232 cıktı kızlar az önce mesaj geldi. Doktoruma yollamadan size soruyorum iyi miKilyaaaaaaaa bekliyorum hadi en sahanesinden 2-3 basamakli bir sayi bekliyorummmmmmmmmm♥♥♥
232 cıktı kızlar geldim mi şimdi halayaEvet kilya yer açtık halaya seni bekliyoruz
Canım hiç anlamıyorum pek değerlerden teste pozitif yazıyor 232 değeri beta hcg nın. Doktora yolladım bakayımbende eve gelip dk da sistemi yeniledim :) çok heyecanlı güzel haberler ver inşallah
Evet evet evet. Tebrik ederim canim ya cok sukur. Saglikla dogum haberini de aliriz insallah232 cıktı kızlar geldim mi şimdi halaya
Vuuuu baya iyi benimki 64.81 çıktı 10.gün232 cıktı kızlar az önce mesaj geldi. Doktoruma yollamadan size soruyorum iyi mi
Çok çok sevindimmmCanım hiç anlamıyorum pek değerlerden teste pozitif yazıyor 232 değeri beta hcg nın. Doktora yolladım bakayım
Canım benim 15.günVuuuu baya iyi benimki 64.81 çıktı 10.gün
Geldin tabi hoş geldin gözün aydın232 cıktı kızlar geldim mi şimdi halaya
Amiin canım aminEvet evet evet. Tebrik ederim canim ya cok sukur. Saglikla dogum haberini de aliriz insallah
Halay isaretini yapamadim takildi sen yaptim saaay :)
Hoş buldumGeldin tabi hoş geldin gözün aydın
232 cıktı kızlar geldim mi şimdi halaya
Amin canım amin inşallah. Allah razı olsun herkesten. Çok teşekkürler. Güzel haberlere her zamanTebrikler Kilya cım. Çok çok sevindim... artık senin de sevinmek hakkındır heyecanını şuan birebir yaşıyorum ; benim de yarın test günüm 3 gündür vakit geçmiyor bana da . Allahım hayırlısıyla bende böyle güzel değerler görürüm inşallah
Benimde 14. Gün 211 di cnmCanım benim 15.güncook teşekkürler
Olmaz olur mu tam kan ve idrar tahlilleri herşeyi cikariyo fakülteden raporlu olduğum için fazla detaylı yapıldı canım herşey yani rahatsızlık olsa uyarirlardi bnce bu durum hamilelikten. Varis zaten tahlillerde bile çıkmaz azcik kendimize bakmamız lazımdı ben komple dişleri kontrolden geçirdim mesela 20lik diş birden patladı transferden sonra çok sorunlu çıktım ben vallaTaş ya da kum varsa tahlille tespit ağrı vs. yoksa mümkün olmaz diye düşünüyorum. Sadece taş ya da kum da değil de genel olarak gitmek gerek bence. Bende yapmadım hiç bir şey ama yapsaydım diyorum şimdi. Mesela varis oluşumu başlamış bende muhtemelen olursa hamilelikte ciddi artacak. Onun için bile gitseydim diyorum şimdi.
Hayırlısı olsun ins kat kat artsın degerin takip zamaniiii232 cıktı kızlar geldim mi şimdi halaya
232 cıktı kızlar az önce mesaj geldi. Doktoruma yollamadan size soruyorum iyi mi
232 cıktı kızlar az önce mesaj geldi. Doktoruma yollamadan size soruyorum iyi mi
Oh oh katlansın devam etsin inşallah doktorun ne dediCanım benim 15.güncook teşekkürler
Sendende bekliyoruz canımmm inşallah güzel haberler verTebrikler Kilya cım. Çok çok sevindim... artık senin de sevinmek hakkındır heyecanını şuan birebir yaşıyorum ; benim de yarın test günüm 3 gündür vakit geçmiyor bana da . Allahım hayırlısıyla bende böyle güzel değerler görürüm inşallah
Doktorumla konuşamadım. Ameliyat da çıkınca arayacaklar canım. Amiin hepimizin ki katlansın inşallahOh oh katlansın devam etsin inşallah doktorun ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?