sürerek duş alıp çıktım. 15 dakika filan sürmüştür onlarda. Genel olarak böyle idi canım. Başka aklıma gelen bir şey yok süreçle ilgili.Kilyacım hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim kaç embriyo koyulmuştu neler yaptın anlatır mısın canım
Çay kahve hiç tüketmiyorum canım abur cubur çikolata vs paketli gıdalarKızlar nelere dikkat ediyorsunuz ?
Bilgilerimizi de paylaşalım lütfen
Ben ilikli kemik kaynatıp çorba yapıyorum , evde ev işlerimi ağır kaldırmamak ve kendimi çok zorlamamk kaydı ile yapıyorum , dün çıktım yürüdüm Çimen’lere bastım. Şekerli şeylerden mümkün mertebe kaçıyorum ama yine de yiyorum
Ben son günlerde müthiş bir iştah var. Ve malesef ki karbonhidrat çekiyor hep. Tatlıdan çok az kaçamak yaptım. Ama karbonhidrata hayır diyemiyorum. Doktor yeme diyecek biliyorum ama yine de soracağım beslenme konusunu paylaşırım. Ev işi pek yapmıyorum. Arada dışarı çıkıyorum. Özel yemek yapmıyorum kendime. Sadece atıştırmalıkları çiğ badem ceviz gibi şeylerle yapıp ona dikkat ediyorum.Kızlar nelere dikkat ediyorsunuz ?
Bilgilerimizi de paylaşalım lütfen
Ben ilikli kemik kaynatıp çorba yapıyorum , evde ev işlerimi ağır kaldırmamak ve kendimi çok zorlamamk kaydı ile yapıyorum , dün çıktım yürüdüm Çimen’lere bastım. Şekerli şeylerden mümkün mertebe kaçıyorum ama yine de yiyorum
Canım burdaki hamilelik takvimi için bide teldeki hamilelik uygulamaları için tahmini doğum tarihi gerekmiyor mu ? Geri sayım ve gelişimini takip etmek için? ??
Ay masallah bebise de annesine de :)
Ben kaldim bayramdan sonra da izinliymis doktor. Taaaa haftaya persembe gidecegim. 6+0 olacak. Bu gidisle keseyle birlikte kalp atisini de duyacagim insallah. Aman saglikli olsunlar ben sabrederim napayim :)
Sen neyi baz alarak hesapladın canım benim beyin yandı yinedeğerim haftasına göre düşükmü korkusuna düştüm şimdide
Bana 4+2dedi neye göre acabaNette bi hesaplama araci vardi 5. Gün embriyosu icin transfer tarihini baz aliyordu
Yarın kan vermeye gideceğim bakalım sorayım bi kaçıncı haftadaymışımNette bi hesaplama araci vardi 5. Gün embriyosu icin transfer tarihini baz aliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?