• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Çok haklısın canım bende doğal gebe kalıp rahat hamilelik geçirenler ne kadar şanslı diye bu ara düşünüyorum. farkında olmadan rahatça gebe kalıp rahat rahat öğreniyorlar.. bense meraktayım, heyecanlıyım ve stresliyim
Varis bende de var maalesef. Varis corabi giymek gerekiyor galiba ama yaz günü nasil olucak o iş. Ben hiç kadin doğum muayenesine gitmeyip hamile kalan biliyorum, cehalet mutluluktur boşver canim artik akışına birak 😀

Bense artık İyice bunaldım . Cumartesi hayırlısıyla pozitif yüksek görmek istiyorum...

Çok haklısın canım bende doğal gebe kalıp rahat hamilelik geçirenler ne kadar şanslı diye bu ara düşünüyorum. farkında olmadan rahatça gebe kalıp rahat rahat öğreniyorlar.. bense meraktayım, heyecanlıyım ve stresliyim

Bense artık İyice bunaldım . Cumartesi hayırlısıyla pozitif yüksek görmek istiyorum...

Insallah hayirlisiyla güzel sonucu öğrenirsin canim icini ferah tut 😇

Merhaba arkadaşlar
30 Mayıs’ta 5. Gün tek embriyo transfer yapıldı.Dayanamayıp 8. Gün sabahı bu sabah kan testi yaptırdım. 69.38 çıktı değer. Doktorum hamile olabilirsin 12. Gün tekrarla testi o zamana kadar test yapma dedi. Bende Benim deneyimimi paylaşayım dedim :)
Basbaya hamilesin cnm hayırlı olsun 😊

Doktora sormayı düşünüyorum artık mecburen. Aldığım cevaba göre kuaföre söylerim küçük küçük sürüp yapar. Kendim beceremem zaten korkarım. En olmadı jilet artık 🤦🏻‍♀️ ay sanki hamileyim bu endişelere düştüm😬 kızlar yarın tahlil günüm dualarınızı bekliyorum.
İnşallah hamilesindir canım🙏🙏🙏 dualarım test sonucu bekleyen herkesle inşallah pozitiftir

İnşallah hamilesindir canım🙏🙏🙏 dualarım test sonucu bekleyen herkesle inşallah pozitiftir
Amin canım sağ ol 🙂 o kadar gün bekledim. Şu son gün cidden geçmek bilmedi. Bilmiyorum pozitifi görmekde rahatlatmayacak sanki. Bir sürü teferruatı, riski var. Bu endişe ve korkular hiç bitmeyecek. Hatta şimdiden doğuma endişeleniyorum 🤦🏻‍♀️

Canım seninle aynı gidiyoruz gogus hassasiyeti yasiyomusun ben sabahları ilk kalktığımda yaşıyodum son 2 gündür yok
Bende yaşıyorum sabahları ,gün içinde de biraz sertleşmiş dolgunlarımı gibi oluyor ağrı sızı olmasa da test günüm 11 haziran acaba ilaçların etkisi olabilirmi diye 🤔 düşünüyorum

Amin canım sağ ol 🙂 o kadar gün bekledim. Şu son gün cidden geçmek bilmedi. Bilmiyorum pozitifi görmekde rahatlatmayacak sanki. Bir sürü teferruatı, riski var. Bu endişe ve korkular hiç bitmeyecek. Hatta şimdiden doğuma endişeleniyorum 🤦🏻‍♀️
Hiç düşünme canım eğer pozitifi görürsen hamişliğib tadını çıkar mutlaka olumsuz sakın düşünme

Hiç düşünme canım eğer pozitifi görürsen hamişliğib tadını çıkar mutlaka olumsuz sakın düşünme
İnşallah canım. Cidden çok zor. Eskiden kadınlar nasıl yapıyormuş. Üstelik bir çok imkan yok. Çok nazlıyorsun kendini diyorum bazen 😬 ama yok ya bence geçmişe nazaran daha zor hamileliklerde doğumlarda.

Varis bende de var maalesef. Varis corabi giymek gerekiyor galiba ama yaz günü nasil olucak o iş. Ben hiç kadin doğum muayenesine gitmeyip hamile kalan biliyorum, cehalet mutluluktur boşver canim artik akışına birak 😀
yürekten katılıyorumm:))) ben kadın dogum doktoruna gıttıgımde bır kadın geldı. 7 aylıkmış. ilk defa geliyordu. doktor cokk kızdı. inşallah hersey yolundadır dedi.:)) kadın cok rahattıı

:))))))) dur tatlım önden önden yasama. keyfını cıkara cıkara. endişe yokk. onları sonra dert ederizz. :)

Benimde ayakta uzun süre kaldığımdabir ağrım var sağ tarafımda özellikle ilk doğumumda da oğlumu hep sağ tarafta hissederdim inşallah hamileyimdir 🙏🙏🙏 beklemek ne zor kızlar yaaaaa
bende 2 kere 10. haftaya ılerleyen gebelıgım vardı. ıkısındede hepp solda hıssedıyordum. meger sag taraf yokmus :))) yarım rahımlıymısım.

Merhaba arkadaşlar
30 Mayıs’ta 5. Gün tek embriyo transfer yapıldı.Dayanamayıp 8. Gün sabahı bu sabah kan testi yaptırdım. 69.38 çıktı değer. Doktorum hamile olabilirsin 12. Gün tekrarla testi o zamana kadar test yapma dedi. Bende Benim deneyimimi paylaşayım dedim :)
bende 2 kere 10. haftaya ılerleyen gebelıgım vardı. ıkısındede hepp solda hıssedıyordum. meger sag taraf yokmus :))) yarım rahımlıymısım.
ilk defa duydum inan

Back