Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Arkadaşlar bişey sorucam ben tüp bebek raporu aldım heyet raporu tarihi 02.05.2019 Mayıs 31 inde özel bi hastanede ilaçlarımı yazdırdım eczanede ilaç raporu olmadığını söylediler bunun için ilaç raporu da ayrı mı yazılıyor hastanemde kapalı kimseye soramıyorum 1 ay mı ilaç süresi bitti mi.benim ilaç rapor sürem anlamadım ilaç raporum çıkmadı ama eczaneden

Gittim geldim canim cok sukur gördük tek embriyo tutunmus her sey yolundaymis, darisi hepinizin basina kalp atışi icin 17sinde gidicem tekrar inşallah hayirlisiyla onu da duyariz
Ay masallah bebise de annesine de :)
Ben kaldim bayramdan sonra da izinliymis doktor. Taaaa haftaya persembe gidecegim. 6+0 olacak. Bu gidisle keseyle birlikte kalp atisini de duyacagim insallah. Aman saglikli olsunlar ben sabrederim napayim :)

Tup bebek raporu haricinde ilaç raporu da yazılıyor.Onun süresi 1 ay .e devletten bakabilirsin ilaç raporunun yazılıp yazklmadığına .Genelde ikisini birlikte cikariyolar cunku

Canım ilk başta aynı sorunu bende yaşamıştım. Özel hastane olduğu için ilaclari devlet karşılamıyordu. Listedeki bazı ilaclari karşıladığı için ben devlet hastanesine gittim ve durumu anlattım. Tüp bebek tedavisi görüyorum fakat özel hastane reçetesi olduğu için ilaclari devlet karşılamıyor siz yazarmısınız dedim. Çok şükür sorun olmadan yazdılar o şekilde karşıladı devlet ilaçları. Ama bazılarını karşılamıyor onları ücretli almak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…