Tek embriyomu koymuşlardı canımBenımde silik cıktı sonuc 216 10 gun degerim doktor ikiz olablr dedi
2 adet cnm 3 gun embriyosuTek embriyomu koymuşlardı canım
24 mayıs 2 adet 3 gun embrıyosu cnmKaçıncı gün embriyosuydu ?
Transfer tarihin neydi
Hayırlı uğurlu olsun inşallahhh
Kaç embriyo transfer edildi
Doktora git acile cnmKizlar hepinize hayırlı bayramlar bana bayram pek te iyi gecmiyo. Kahverengi lekelenmelerim oldu gün boyu. Doktorumda bayram tatilinde ulaşamıyorum. Başından böyle bisey geçen varmi. Inş bi düşük riski değildir. Dua edin kizlar
Merhaba hayırlı olsun öncelikle fitil falan kullanıyorsanız kahverengi leke olması çok normal kanama olmadıkça sıkıntı olmaz içiniz rahat olsunKizlar hepinize hayırlı bayramlar bana bayram pek te iyi gecmiyo. Kahverengi lekelenmelerim oldu gün boyu. Doktorumda bayram tatilinde ulaşamıyorum. Başından böyle bisey geçen varmi. Inş bi düşük riski değildir. Dua edin kizlar
Bencede kendi doktoruna ulaşamasan bile bi acile git cnm durumunuda anlatırsınKizlar hepinize hayırlı bayramlar bana bayram pek te iyi gecmiyo. Kahverengi lekelenmelerim oldu gün boyu. Doktorumda bayram tatilinde ulaşamıyorum. Başından böyle bisey geçen varmi. Inş bi düşük riski değildir. Dua edin kizlar
Inşallah artar cnmİyi akşamlar iyi bayramlar arkadaşlar transfer sonrası 8.günüm bugün idrar testi yaptım dayanamayıp test günüm cumartesi inşallah düşmez değer artarak gider herkese girdiği bu yolda Rabbim yardım etsin kucağını boş bırakmasınEki Görüntüle 2276010
evet yap yarın cok daha koyu cıkacak cok sevındım ınankı darısı tüm bekleyenlere canımAh canım inşallahben de vardı ama silmişim. Bir iki gün daha sabredicem. Olsun böyle duymak bile iyi geliyor. Teşekkür ederim Gerisi nasip kısmet. Bu sabah yine yapayım ben
canım kahverengıden korkma. yerlesme tamamlanana kadar olabılırmıs boyyle bırsey. kahverengı eskı kaanamayı gosterır. renk kırmızılasırsa gıt doktora kuzum. bu arada bol su ıc. rahımdekı kasılmaları azaltır.Kizlar hepinize hayırlı bayramlar bana bayram pek te iyi gecmiyo. Kahverengi lekelenmelerim oldu gün boyu. Doktorumda bayram tatilinde ulaşamıyorum. Başından böyle bisey geçen varmi. Inş bi düşük riski değildir. Dua edin kizlar
Canım çok geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın. Bence zaman kaybetmeden hastaneye git gerekiyorsa acil müdahale yapsınlarKizlar hepinize hayırlı bayramlar bana bayram pek te iyi gecmiyo. Kahverengi lekelenmelerim oldu gün boyu. Doktorumda bayram tatilinde ulaşamıyorum. Başından böyle bisey geçen varmi. Inş bi düşük riski değildir. Dua edin kizlar
Hayırlı olsun :) Sağlıkla kucağınıza alın. Transfer sonrasında çatlatma iğnesi kullandınız mı peki ?
Transferden sonra da vuruldum canım. Niye bilmiyorum doktor o şekilde verdi...Transferden son ra mı vurundun canım sen? Ben transferden önce sadece çatlatma iğnesi olarak
3 tane iğne vurundım başkada vrunmadım.
Acile git yada baska dr aKizlar hepinize hayırlı bayramlar bana bayram pek te iyi gecmiyo. Kahverengi lekelenmelerim oldu gün boyu. Doktorumda bayram tatilinde ulaşamıyorum. Başından böyle bisey geçen varmi. Inş bi düşük riski değildir. Dua edin kizlar
Canım acillerde kadın doğum uzmanı yok bakmıyorlar. Hemsire ye mesaj attım panik yapma yoğun kanama olmazsa sorun yok falan yazdı nasıl panik olmayacaksamDoktora git acile cnm
Geçmiş olsun canım devam ediyor mu, yoğun muCanım acillerde kadın doğum uzmanı yok bakmıyorlar. Hemsire ye mesaj attım panik yapma yoğun kanama olmazsa sorun yok falan yazdı nasıl panik olmayacaksam
Daha önce bakılmaması enteresan. E2 değeri tedaviye başlamadan 50 nin altında olması lazım.e2 yumurtalar büyüdükçe artar olgun bir yumurta 200 e2 falan yapıyor. Progesteron da transfer öncesi 1 buçuğun altında olması lazım diye biliyorum.Kizlar dun tedaviye tekrar baslatim progesteron 0,2 estrofem 15 cikti iyimi? Ilk kez bunlara bakildi daha onceki tedavimde hic bakilmamisti bunlar neyin gostergesi o kadar soru sordumki doktora bunlari sornaya sira gelmedi
Transferden sonra da vuruldum canım. Niye bilmiyorum doktor o şekilde verdi...
Sanıyorum vucutta oluşmaya başlayan hormunu desteklemek amacıyla aynı hormondan veriliyor bende transfer günü ve 4. Gün vuruldum. Bu arada kızlar bişi sorcam bugün 5. Günüm siz ne gibi işler yapıyorsunuz ev işi falan ne bilim evi süpürüp silesim var yavas yavas viledayla falan. doktorum 1 gün dinlendikten sonra daha önce ne iş yapıyorsan aynı işlerini günlük rutininde yapmaya devam et dedi. Bana verdikleri kağıtta yatmayın yazıyor bilemedimHer doktorun uygulaması çok farklı canım ... bende anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?