dogustan raahım anomalısı ıste. kımısınınde kalp seklınde oluyor yada cıft rahım oluyor . ıste bunlarda dusuklere neden oluyormusilk defa duydum inan
Hiç öyle düşünme canım inşallah bişey olmasındogustan raahım anomalısı ıste. kımısınınde kalp seklınde oluyor yada cıft rahım oluyor . ıste bunlarda dusuklere neden oluyormus
insallah canm. tekrar düşük olmasın dıye rahım genısletme yapıldı . işe yarayacagını umuyorumHiç öyle düşünme canım inşallah bişey olmasın
3. Gün çok kasık ağrım oldu ama o gün çok yürüdüm dışardaydım. Sonra hafif hafif bel ağrılarım varSende hiç belirti varmıydı canım
Bebek tutunursa hcg hormonu salgılıyor o hormonı desteklemek için çeyrek doz yapılıyor sanırım. Bana 31 mayıs transfer günümde çeyrek doz yaptılar, bide 4. Günümde çeyrek doz yaptım.Kızlar benim anlamadığım bir konu var nıyazışmalarımı yanlış anladım yoksa ilk tüp bebek tecrübem bende uygulanmadığı İçin mi
Çatlatma iğnesini transferden sonra da mı yaptırdınız o kısmı anlayamadım
Hayırlı olsun Rabbim katlanmasini nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar
30 Mayıs’ta 5. Gün tek embriyo transfer yapıldı.Dayanamayıp 8. Gün sabahı bu sabah kan testi yaptırdım. 69.38 çıktı değer. Doktorum hamile olabilirsin 12. Gün tekrarla testi o zamana kadar test yapma dedi. Bende Benim deneyimimi paylaşayım dedim :)
Ediyorum tabiki inşallah pozitif haberlerinizi alalım hepinizin değerlerimizde katlanarak artsınHarika bir haber bize de dua edin
Her doktorun uygulaması farklı canım bende yapmadımKızlar benim anlamadığım bir konu var nıyazışmalarımı yanlış anladım yoksa ilk tüp bebek tecrübem bende uygulanmadığı İçin mi
Çatlatma iğnesini transferden sonra da mı yaptırdınız o kısmı anlayamadım
10.gün ben kliniğin verdiği günde yaptım testiİnşallah canım maşallah ,
Transfer sonrası Kaçıncı günün bugün ?
Allah tamamına erdirsin canım hepimizinkini10.gün ben kliniğin verdiği günde yaptım testi
Ben daha evlenirken bunu dert ediyordum:))))))) dur tatlım önden önden yasama. keyfını cıkara cıkara. endişe yokk. onları sonra dert ederizz. :)
Canımm test yaptırdınmı bugünBen daha evlenirken bunu dert ediyordumbelki de o yüzden çocuğum olmadı bilinçaltıma inmek gerek
Kan verdim sonuç öğleden sonra belli olur sanırım canım.Canımm test yaptırdınmı bugün
canım özelde dün 1saat 10 dk da belli oldu hatta sonuç girilmiş onaylanmadığı için sistemde göremedim arayıp arayıp taciz ettim :)Kan verdim sonuç öğleden sonra belli olur sanırım canım.
canım özelde dün 1saat 10 dk da belli oldu hatta sonuç girilmiş onaylanmadığı için sistemde göremedim arayıp arayıp taciz ettim :)
Canım burası da özel genelde testleri burada yaptım ama buluyor öğleden sonrayı. Çıkınca mesaj atıyorlar. Bakalım. Heyecandan eve giremedikcanım özelde dün 1saat 10 dk da belli oldu hatta sonuç girilmiş onaylanmadığı için sistemde göremedim arayıp arayıp taciz ettim :)
bende eve gelip dk da sistemi yeniledim :) çok heyecanlı güzel haberler ver inşallahCanım burası da özel genelde testleri burada yaptım ama buluyor öğleden sonrayı. Çıkınca mesaj atıyorlar. Bakalım. Heyecandan eve giremedik
Kan verdim sonuç öğleden sonra belli olur sanırım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?