Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Anladım canım. Tahliller yapıldı ama diş miş hiç bir şeye gitmedim pişmanım Allah kolaylık versin canım

Kilya ilk bu gruba girdiğimden beri senin hamile olduğunu hissetmiştim öyle bir enerji almıştım çok mutlu oldum canım çok güzel bir haber oldu bu allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Canım çoook teşekkür ederim Amin bana da bekleyen herkese de nasip olsun sağlıkla inşallah. Hala sonuç bekleyenlere darısı. Yeniden deneyecek olanlarında en az zahmetle bebeklerine kavuşsunlar. Ne diyim ki heyecan dolu bir o kadar da zor bir süreç. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Yaaaa çok güzel haber çok sevindim ağlama benide aglatcaksin be allahım çok şükür çok dua etmiştim sana bitek sen kalmıştın çok şükür çok şükür
Çook şükür çook sağ olun kızlar dualarınız destekleriniz için bekleyenlere tekrar bu sürece gireceklere Allah pozitifleri görmeyi nasip etsin. Pozitifi görenlere sağlıkla kulaklarına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…