- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
ben önceden lazer yaptırmıstım. o yuzden bu konuda sanslı sayıyorum kendımı. hamıleyken zor canım hepsi. sen nasılsın nasıl gıdıyor? bulantıların basladı mı?umarım hıc baslamaz da rahat bır gebelık gecırırsın.Bu konuda evet ilk 3 ay bende jiletciyim. Bu dönemde rafa bile uzanamiyoruz. Kol kaslarımiz batın kaslarını zorlayıp bebişi sıkıntıya düşürmesin diye. O aciya katlanamam yani benimde canım çok tatlı
Aynen bende.. eşim de olucak farklı durum olur bide doktorum erkek eşimde bende nasıl hissederiz bilmiyorum.. Bide korkuyorum açıkçası vajinal ultrason zarar verir mi diyeBilmiyorum ki, kendi doktorum olsa hic dusunmezdim de ilk defa gidicem bu doktora bi de esim de yanimda olucak henüz karar vermedim
Bende senin gibi jilet düşünüyorum açıkçasıBu konuda evet ilk 3 ay bende jiletciyim. Bu dönemde rafa bile uzanamiyoruz. Kol kaslarımiz batın kaslarını zorlayıp bebişi sıkıntıya düşürmesin diye. O aciya katlanamam yani benimde canım çok tatlı
Bi zararı olsa yapmaz doktorlar da ama işte insan onca uğraştan sonra pozitifi alınca herşeyden korkuyoBilmiyorum ki, kendi doktorum olsa hic dusunmezdim de ilk defa gidicem bu doktora bi de esim de yanimda olucak henüz karar vermedim
Canım arkadaşım saol ilgin icin.Ay çok şükür yerleşme olsun yeter ki ben bile korktum aman kötü birşey olmasın da. Evet yorma kendini yat dinlen
Evet çok şanslısın ben doğumdan sonra ya erteledim lazeri. Bulantım yokta çok uykulu oluyorum gündüz. Bide olmadık kokular geliyor burnuma böyle geçiyor bakalımben önceden lazer yaptırmıstım. o yuzden bu konuda sanslı sayıyorum kendımı. hamıleyken zor canım hepsi. sen nasılsın nasıl gıdıyor? bulantıların basladı mı?umarım hıc baslamaz da rahat bır gebelık gecırırsın.
Rica ederim canım naptim ki siz yeter ki iyi olun ikinizde 9 ayı sağlıkta atlatin inşallah anne bebekCanım arkadaşım saol ilgin icin.
Aynen canım şimdi orda kendimizi kasicaz acı illaki hissetcez bide agdanin sıcaklığı ayri bisey. Zaten diyorlar sıcak değil ılık suyla duş alın. O yüzden o topa giremem.Bende senin gibi jilet düşünüyorum açıkçası
Canım merhaba ben kasik ve karın ağrısı yaşadım regl olcak gibi. Bide karnımın yan taraflarında batma oldu. Transferden 3 4 gün sonra da belim ağrıyordu. Sanki ağır bişey kaldirmisim gibiKızlar pozitif sonuç alanlar kanda gebelik sonucu pozitifi görmeden önce gebelik belirtileri yaşadınız mı?
İnşallaj görürsünsen hamilesin değil mi canım ?sen değeri yazınca öyle anladım . Ben suan sonuç bekliyorum haftaya işe nasıl başlıcam bilmiyorum. Cumartesi benim için kritik gün.. tek duam pozitif görmek o gün
Doktorunuz mu rafa uzanmayin dedi ben bunu cok duydun da dogal yoldan hamile kalanlarda mutfak dolabina uzanma vs diyordu. Merak ettimEvet çok şanslısın ben doğumdan sonra ya erteledim lazeri. Bulantım yokta çok uykulu oluyorum gündüz. Bide olmadık kokular geliyor burnuma böyle geçiyor bakalım
Kızlar pozitif sonuç alanlar kanda gebelik sonucu pozitifi görmeden önce gebelik belirtileri yaşadınız mı?
Doktorunuz mu rafa uzanmayin dedi ben bunu cok duydun da dogal yoldan hamile kalanlarda mutfak dolabina uzanma vs diyordu. Merak ettim
Bazı doktorlar yapay ortamda değilde anne rahminde gelişimin daha iyi olduğunu düşünüyor bölünme olur olmaz transfer yapıyor. Benim doktorum hep 3.gün transferi yapıyor gördüğüm mesela. Bence hiç takılma canım. Tebrik ederimkızlarr 3 yumurtadan ikisi döllenmiş ve 3. güne ulasmıs. bugun aradılar. ikiside birinci kalıte dedıler. dondurcaz dedıler. sordum neden 5. gunu beklemıyoruz dıye? dedıkı zaten bırıncı kalıte yanı . gunu bekleyıp kalıtesını ıspatlamasına gerek yok. ya acaba benı mı kandırıyo bunlar ay kımseye guvenım kalmadı :)))
Ne zor bir yol yahu. Ben onca zaman inceliyor azalıyor diye katlandımBu konuda evet ilk 3 ay bende jiletciyim. Bu dönemde rafa bile uzanamiyoruz. Kol kaslarımiz batın kaslarını zorlayıp bebişi sıkıntıya düşürmesin diye. O aciya katlanamam yani benimde canım çok tatlı
Transferden sonra yapılmaması gereken listesinde yazıyordu. Birde yeni doktorum dedi bunlara dikkat et diyeDoktorunuz mu rafa uzanmayin dedi ben bunu cok duydun da dogal yoldan hamile kalanlarda mutfak dolabina uzanma vs diyordu. Merak ettim
Doktora sormayı düşünüyorum artık mecburen. Aldığım cevaba göre kuaföre söylerim küçük küçük sürüp yapar. Kendim beceremem zaten korkarım. En olmadı jilet artıkTüp bebekle hamilelik öğrenildikten sonra normal yolla gebe kaldığımızda nasılsa öyle davranmamız gerekiyor,ben ilk hamileliğimde sir yaptırmıştım her ay çok da rahattı sadece hormonlardan dolayı hamilelik döneminde ait ağda yaptırdığınızda bölgesel kararmalar olabiliyor gebelikten sonra geçiyor ama bilginiz olsun
Maaselef canım zor biliyorum. Lazer için görüşmeye gittiğimde çocuk düşünüyorsan doğumdan sonra en ideali hormonlar değişiyor tekrar yaptırmak zorunda kalırsın dediler sil baştan yapmamak için erteledim. Ağda zaten sıcaklığı sakıncalı olur diye bu dönem için hiç düşünmedim. 3 ay mecbur bu şekilde gecircem ben.Ne zor bir yol yahu. Ben onca zaman inceliyor azalıyor diye katlandım3 ay beni en başa dönderir. İster istemez kasıyorsun. Şimdi bir de hormonlardan dolayı hassasiyet var ki of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?