Teşekkür ederimiyi ne demek muhtesem harika fevkaladenin fevkinde
ikiser ikiser katlanirsa 1 hafta sonra 1000 i gececek
yaaa nasil sevindim nasil sevindim oh oh ohhhhhhh
Teşekkür ederim canım. Aynen şimdi ayrı bir heyecan ve takip süreciHayırlısı olsun ins kat kat artsın degerin takip zamaniiii
BABYBOOM2019 sende bugün ultrasona gidiceksin sen ne yaptn gittin geldin mi
Anladım canım. Tahliller yapıldı ama diş miş hiç bir şeye gitmedim pişmanımOlmaz olur mu tam kan ve idrar tahlilleri herşeyi cikariyo fakülteden raporlu olduğum için fazla detaylı yapıldı canım herşey yani rahatsızlık olsa uyarirlardi bnce bu durum hamilelikten. Varis zaten tahlillerde bile çıkmaz azcik kendimize bakmamız lazımdı ben komple dişleri kontrolden geçirdim mesela 20lik diş birden patladı transferden sonra çok sorunlu çıktım ben valla
232 cıktı kızlar az önce mesaj geldi. Doktoruma yollamadan size soruyorum iyi mi
Sizlerin inanması beni de motive ediyordu. Çok umutlu değildim ben çünküYaaa biliyodum cok sevindim canim
Canım çoook teşekkür ederimKilya ilk bu gruba girdiğimden beri senin hamile olduğunu hissetmiştim öyle bir enerji almıştım çok mutlu oldum canım çok güzel bir haber oldu bu allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤
Bugün senin haberini bekliyoruz hadi bakalım şu halay şöyle bir uçsun bugünKan verdim sonuç öğleden sonra belli olur sanırım canım.
Keseyi gördünüz yani fotoğrafı var mıatsan buraya.. karından mi baktıGittim geldim canim cok sukur gördüktek embriyo tutunmus her sey yolundaymis, darisi hepinizin basina kalp atışi icin 17sinde gidicem tekrar inşallah hayirlisiyla onu da duyariz
Canım çıktı sonuç pozitif. Her şey için sağ olunBugün senin haberini bekliyoruz hadi bakalım şu halay şöyle bir uçsun bugün
Yaaaa çok güzel haber çok sevindim ağlama benide aglatcaksin be allahım çok şükür çok dua etmiştim sana bitek sen kalmıştın çok şükür çok şükür232 cıktı kızlar geldim mi şimdi halaya
Canım çok güzel bi günde çok güzel bir haber bu232 cıktı kızlar az önce mesaj geldi. Doktoruma yollamadan size soruyorum iyi mi
Hayırlı olsun canımGittim geldim canim cok sukur gördüktek embriyo tutunmus her sey yolundaymis, darisi hepinizin basina kalp atışi icin 17sinde gidicem tekrar inşallah hayirlisiyla onu da duyariz
BEKLEYEN tüm arkadaşlarımıza da nasip olsun insallahYaaaa çok güzel haber çok sevindim ağlama benide aglatcaksin be allahım çok şükür çok dua etmiştim sana bitek sen kalmıştın çok şükür çok şükür
Canım çok güzel bi günde çok güzel bir haber buRabbim kucağına almayı da nasip etsin su an ezan okunuyor amin amin amin
Yaaaa çok güzel haber çok sevindim ağlama benide aglatcaksin be allahım çok şükür çok dua etmiştim sana bitek sen kalmıştın çok şükür çok şükür
Tabi ki bekleyen herkese nasip etsin Rabbim inşallahBEKLEYEN tüm arkadaşlarımıza da nasip olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?