• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

19 mayısta catlatma iğnesi vurdum gonapeptyl 3 adet ama o idrar testinde pozitif cıkarmayan bir iğne
Benim gonapeptly dışında da yarım doz aldığım bir iğne oldu 27 Mayıs da. Transferim de 23 Mayıs da oldu. O yüzden bir acaba var kafamda. Cuma günü test günüm bakalım 🙄 İnşallah güzel haberler alırız.

Benim gonapeptly dışında da yarım doz aldığım bir iğne oldu 27 Mayıs da. Transferim de 23 Mayıs da oldu. O yüzden bir acaba var kafamda. Cuma günü test günüm bakalım 🙄 İnşallah güzel haberler alırız.
Onu ben gonapeptyl le birlikte yapmıştım e ile başlıyo adını hatırlayamadım opudan 2gün önce aynı mı bilemedim

Onu ben gonapeptyl le birlikte yapmıştım e ile başlıyo adını hatırlayamadım opudan 2gün önce aynı mı bilemedim
Ben transferden sonra yaptım canım. Valla bilmiyorum doktorum öyle verdi. O yüzden de evde ki testlere pek güvenemiyorum. Bakalım az kaldı inşallah 7 Haziran a...

Merhabalar; 31 mayısta transfer oldum. Transferden sonra dinlenme odasında 3/1 doz çatlatma iğnesi yapıldı. Dün 3. Günümde gece yarısı test yaptım ilacın etkisimidir, ortada bi nokta var test mi bozuktur, O hayalet çizgiyi ben görmek istediğim için mi görüyorum yardım 🤗

Eklentiler

• BACB0967-D8EF-4565-AB94-D776B30D217B.jpeg
    BACB0967-D8EF-4565-AB94-D776B30D217B.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 66
Merhabalar; 31 mayısta transfer oldum. Transferden sonra dinlenme odasında 3/1 doz çatlatma iğnesi yapıldı. Dün 3. Günümde gece yarısı test yaptım ilacın etkisimidir, ortada bi nokta var test mi bozuktur, O hayalet çizgiyi ben görmek istediğim için mi görüyorum yardım 🤗
orda cızgı var canım ama çatlatma ıgnesının ekısı olabılır mı bılemedım. cunku ıgneden sonra 4 gun gecmıs. bıraz bekle bakalım koyulasma olursa hamılesındır hayrılısıyla ınsallah

Test bozuk canm ve cok erken bekleme 8 gunde yap

Test bozuk canm ve cok erken bekleme 8 gunde yap
Bende erken oldugunu biliyorum sadece çatlatma iğnesi 10 günde cıkarmış vucüttan deniliyor ya onu denedim ama bence hemen cıkıyor o kadar uzun sürmüyor. Bugün 4. Günüm tekrar 3/1 doz vurulmamı söylemişti doktorum en erken 9. Günde yaparım test. Cevap için çok teşekkürler😍

Bende erken oldugunu biliyorum sadece çatlatma iğnesi 10 günde cıkarmış vucüttan deniliyor ya onu denedim ama bence hemen cıkıyor o kadar uzun sürmüyor. Bugün 4. Günüm tekrar 3/1 doz vurulmamı söylemişti doktorum en erken 9. Günde yaparım test. Cevap için çok teşekkürler😍
İğnenin adı neydi

Benim de 27 Mayıs da 3. Gün Embriyosu oldu ama kan tahliline kadar evde test yapmıcam. Sen erken yapmışsın bekle canım . Benim de çok şükür lekelenme yok arada bazen ağrı geliyor geçiyor...
Selam kızlar bnde 24 mayısta 3.gün embriyo transferi yapıldı. Bugün 8.günüm.evde 2 defa test yaptım ama negatif sonuç. Sürekli umutsuzlaşıyorum😞 10 haziran kan tahlili günümüz. Şuana kadar ne Bi lekenlenme ne aşırı bir ağrım var. Çok rahat geçen bir haftam oldu. Ara ara batmalarım oluyor o kadar. Kasık ağrım VS. Sizce olmadımı ya da böyle yaşayanlar varmı😞

Başka şehirde mi annenler ?
Canım çoook teşekkür ediyorum sizlere. Amin inşallah. Bir de annem bilmiyordu. Konuşunca sordu ne yapcan gitmedin mi doktora diye. Başladık tedaviye dedim transfer oldum bekliyorum diyemedim yine 😅😬 Ama rahatladım söyleyince nedense.

Bugün 11. Gün iki gündür ciddi ağrılarım var hastalık gelecek gibi. Dedim eli kulağında en azından bir test yapmadım demeyeyim. Yaptım silik bir çizgi çıktı ama muhtemel ilaçlardan. Zaten ben de hiç sevinedim. Gülümseme bile olmadı. Zira belim kopuyor. Ilaclardandır heralde. Yine de duaya devam 😅
kuzum bu mesajını yenı gruyorum . atsana testını buraya

Back