• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

🥰 Tebrikler Kilya Kilya cım. Çok çok sevindim... artık senin de sevinmek hakkındır 👏😊 heyecanını şuan birebir yaşıyorum ; benim de yarın test günüm 3 gündür vakit geçmiyor bana da . Allahım hayırlısıyla bende böyle güzel değerler görürüm inşallah 😊
232 cıktı kızlar geldim mi şimdi halaya 😭

🥰 Tebrikler Kilya Kilya cım. Çok çok sevindim... artık senin de sevinmek hakkındır 👏😊 heyecanını şuan birebir yaşıyorum ; benim de yarın test günüm 3 gündür vakit geçmiyor bana da . Allahım hayırlısıyla bende böyle güzel değerler görürüm inşallah 😊
Amin canım amin inşallah. Allah razı olsun herkesten. Çok teşekkürler. Güzel haberlere her zaman 🤩🌼🤲🏼

Taş ya da kum varsa tahlille tespit ağrı vs. yoksa mümkün olmaz diye düşünüyorum. Sadece taş ya da kum da değil de genel olarak gitmek gerek bence. Bende yapmadım hiç bir şey ama yapsaydım diyorum şimdi. Mesela varis oluşumu başlamış bende muhtemelen olursa hamilelikte ciddi artacak. Onun için bile gitseydim diyorum şimdi.
Olmaz olur mu tam kan ve idrar tahlilleri herşeyi cikariyo fakülteden raporlu olduğum için fazla detaylı yapıldı canım herşey yani rahatsızlık olsa uyarirlardi bnce bu durum hamilelikten. Varis zaten tahlillerde bile çıkmaz azcik kendimize bakmamız lazımdı ben komple dişleri kontrolden geçirdim mesela 20lik diş birden patladı transferden sonra çok sorunlu çıktım ben valla

Sendende bekliyoruz canımmm inşallah güzel haberler ver☺️🙏

Back