- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.001
- 133
- 41
Canım hamilelik takvimi yaparken transfer tarihini mi son adet tarihini mi baz alacaz ??17sinde transfer olmustum canim. Bebeğin gelişimi 5+2 imis su an. 5+5 oluyordu benim hesabima gore 3 günden bisey olmaz heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hamilelik takvimi yaparken transfer tarihini mi son adet tarihini mi baz alacaz ??17sinde transfer olmustum canim. Bebeğin gelişimi 5+2 imis su an. 5+5 oluyordu benim hesabima gore 3 günden bisey olmaz heralde
Evet ya çok güzel olur gerçekten inşallah rabbim nasip eder bebisleri alıp yüz yüze görüşmeyiEvet bence de cok guzel olduk insallah bebeklerimizi kucagimiza alip yüz yüze de görüşmek kismet olur
Hm bakalm benim doktor ne yapcakYok demedi ben de teklif etmedim, 17 haziranda gidicem tekrar
Canım hamilelik takvimi yaparken transfer tarihini mi son adet tarihini mi baz alacaz ??
Arkadaşlar benim Dr bana günde 2 km yürü dedi
Siz yürüyor musunuz ?
Teşekkür ederim canım
Canım hislerin yanılmadı. Çok teşekkürler bu süreçte yanımda olduğunuz içinAaayy hadi heyecsn doruktaaa
Bana yarım saatten uzun yürüyüş yapma denilmişti canımArkadaşlar benim Dr bana günde 2 km yürü dedi
Siz yürüyor musunuz ?
Neredeyse iki km ye tekabül ediyor canımBana yarım saatten uzun yürüyüş yapma denilmişti canım
Canım doktorun söylediği dogum tarihi baz alıyorsun. Mesela bana 30 ocak demiştiCanım hamilelik takvimi yaparken transfer tarihini mi son adet tarihini mi baz alacaz ??
Canım burdaki hamilelik takvimi için bide teldeki hamilelik uygulamaları için tahmini doğum tarihi gerekmiyor mu ? Geri sayım ve gelişimini takip etmek için? ??Transfer tarihini alicakmisiz canim doktor bugun öyle soyledi
Ay masallah bebise de annesine de :)Gittim geldim canim cok sukur gördük tek embriyo tutunmus her sey yolundaymis, darisi hepinizin basina kalp atışi icin 17sinde gidicem tekrar inşallah hayirlisiyla onu da duyariz
Tup bebek raporu haricinde ilaç raporu da yazılıyor.Onun süresi 1 ay .e devletten bakabilirsin ilaç raporunun yazılıp yazklmadığına .Genelde ikisini birlikte cikariyolar cunkuArkadaşlar bişey sorucam ben tüp bebek raporu aldım heyet raporu tarihi 02.05.2019 Mayıs 31 inde özel bi hastanede ilaçlarımı yazdırdım eczanede ilaç raporu olmadığını söylediler bunun için ilaç raporu da ayrı mı yazılıyor hastanemde kapalı kimseye soramıyorum 1 ay mı ilaç süresi bitti mi.benim ilaç rapor sürem anlamadım ilaç raporum çıkmadı ama eczaneden
Doğrudur canım öyle kısa yavaş yürüyüşler sorun olmaz sanırımNeredeyse iki km ye tekabül ediyor canım
Canım ilk başta aynı sorunu bende yaşamıştım. Özel hastane olduğu için ilaclari devlet karşılamıyordu. Listedeki bazı ilaclari karşıladığı için ben devlet hastanesine gittim ve durumu anlattım. Tüp bebek tedavisi görüyorum fakat özel hastane reçetesi olduğu için ilaclari devlet karşılamıyor siz yazarmısınız dedim. Çok şükür sorun olmadan yazdılar o şekilde karşıladı devlet ilaçları. Ama bazılarını karşılamıyor onları ücretli almak zorunda kaldım.Arkadaşlar bişey sorucam ben tüp bebek raporu aldım heyet raporu tarihi 02.05.2019 Mayıs 31 inde özel bi hastanede ilaçlarımı yazdırdım eczanede ilaç raporu olmadığını söylediler bunun için ilaç raporu da ayrı mı yazılıyor hastanemde kapalı kimseye soramıyorum 1 ay mı ilaç süresi bitti mi.benim ilaç rapor sürem anlamadım ilaç raporum çıkmadı ama eczaneden
Yaaa şimdi okuyorum cosmus buralar. Çok çok sevindim. Evet hissetmiştim sahiden . Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsinCanım hislerin yanılmadı. Çok teşekkürler bu süreçte yanımda olduğunuz için