Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

sen hamilesin değil mi canım ?sen değeri yazınca öyle anladım . Ben suan sonuç bekliyorum haftaya işe nasıl başlıcam bilmiyorum. Cumartesi benim için kritik gün.. tek duam pozitif görmek o gün
Rapor geçen hafta kullandım , kendi Dr um da normal hayata dön diyor
Çok strese giriyorum ben işe gel git oraya yemek taşı vs

Henüz kismet olmadı, cuma günü doktora gidicez insallah keseyi görürüz belki kalp atışıni da duyarız bilmiyorum 5+5 olacak cuma günü
Bende pazartesi günü gidicem 5+6 olcak meraktayım kalp sesini de duyar miyim acaba diye bide karından duyulmasa vajinal ultrasondan baktırcakmisin

Ay çok şükür yerleşme olsun yeter ki ben bile korktum aman kötü birşey olmasın da. Evet yorma kendini yat dinlen

Taze anneler belirti yasamaya basladiniz mi? Ben 4 hafta dolmadan mide eksimesi fln yasiyordum bir kere de midem bulandi. Sonra gecti. Ama simdi 5. Hafta bitiyor hic ses seda yok.
Bende 5+1 deyim bu sabah az bi midem bulandı bide kasiklarimda az batma falan oluyo bazen o kadar

Taze anneler belirti yasamaya basladiniz mi? Ben 4 hafta dolmadan mide eksimesi fln yasiyordum bir kere de midem bulandi. Sonra gecti. Ama simdi 5. Hafta bitiyor hic ses seda yok.
Canım bende hep uyku hali var. Bıraksalar 24 saat uyurum gibime geliyor. Bide acayip şekilde koku hassasiyeti var. Yıkayıp utuledigim nevresimleri bunlar kötü kokuyor diye diğer odaya yerleştirdim. Onun haricinde bulantı falan yok. Zaten daha olsun dimi iyice manyaklastim

Kalp atışını duyan arkadaşlar var mıydı pozitif sonuç alıp ta

biz de bekliyoruz cuma gunu randevumuz var insallah orda duyarim her turlu muayene edebilir doktoruma guvenim tam

tek belirti uyku onun disinda ne bulanti ne istah kesilmesi masallah ne yesem deyip duruyorum

Bende de hic belirti yok, yorgunluk ve uyku isteği dışında. Olmasin zaten böyle iyi

evet olmasa da neden olmadi diyoruz ama boyle daha iyi tabi

Kızlar bunu da sormayın diyeceksiniz ama Bu süreçte tüyler için sir yaptırmaya devam etmek hakkında ne düşünüyorsunuz? Nette biraz araştırdım da hassasiyet artması canınızı daha fazla yakabilir onun dışında hijyen koşulları varsa hiç sorun yok denilmiş. Doktora sormaya da utanırım şimdi

Ben de düşünüyorum o konuyu ben aslinda lazere gidiyodum ama mecburen sir yaptiricam gibi

Hassasiyet konusu düşündürücü, sanki igneler daha cok canimi yakmaya basladi eskiye nazaran

Ben de düşünüyorum o konuyu ben aslinda lazere gidiyodum ama mecburen sir yaptiricam gibi
Hassas bölgeler için lazer hep korkuttu beni. Canım çok tatlı olsada sire gidiyordum hep. Hijyen olmasına dikkat ettim. Şu ana kadar sorun yaşamadım ama yine de korkmuyor değilim. Şimdi kara kara düşünüyorum. Acıdan kendimi kasarım filan diye

Hassasiyet konusu düşündürücü, sanki igneler daha cok canimi yakmaya basladi eskiye nazaran
Aynen daha çok can yakar demiş doktorun biri yazısında. Hatta deneyin çok acı duyuyorsanız doktorunuza söyleyin ağrı azaltıcı krem tarzı bir şeyler önerir demiş. Doktora nasıl diyim ki zaten bilemiyorum

kızlar naçizane tavsiyem yaptırmayın. kendınızı kastıgınız her eylem sakıncalı. en azından ılk uc ayı atlatana kadar dikkat edin. jilet iyidir :)
Bu konuda evet ilk 3 ay bende jiletciyim. Bu dönemde rafa bile uzanamiyoruz. Kol kaslarımiz batın kaslarını zorlayıp bebişi sıkıntıya düşürmesin diye. O aciya katlanamam yani benimde canım çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…