• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bu konuda evet ilk 3 ay bende jiletciyim. Bu dönemde rafa bile uzanamiyoruz. Kol kaslarımiz batın kaslarını zorlayıp bebişi sıkıntıya düşürmesin diye. O aciya katlanamam yani benimde canım çok tatlı 😥😥😥
ben önceden lazer yaptırmıstım. o yuzden bu konuda sanslı sayıyorum kendımı. hamıleyken zor canım hepsi. sen nasılsın nasıl gıdıyor? bulantıların basladı mı?umarım hıc baslamaz da rahat bır gebelık gecırırsın.

kızlarr 3 yumurtadan ikisi döllenmiş ve 3. güne ulasmıs. bugun aradılar. ikiside birinci kalıte dedıler. dondurcaz dedıler. sordum neden 5. gunu beklemıyoruz dıye? dedıkı zaten bırıncı kalıte yanı . gunu bekleyıp kalıtesını ıspatlamasına gerek yok. ya acaba benı mı kandırıyo bunlar ay kımseye guvenım kalmadı :)))

Bilmiyorum ki, kendi doktorum olsa hic dusunmezdim de ilk defa gidicem bu doktora bi de esim de yanimda olucak henüz karar vermedim 😀
Aynen bende.. eşim de olucak farklı durum olur bide doktorum erkek eşimde bende nasıl hissederiz bilmiyorum.. Bide korkuyorum açıkçası vajinal ultrason zarar verir mi diye

ben önceden lazer yaptırmıstım. o yuzden bu konuda sanslı sayıyorum kendımı. hamıleyken zor canım hepsi. sen nasılsın nasıl gıdıyor? bulantıların basladı mı?umarım hıc baslamaz da rahat bır gebelık gecırırsın.
Evet çok şanslısın ben doğumdan sonra ya erteledim lazeri. Bulantım yokta çok uykulu oluyorum gündüz. Bide olmadık kokular geliyor burnuma böyle geçiyor bakalım :KK48: :KK48:

Kızlar pozitif sonuç alanlar kanda gebelik sonucu pozitifi görmeden önce gebelik belirtileri yaşadınız mı?
Canım merhaba ben kasik ve karın ağrısı yaşadım regl olcak gibi. Bide karnımın yan taraflarında batma oldu. Transferden 3 4 gün sonra da belim ağrıyordu. Sanki ağır bişey kaldirmisim gibi :KK48:

sen hamilesin değil mi canım ?sen değeri yazınca öyle anladım . Ben suan sonuç bekliyorum haftaya işe nasıl başlıcam bilmiyorum. Cumartesi benim için kritik gün.. tek duam pozitif görmek o gün
İnşallaj görürsün
Evet hamileyim çok şükür Rabbime
Darısı isteyen tüm kardeşlerime

Evet çok şanslısın ben doğumdan sonra ya erteledim lazeri. Bulantım yokta çok uykulu oluyorum gündüz. Bide olmadık kokular geliyor burnuma böyle geçiyor bakalım :KK48: :KK48:
Doktorunuz mu rafa uzanmayin dedi ben bunu cok duydun da dogal yoldan hamile kalanlarda mutfak dolabina uzanma vs diyordu. Merak ettim

Kızlar pozitif sonuç alanlar kanda gebelik sonucu pozitifi görmeden önce gebelik belirtileri yaşadınız mı?

bir kereye mahsus kahverengi lekelenmem oldu ve tek noktada agri yasadim ovulasyon donemindeymisim gibi

Doktorunuz mu rafa uzanmayin dedi ben bunu cok duydun da dogal yoldan hamile kalanlarda mutfak dolabina uzanma vs diyordu. Merak ettim

benimki de soyledi. uzanmak agir kaldirmak ve uzun sure comelerek durmak yok diye

kızlarr 3 yumurtadan ikisi döllenmiş ve 3. güne ulasmıs. bugun aradılar. ikiside birinci kalıte dedıler. dondurcaz dedıler. sordum neden 5. gunu beklemıyoruz dıye? dedıkı zaten bırıncı kalıte yanı . gunu bekleyıp kalıtesını ıspatlamasına gerek yok. ya acaba benı mı kandırıyo bunlar ay kımseye guvenım kalmadı :)))
Bazı doktorlar yapay ortamda değilde anne rahminde gelişimin daha iyi olduğunu düşünüyor bölünme olur olmaz transfer yapıyor. Benim doktorum hep 3.gün transferi yapıyor gördüğüm mesela. Bence hiç takılma canım. Tebrik ederim 🌼💫 inşallah güzel sonuçlara 🤲🏼

Bu konuda evet ilk 3 ay bende jiletciyim. Bu dönemde rafa bile uzanamiyoruz. Kol kaslarımiz batın kaslarını zorlayıp bebişi sıkıntıya düşürmesin diye. O aciya katlanamam yani benimde canım çok tatlı 😥😥😥
Ne zor bir yol yahu. Ben onca zaman inceliyor azalıyor diye katlandım🤦🏻‍♀️ 3 ay beni en başa dönderir. İster istemez kasıyorsun. Şimdi bir de hormonlardan dolayı hassasiyet var ki of of 😕

Tüp bebekle hamilelik öğrenildikten sonra normal yolla gebe kaldığımızda nasılsa öyle davranmamız gerekiyor,ben ilk hamileliğimde sir yaptırmıştım her ay çok da rahattı sadece hormonlardan dolayı hamilelik döneminde ait ağda yaptırdığınızda bölgesel kararmalar olabiliyor gebelikten sonra geçiyor ama bilginiz olsun 😉

Tüp bebekle hamilelik öğrenildikten sonra normal yolla gebe kaldığımızda nasılsa öyle davranmamız gerekiyor,ben ilk hamileliğimde sir yaptırmıştım her ay çok da rahattı sadece hormonlardan dolayı hamilelik döneminde ait ağda yaptırdığınızda bölgesel kararmalar olabiliyor gebelikten sonra geçiyor ama bilginiz olsun 😉
Doktora sormayı düşünüyorum artık mecburen. Aldığım cevaba göre kuaföre söylerim küçük küçük sürüp yapar. Kendim beceremem zaten korkarım. En olmadı jilet artık 🤦🏻‍♀️ ay sanki hamileyim bu endişelere düştüm😬 kızlar yarın tahlil günüm dualarınızı bekliyorum.

Ne zor bir yol yahu. Ben onca zaman inceliyor azalıyor diye katlandım🤦🏻‍♀️ 3 ay beni en başa dönderir. İster istemez kasıyorsun. Şimdi bir de hormonlardan dolayı hassasiyet var ki of of 😕
Maaselef canım zor biliyorum. Lazer için görüşmeye gittiğimde çocuk düşünüyorsan doğumdan sonra en ideali hormonlar değişiyor tekrar yaptırmak zorunda kalırsın dediler sil baştan yapmamak için erteledim. Ağda zaten sıcaklığı sakıncalı olur diye bu dönem için hiç düşünmedim. 3 ay mecbur bu şekilde gecircem ben.

Back