Ayy yakında olmasa bende söylemezdim inan kadıncağaz göbeğimle falan konuşuyoçok geriliyorum
ya benim annem peş peşe 3 düşük yaşamış. Perişan olmuş iş bilmez doktorların elinde. Sorun ise trioid. Ve anlamamışlar o yıllar tabi eminim bunu anlamak bile zordu troidleri hızlı çalışıyormuş. Aman düşük tehliken var diye kardeşimde abartısız 9 ay yattı evde. Minicik bir hap çaresi oysa. Ondan da çok hassas. Kendiyle özdeşleştiriyor.
Aynen ya ben evlenmeden annem beni gönderdi git baktır troidlerine diye. Ben yanarım yavruma. Yavrum yanar yavrusuna derler ya öyle. Bak şimdiden kıyamam ben onlarabenimki de kardesimde devamli igne vurulmus soruyorum bilemiyorum o zamanlar kimse aciklama yapmazdi diyor bu bilgiler zamani geliyor bize lazim oluyor nereden nereye iste bizim bebeler icin gunluk tutmak sart
Canım ya senin daha yok muydu günün öyle hatırlıyorum.Malesef kizlar sanki hic embriyo koymamislar gbi sonuc 1
6 ndaydi canim ama yukselmez artik.Canım ya senin daha yok muydu günün öyle hatırlıyorum.
Malesef olmadi
Malesef olmadi
ALLAH im isteyen herkese nasip etsin insallah daha yolun basindayizah ah yaaa uzuldumactigin topic kac kisiye ugurlu geldi kac anne adayini sevindirdi sen sahitsin nolur denemekten vazgecme
Canım6 ndaydi canim ama yukselmez artik.
Cok zor Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin
İnşallah canım öğrenmeyen bı kaç kişi kaldı hayırlısı ile güzel haberleri bekliyoruz onlardan daHayırlı bayramlar hepimizin güzel haberler alacağı bir bayram olsun ☺
Benımde silik cıktı sonuc 216 10 gun degerim doktor ikiz olablr dediBugün 11. Gün iki gündür ciddi ağrılarım var hastalık gelecek gibi. Dedim eli kulağında en azından bir test yapmadım demeyeyim. Yaptım silik bir çizgi çıktı ama muhtemel ilaçlardan. Zaten ben de hiç sevinedim. Gülümseme bile olmadı. Zira belim kopuyor. Ilaclardandır heralde. Yine de duaya devam
İnşallah benimki perşembe çok az kaldıİnşallah canım öğrenmeyen bı kaç kişi kaldı hayırlısı ile güzel haberleri bekliyoruz onlardan da ❤
gozun aydin tam bayram sekeri gibi bir haberBenımde silik cıktı sonuc 216 10 gun degerim doktor ikiz olablr dedi
Sagol cnm 3ncü deneme İzmir irenbe ümit hanımı doktorum ekip cok iyiydi pozitif olması tesadüf değikgozun aydin tam bayram sekeri gibi bir haber
Hayırlı olsun :) Sağlıkla kucağınıza alın. Transfer sonrasında çatlatma iğnesi kullandınız mı peki ?Benımde silik cıktı sonuc 216 10 gun degerim doktor ikiz olablr dedi
19 mayısta catlatma iğnesi vurdum gonapeptyl 3 adet ama o idrar testinde pozitif cıkarmayan bir iğneHayırlı olsun :) Sağlıkla kucağınıza alın. Transfer sonrasında çatlatma iğnesi kullandınız mı peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?