• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Bizim de ilk di canım biz de kanla netleştirdik olmadı. Biz de ara vermeye karar verdik en azından eylül ekime kadar hakkımızda hayırlısı. Çok açıtıyor ama gececek güçlü olmak zorundayız.
İkinci tedavi de dr napmayı dusunuyo farklı bişi yapcak mı histereskopi fln ? Neden tutmadgına tahmınde bulunuomu

selam kızlar dün opu oldum 3 yumurta toplandı 2 tanesi döllenmiş. ama bu ay transfer olmayacak. hem siklusum uzadıgı ıcın hemde diş nedenıyle antıbıyotık kullanıyorum. bır dahakı adetle tekrar ılac kullanıp yumurta toplanacak havuz yapmaya calısıyor doktorum. inşallah hep beraber emeklerımızın karsılıgını alırız.
Canım havuz da ucretlendirme nasıloluyor ,her opu da tup bebek parasımı alıyor

İkinci tedavi de dr napmayı dusunuyo farklı bişi yapcak mı histereskopi fln ? Neden tutmadgına tahmınde bulunuomu
Telefonda konuştuk canım. Embroyoda genetik sorun olabilir. Rahimden kaynaklı olabilir dedi. Bi biz geç evlendik eşimle yaş olarak (daha bir buçuk yılı yeni geçti) 3. Ayda ben doğal yolla hamile kaldım. 9 haftalıkken kalbi durdu. Strs yapmazsan doğal yollarla olacak sizin yine diyo. Bir de bizim malsef bunun üstüne tayin sıkıntımız da var eşimle. sadece hafta sonları bir aradayız. Bunlar da etkili dedi. Sonuç olarak sonbahara kadar ara verdik. Eşim de ben de biraz rafa kaldırmaya karar verdik bi süre. Hayırlısı artık.

ne iyi yaptin bak tum bayramin insallah boyle gecsin ama yorulmadan
Canım çoook teşekkür ediyorum sizlere. Amin inşallah. Bir de annem bilmiyordu. Konuşunca sordu ne yapcan gitmedin mi doktora diye. Başladık tedaviye dedim transfer oldum bekliyorum diyemedim yine 😅😬 Ama rahatladım söyleyince nedense.

selam kızlar dün opu oldum 3 yumurta toplandı 2 tanesi döllenmiş. ama bu ay transfer olmayacak. hem siklusum uzadıgı ıcın hemde diş nedenıyle antıbıyotık kullanıyorum. bır dahakı adetle tekrar ılac kullanıp yumurta toplanacak havuz yapmaya calısıyor doktorum. inşallah hep beraber emeklerımızın karsılıgını alırız.
Amiin. Hayırlısı olsun canım. Umarım güzel sonuçlar elde edersin. Bende seni merak ediyordum 🙂 Eski isimleri çok görmüyorum artık. Havuz yöntemi bana zor geliyor. Ard arda ilaçlar ve opu işleminden dolayı. Muhtemel bir başarısızlıkta bana da havuz yöntemi önerilecektir. Nasıl sence ?

Canım çoook teşekkür ediyorum sizlere. Amin inşallah. Bir de annem bilmiyordu. Konuşunca sordu ne yapcan gitmedin mi doktora diye. Başladık tedaviye dedim transfer oldum bekliyorum diyemedim yine 😅😬 Ama rahatladım söyleyince nedense.
biz de bugun soyledik sangie hungur aglamalar mutluluktan😇
darici basiniza olsun kilyacigim hep guzel haberler veresin bol bol karindan nefes al ver oksijen gitsin bebisine

Amiin. Hayırlısı olsun canım. Umarım güzel sonuçlar elde edersin. Bende seni merak ediyordum 🙂 Eski isimleri çok görmüyorum artık. Havuz yöntemi bana zor geliyor. Ard arda ilaçlar ve opu işleminden dolayı. Muhtemel bir başarısızlıkta bana da havuz yöntemi önerilecektir. Nasıl sence ?
havuz mantıklı ama yorucu. bızde amh problemı oldugundan olası menopozdan once olabıldıgınce embrıyo bırıktırmeye calısıyoruz. aslıdna 4 embrıyo olınca ben transfer ıstıycem. kuzum baana sen hamıleymıssın gıbı gelıyor. rabbım guldırusn yuzunu ınsallah

biz de bugun soyledik sangie hungur aglamalar mutluluktan😇
darici basiniza olsun kilyacigim hep guzel haberler veresin bol bol karindan nefes al ver oksijen gitsin bebisine
Annem uzakta aklı bende kalacak diye söylememiştim. Üzülüyor çünkü kafasında büyütüyor. Rahim filmi cektirdiğimde ağlamıştı 🙄 Ben teselli ettim bir şey yok. Anlamadım anestezi aldım filan dedim ama. İşte. O öyle yapınca ben üzülüyorum bir kısır döngü 😐 inşallah mutlu haber verebilirim. Verebiliriz 🤩🍀

Annem uzakta aklı bende kalacak diye söylememiştim. Üzülüyor çünkü kafasında büyütüyor. Rahim filmi cektirdiğimde ağlamıştı 🙄 Ben teselli ettim bir şey yok. Anlamadım anestezi aldım filan dedim ama. İşte. O öyle yapınca ben üzülüyorum bir kısır döngü 😐 inşallah mutlu haber verebilirim. Verebiliriz 🤩🍀
Ayy yakında olmasa bende söylemezdim inan kadıncağaz göbeğimle falan konuşuyo😱 çok geriliyorum

havuz mantıklı ama yorucu. bızde amh problemı oldugundan olası menopozdan once olabıldıgınce embrıyo bırıktırmeye calısıyoruz. aslıdna 4 embrıyo olınca ben transfer ıstıycem. kuzum baana sen hamıleymıssın gıbı gelıyor. rabbım guldırusn yuzunu ınsallah
Canım inşallah öyledir 😍🤲🏼 Allah hepimize nasip etsin. Doktora sorduğumda ne zamana kadar daha yumurtlarım menopoz olur filan dediğimde söyle açıklama yaptı. Halk arasında adetten kesilmedir. Ama bize göre yumurta üretiminin durmasıdır dedi. Adetten kesilmen için muhtemel daha zaman var. Yumurtlama için bir tarih veremem ancak erken hareket etmek iyidir filan dedi. Havuzdan bahsetmedi. Tek embriyo olduğu için sanki bir dahakine havuz derler gibi. İnşallah gerek kalmaz. Insallah herkes mümkün olan en az zahmetle kavuşur bebeklerine...

Back