- 11 Kasım 2015
- 530
- 755
- 103
Canım ne demek acillerde kadın doğumcu yok. Öyle şey olur mu birisi acil doğumu geldi ne olacak peki. Yada allah göstermesin çok kanaması olan hamile birisi acile gidemeyecek mi yani bence git söyle. Olmadı doktoru arayıp direktif alsınlar. Ayrıca yoğun kanama olmadan önlemi alınması lazımCanım acillerde kadın doğum uzmanı yok bakmıyorlar. Hemsire ye mesaj attım panik yapma yoğun kanama olmazsa sorun yok falan yazdı nasıl panik olmayacaksam
Süpürmenin iyi olmadığını duymuştum. Toz almak filan yapabilirsin. Açıkçası ben yapmadım hiç birini arasıra çamaşır serip evi toparlama bir iki kere de bulaşık yerlestirmişimdir . Bana da sürekli yatma ama sakin bir şekilde hayatına devam et dediler. Yorulma, uzun yürüyüşler yapma filan dediler. Ben normal hayatıma dönmeyi başaramadım şişiyorum ve ağrım oluyor. Hareket edince artıyor. O yüzden vücudumu dinledim. Ağrım olunca hemen yattım filan. Zorlamadım.Sanıyorum vucutta oluşmaya başlayan hormunu desteklemek amacıyla aynı hormondan veriliyor bende transfer günü ve 4. Gün vuruldum. Bu arada kızlar bişi sorcam bugün 5. Günüm siz ne gibi işler yapıyorsunuz ev işi falan ne bilim evi süpürüp silesim var yavas yavas viledayla falan. doktorum 1 gün dinlendikten sonra daha önce ne iş yapıyorsan aynı işlerini günlük rutininde yapmaya devam et dedi. Bana verdikleri kağıtta yatmayın yazıyor bilemedim
En korktuğum olay tansiyonKuzular bayram ziyaretleri yapıyor musunu z,
Bilhassa transferi 10 günü geçmiş olanlar ..:
Dün ben aynı ilde olan bir akraba ma gittim yemekler mi yaramadı anlamadım tansiyonum 140 a 85 oldu başım çok ama çok döndü hemen çıktık eve geldik çaresine baktım pişman oldum gittiğime , sabahtan beri de İshalim ... evde yediğim içtiğim e çok dikkat ediyordum ..
Sizde durumlar nasıl ?
İşte insan engel olamıyor kendine. Ama az kaldı cumartesi gidip kan vericem 12.gün deBenim de 27 Mayıs da 3. Gün Embriyosu oldu ama kan tahliline kadar evde test yapmıcam. Sen erken yapmışsın bekle canım . Benim de çok şükür lekelenme yok arada bazen ağrı geliyor geçiyor...
Bende pazartesi işe başlıcam benimde fitil falan var ama süt odasında yada doktor odasında halletcem sende öyle yapabilirsin eger varsa iş yerinde bunlar.Pazartesi nasıl işe başlıcam ben ya
İş saatime denk gelen iki adet fitil ve bir tane iğnem var ...
Siz nasıl yapıyorsunuz iş olayını ?
Dr bi de normla hayatına dön diyor ama olmuyor ki , ateş basıyor üstündekileri atıyorum bacaklarımı yıkıyorum , üşüyorum ayağıma çorap , karnım belim ağrıuor uzanıyorum vs vs .. iş yerinde hiç biri mümkün değil
Yok maalesef ...Bende pazartesi işe başlıcam benimde fitil falan var ama süt odasında yada doktor odasında halletcem sende öyle yapabilirsin eger varsa iş yerinde bunlar.
En korktuğum olay tansiyonBenim ciddi yükseldi iki kere acil de dil altı ile düşürdüler. Tabi bu süreçten önceydi. Kalbe gittim sorun çıkmadı. İki kere olduğu için sadece çok umursamadım ama bu süreçte olursa diye çook korktum. Doktora danıştım bu süreçte yaşarsam dil altı sadece düşürüyor diye ne yapmam gerekir bu durumda mecburen verdikleri ilaçları almak zorundasın dedi. Yapabilecek bir şey olmaz demişti. Bunlar almayı erteleyebileceğimiz ilaçlar değil dedi.Senin muhtemelen yediğinden olmuştur gezmenin sorun olacağını zannetmiyorum. Gittiğin yerlerde her ihtimale karşı bir şeyler yeme canım. Bende bugün ziyaretler yapıyorum. Ondan sorun olmaz.
Hayır benim bugün 5. Günüm. 12 sinde tahlil günüm ama pazar kan testi yaparım belki 9. Gün oluyor çok sabırsızımYok maalesef ...
Fitilden sonra 16 dk yat dediler iş yerinde nasıl ???
Senin pozitif çıktı de mi kan değerin ?
Pazartesi nasıl işe başlıcam ben ya
Dr bi de normla hayatına dön diyor ama olmuyor ki , ateş basıyor üstündekileri atıyorum bacaklarımı yıkıyorum , üşüyorum ayağıma çorap , karnım belim ağrıuor uzanıyorum vs vs .. iş yerinde hiç biri mümkün değil
Canım hemşireyle konuştum. Kan sulandırıcıyi kesmemi ve yatak istirahati yapmamı söyledi. Bu kanamaların yerleşme kanaması olduğunu panik yapmamami söyledi. Bende ise gitmedim yatıyorum 2 gündür. Bugün dune gore daha az lekelenmemCanım ne demek acillerde kadın doğumcu yok. Öyle şey olur mu birisi acil doğumu geldi ne olacak peki. Yada allah göstermesin çok kanaması olan hamile birisi acile gidemeyecek mi yani bence git söyle. Olmadı doktoru arayıp direktif alsınlar. Ayrıca yoğun kanama olmadan önlemi alınması lazım
Pazar günü verdiğim kanda değer 165 çıktı , Dr Çarşamba da kan ver dediSen şuan hangi aşamadasın canım ?
17 10 gibi oluyor. Normalde tansiyonum düşük bir de. Bu rakamlar beni mahvediyordu. Üzüntü filan diyeceğim hayır bir anda arttı normal sıradan sayılacak günlerde. Felaket kötü bir şey Allah kimseye vermesin. Damarlarım patlayacak zannediyordum. Hep korkum vardı bu süreçte yaşarsam, hamilelikte yaşarsam diye. Allah ım korusun düşüğe yol açıyor. Bana da kimseye de yaşatmasın bir daha.Kaç çıkmıştı tansiyonun , çokmgeçmiş olsun
Pazar günü verdiğim kanda değer 165 çıktı , Dr Çarşamba da kan ver dedi
Sanırım yarın vereceğim
Neden sordun ?
Amin yaşatmasın ...17 10 gibi oluyor. Normalde tansiyonum düşük bir de. Bu rakamlar beni mahvediyordu. Üzüntü filan diyeceğim hayır bir anda arttı normal sıradan sayılacak günlerde. Felaket kötü bir şey Allah kimseye vermesin. Damarlarım patlayacak zannediyordum. Hep korkum vardı bu süreçte yaşarsam, hamilelikte yaşarsam diye. Allah ım korusun düşüğe yol açıyor. Bana da kimseye de yaşatmasın bir daha.
Rapor geçen hafta kullandım , kendi Dr um da normal hayata dön diyorİşe başlıcam demisin ya, tedavide misin ya da gebelik oldu mu hangi aşamasındasın rapor kullanamıyor Muş’un izin için diye sordum
Canım her şeyi denedim limon sarımsak soğuk su bildiğim her şeyi denedim. Leş gibi sarımsak kokuyordum doktora gittiğimde. Asla etki etmedi hiç biri daha da kötüleşmiştim aksine. Çok yükselince kâr etmiyor malesefAmin yaşatmasın ...
Ben de kötü oldum ama seninki çok daha fazla imiş ya
Evde soğuk su uygulaması ile falan düşürmeye çalıştın mı peki ?
Kuzular bayram ziyaretleri yapıyor musunu z,
Bilhassa transferi 10 günü geçmiş olanlar ..:
Dün ben aynı ilde olan bir akraba ma gittim yemekler mi yaramadı anlamadım tansiyonum 140 a 85 oldu başım çok ama çok döndü hemen çıktık eve geldik çaresine baktım pişman oldum gittiğime , sabahtan beri de İshalim ... evde yediğim içtiğim e çok dikkat ediyordum ..
Sizde durumlar nasıl ?
Pazartesi nasıl işe başlıcam ben ya
Bir daha da olmaz inşallah ...Canım her şeyi denedim limon sarımsak soğuk su bildiğim her şeyi denedim. Leş gibi sarımsak kokuyordum doktora gittiğimde. Asla etki etmedi hiç biri daha da kötüleşmiştim aksine. Çok yükselince kâr etmiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?