• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ayy yakında olmasa bende söylemezdim inan kadıncağaz göbeğimle falan konuşuyo😱 çok geriliyorum
🤣 ya benim annem peş peşe 3 düşük yaşamış. Perişan olmuş iş bilmez doktorların elinde. Sorun ise trioid. Ve anlamamışlar o yıllar tabi eminim bunu anlamak bile zordu 🤦🏻‍♀️ troidleri hızlı çalışıyormuş. Aman düşük tehliken var diye kardeşimde abartısız 9 ay yattı evde. Minicik bir hap çaresi oysa. Ondan da çok hassas. Kendiyle özdeşleştiriyor.

🤣 ya benim annem peş peşe 3 düşük yaşamış. Perişan olmuş iş bilmez doktorların elinde. Sorun ise trioid. Ve anlamamışlar o yıllar tabi eminim bunu anlamak bile zordu 🤦🏻‍♀️ troidleri hızlı çalışıyormuş. Aman düşük tehliken var diye kardeşimde abartısız 9 ay yattı evde. Minicik bir hap çaresi oysa. Ondan da çok hassas. Kendiyle özdeşleştiriyor.

benimki de kardesimde devamli igne vurulmus soruyorum bilemiyorum o zamanlar kimse aciklama yapmazdi diyor bu bilgiler zamani geliyor bize lazim oluyor nereden nereye iste bizim bebeler icin gunluk tutmak sart

benimki de kardesimde devamli igne vurulmus soruyorum bilemiyorum o zamanlar kimse aciklama yapmazdi diyor bu bilgiler zamani geliyor bize lazim oluyor nereden nereye iste bizim bebeler icin gunluk tutmak sart
Aynen ya ben evlenmeden annem beni gönderdi git baktır troidlerine diye. Ben yanarım yavruma. Yavrum yanar yavrusuna derler ya öyle. Bak şimdiden kıyamam ben onlara 🙄🙃 Türlü türlü sorunlar yine de Rabbim beterinden korusun hepimizi. Ailemize sevdiklerimize sıhhat versin. Dermansız dert vermesin.

Merhaba,

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün 11. Gün iki gündür ciddi ağrılarım var hastalık gelecek gibi. Dedim eli kulağında en azından bir test yapmadım demeyeyim. Yaptım silik bir çizgi çıktı ama muhtemel ilaçlardan. Zaten ben de hiç sevinedim. Gülümseme bile olmadı. Zira belim kopuyor. Ilaclardandır heralde. Yine de duaya devam 😅
Benımde silik cıktı sonuc 216 10 gun degerim doktor ikiz olablr dedi

Back