- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Bütün dileklerine kocaman aminnnnnnnnnÇook şükür çook sağ olun kızlar dualarınız destekleriniz için bekleyenlere tekrar bu sürece gireceklere Allah pozitifleri görmeyi nasip etsin. Pozitifi görenlere sağlıkla kulaklarına almayı nasip etsin inşallah
çok şükür canım aminÇook şükür çook sağ olun kızlar dualarınız destekleriniz için bekleyenlere tekrar bu sürece gireceklere Allah pozitifleri görmeyi nasip etsin. Pozitifi görenlere sağlıkla kulaklarına almayı nasip etsin inşallah
Amiin canım. Sizlerin çok desteğini gördüm. Ne kadar hissedildi bilmiyorum ama bekleme sürecine ve her türlü sonuca sizinle daha rahat katlanabileceğimi düşündüm hep sağ olun. Allah herkesin gönlündeki hayırlı bir şekilde önüne getirsinTabi ki bekleyen herkese nasip etsin Rabbim inşallahKilya topigin ilk kişilerindendi bitek o kalmıştı. Sonradan katılan herkese tek tek pozitif haberleri almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah bizde öyle sanki kendi test gününüzü değil birbirimizi bekledik her birimizden gelen güzel haberlerle başkasına umut olduk. Stresinizi burda atlattık. Ailemize anlatamadigimizi burda paylaşıp dert ortağı olduk. Doktora bile soramadigimizi burda sorup çözüm aradık belkide bulduk. Bence biz çok güzel olduk... İyi ki varsınız herbiriniz.. tek tek sayamasam da hepiniz iyi ki varsınız....Amiin canım. Sizlerin çok desteğini gördüm. Ne kadar hissedildi bilmiyorum ama bekleme sürecine ve her türlü sonuca sizinle daha rahat katlanabileceğimi düşündüm hep sağ olun. Allah herkesin gönlündeki hayırlı bir şekilde önüne getirsin
Keseyi gördünüz yani fotoğrafı var mıatsan buraya.. karından mi baktı
Amin canım inşallah bizde öyle sanki kendi test gününüzü değil birbirimizi bekledik her birimizden gelen güzel haberlerle başkasına umut olduk. Stresinizi burda atlattık. Ailemize anlatamadigimizi burda paylaşıp dert ortağı olduk. Doktora bile soramadigimizi burda sorup çözüm aradık belkide bulduk. Bence biz çok güzel olduk... İyi ki varsınız herbiriniz.. tek tek sayamasam da hepiniz iyi ki varsınız....
ama daha 5. günü olmuyomu o zaman merak ettim şimdi öyle olsa haftaya falan kalp atışını duymamız lazım beniim bebem daha 16 günlük :) ayyhh bilemedim şu değerin arttığını görseydm hayırlısıylaBizim gebeligimizde embriyo transfer edildiği zman 2 haftalık sayiliyomus cnm öyle okumustum internette ben
Aynen oyle keseyi gördüm kalp atışıni bekliyorum şimdi heyecanlaama daha 5. günü olmuyomu o zaman merak ettim şimdi öyle olsa haftaya falan kalp atışını duymamız lazım beniim bebem daha 16 günlük :) ayyhh bilemedim şu değerin arttığını görseydm hayırlısıylasanırım sürekli sonraki adımı bekleye bekleye doğurcaz
bende tutmadıysa nereye gitti acaba diye çok düşünmüştümKizlar bana manyak diyebilirsiniz ben de öyle olduğumu düşünmeye başladımbana iki embriyo koyulmuştu, bitanesi tutmuş digeri nereye gidiyor peki allah korusun dis gebelik falan olmasin. Doktor ultrasonda bakti öyle bi durum görünmüyor dedi ama ben mrs pimpirik olarak kafamdan atamadim
Keseyi kaç günlükken görmüş oldun canım kalp atışı için ne zamana gün verdilerAynen oyle keseyi gördüm kalp atışıni bekliyorum şimdi heyecanla
Aaayy hadi heyecsn doruktaaaKan verdim sonuç öğleden sonra belli olur sanırım canım.
Alttan bakalım demedi miKarindan baktı, evet gördük keseyifotosunu vermedi biz de heyecandan istemedik ama kuru üzüm tanesi gibi gerçekten
Bir buçuk saat sonra e Devlete düşüyor canım.Kan verdim sonuç öğleden sonra belli olur sanırım canım.
Süper232 cıktı kızlar az önce mesaj geldi. Doktoruma yollamadan size soruyorum iyi mi
Son adet tarihin neydi canımGittim geldim canim cok sukur gördüktek embriyo tutunmus her sey yolundaymis, darisi hepinizin basina kalp atışi icin 17sinde gidicem tekrar inşallah hayirlisiyla onu da duyariz
Keseyi kaç günlükken görmüş oldun canım kalp atışı için ne zamana gün verdiler
Alttan bakalım demedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?