• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Doktora sormayı düşünüyorum artık mecburen. Aldığım cevaba göre kuaföre söylerim küçük küçük sürüp yapar. Kendim beceremem zaten korkarım. En olmadı jilet artık 🤦🏻‍♀️ ay sanki hamileyim bu endişelere düştüm😬 kızlar yarın tahlil günüm dualarınızı bekliyorum.
Hadi canim güzel haberler vermeni dört gözle bekliyorum dualarım seninle. Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah :dua: :dua: :dua:

Aynen canım şimdi orda kendimizi kasicaz acı illaki hissetcez bide agdanin sıcaklığı ayri bisey. Zaten diyorlar sıcak değil ılık suyla duş alın. O yüzden o topa giremem. :KK43: :KK43: :KK43:
Canım seninle aynı gidiyoruz gogus hassasiyeti yasiyomusun ben sabahları ilk kalktığımda yaşıyodum son 2 gündür yok

Bugün tahlil günü olanlar varmış bayram bitmeden herkes güzel haberi alsın inşallah. Kizlar ben kum dokuyomusum lanet bişey ya bütün bayram yattim

Doktora sormayı düşünüyorum artık mecburen. Aldığım cevaba göre kuaföre söylerim küçük küçük sürüp yapar. Kendim beceremem zaten korkarım. En olmadı jilet artık 🤦🏻‍♀️ ay sanki hamileyim bu endişelere düştüm😬 kızlar yarın tahlil günüm dualarınızı bekliyorum.
Inşallah pozitif diye çığlık atarak gelirsin buraya cnm 🤲

Bazı doktorlar yapay ortamda değilde anne rahminde gelişimin daha iyi olduğunu düşünüyor bölünme olur olmaz transfer yapıyor. Benim doktorum hep 3.gün transferi yapıyor gördüğüm mesela. Bence hiç takılma canım. Tebrik ederim 🌼💫 inşallah güzel sonuçlara 🤲🏼
Çok teşekkür ederim canım hakikaten tecrübeli olmadığımız bir konu ,Doktorlar da çok açıklama yapmıyor biz de kendimizce yorumlıyoruz Ama söylediği çok mantıklı

Back