- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
- 398
Ama çatlatma iğnesi vurulmuştum 4.gün . Ondan olabilir diye düşündüm açıkçasıkuzum bu mesajını yenı gruyorum . atsana testını buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama çatlatma iğnesi vurulmuştum 4.gün . Ondan olabilir diye düşündüm açıkçasıkuzum bu mesajını yenı gruyorum . atsana testını buraya
canımmmmm bayagı hamılesın yaaaaa. ayy gozun aydınn. bel agrılarından bellıydı zatenn yaa cokkk sevındım tatlım.allah kucagınada almayı nasıp etsın. bunun neresı sılık. herkesın boyle cıkıyor ısyteeee
onun etkıısı gecmıstır bygun kacıncı gunun? bu test dunun mu? bugunde test yaptın mı? yao belı olur. daha koyu cıktıysa tamamdır. ayyyy cok sevındımAma çatlatma iğnesi vurulmuştum 4.gün . Ondan olabilir diye düşündüm açıkçası
Bugün tekrar vuruldum çatlatma iğnesini hafta sonu falan yaparım testi bakalım hayırlısı inşallahorda cızgı var canım ama çatlatma ıgnesının ekısı olabılır mı bılemedım. cunku ıgneden sonra 4 gun gecmıs. bıraz bekle bakalım koyulasma olursa hamılesındır hayrılısıyla ınsallah
Gerçekten mi ayyy ne bileyim inşallah öyledir Bir daha yapmadım test yarın tekrar yaparım belki bir tane daha var elimde başka marka hem de Citacita nın da idrarda çıkıp kanda da çıkıp sonra düşünce aynı ilaçları aldık biz. Ben sevinemedim. Ondandır diye beklemeye aldım kendimi. Hastalık gibiydi ağrılarım da. Az kaldı baya heyecanlıyım. İnşallah öyledir canımcanımmmmm bayagı hamılesın yaaaaa. ayy gozun aydınn. bel agrılarından bellıydı zatenn yaa cokkk sevındım tatlım.allah kucagınada almayı nasıp etsın. bunun neresı sılık. herkesın boyle cıkıyor ısyteeee
Bu dünün testi idi. Dün 11, bugün 12. Çatlatma iğnesi 4.gün yapıldı canım. Sevineyim mi ben şimdi ben ne oldum böyle sevinmeye korkuyorumonun etkıısı gecmıstır bygun kacıncı gunun? bu test dunun mu? bugunde test yaptın mı? yao belı olur. daha koyu cıktıysa tamamdır. ayyyy cok sevındım
Temkinli davranıyoruz cnm kanda pozitifi gördüm ama hala ben de sevinirken bi tarafim korku ve endişemdeyim diğer arkadaşlarda öyledir bilmiyorum ne zaman geçer endişelerimizBu dünün testi idi. Dün 11, bugün 12. Çatlatma iğnesi 4.gün yapıldı canım. Sevineyim mi ben şimdi ben ne oldum böyle sevinmeye korkuyorum
Ben de inşallah kanda pozitifi görebilirim canım. Ama dediğin gibi öyle olsa da bitmez bu endişeler. Uzun zor sürprizli bir süreç...Temkinli davranıyoruz cnm kanda pozitifi gördüm ama hala ben de sevinirken bi tarafim korku ve endişemdeyim diğer arkadaşlarda öyledir bilmiyorum ne zaman geçer endişelerimiz
Evet normal hamilelere göre kat be kat zor bi süreçBen de inşallah kanda pozitifi görebilirim canım. Ama dediğin gibi öyle olsa da bitmez bu endişeler. Uzun zor sürprizli bir süreç...
Kıyamam sana bence hamilesin şimdi seni umutlandırmaya korkuyorum ama önceki tüp denememde 3.gün gonapeptyl yapıldı 10.gün tamamen tek çizgiydi. Senin 11.gün çoktan gecmiştir etkisi .çitaçitanın testi var mı göreyim onuda.Bu dünün testi idi. Dün 11, bugün 12. Çatlatma iğnesi 4.gün yapıldı canım. Sevineyim mi ben şimdi ben ne oldum böyle sevinmeye korkuyorum
Ayy yap o testi hadi bakalım çok meraktayımGerçekten mi ayyy ne bileyim inşallah öyledir Bir daha yapmadım test yarın tekrar yaparım belki bir tane daha var elimde başka marka hem de Citacita nın da idrarda çıkıp kanda da çıkıp sonra düşünce aynı ilaçları aldık biz. Ben sevinemedim. Ondandır diye beklemeye aldım kendimi. Hastalık gibiydi ağrılarım da. Az kaldı baya heyecanlıyım. İnşallah öyledir canım
Malesef olmadi
Tedavin hayırlı olsun canım değerleri ben bilmiyorum ama onlara göre ilaç ayarlıyorlarKizlar dun tedaviye tekrar baslatim progesteron 0,2 estrofem 15 cikti iyimi? Ilk kez bunlara bakildi daha onceki tedavimde hic bakilmamisti bunlar neyin gostergesi o kadar soru sordumki doktora bunlari sornaya sira gelmedi
Ah canım inşallah ben de vardı ama silmişim. Bir iki gün daha sabredicem. Olsun böyle duymak bile iyi geliyor. Teşekkür ederim Gerisi nasip kısmet. Bu sabah yine yapayım benKıyamam sana bence hamilesin şimdi seni umutlandırmaya korkuyorum ama önceki tüp denememde 3.gün gonapeptyl yapıldı 10.gün tamamen tek çizgiydi. Senin 11.gün çoktan gecmiştir etkisi .çitaçitanın testi var mı göreyim onuda.
Kaçıncı gün embriyosuydu ?Benımde silik cıktı sonuc 216 10 gun degerim doktor ikiz olablr dedi
Canım durumuna göre değişir. Rahmin hazır değilse en iyi şekilde de olsa embriyo tutunmaz. Ve bu durumu da en iyi doktorun bilir. Ne desek doğru olmaz. Inşallah güzel sonuçlar elde edersin.Merhaba arkadaşlar bugün yumurta toplama işlemim oldu 15 yumurta toplanmış.daha önce dış gebelik geçirdiğim için birdahaki adete transfer olacak.sizce dondrulmuş olması iyi mi yoksa taze mi olsaydı bu arada doktorum bahçeci de zeki akkum
Şu aşamada değil de transfer esnasında önemli sanırım bu değerler. Progestan bebeğin tutunmasına destek. Yani hamile degilsen zaten düşük çıkar sanırım. Diğeri de bir çeşit östrojen. Zaten planlı bir gebelik olacak iyi olmasa bile doktorun onu ilaçlarla düzenleyecektir. Değerler hakkında bilgim yok malesef.Kizlar dun tedaviye tekrar baslatim progesteron 0,2 estrofem 15 cikti iyimi? Ilk kez bunlara bakildi daha onceki tedavimde hic bakilmamisti bunlar neyin gostergesi o kadar soru sordumki doktora bunlari sornaya sira gelmedi