Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ben :) geldim de donecegim de arabayla. Allaha emanet. kendimi rahatsiz hissetmiyorum. Istanbulda pineklemektense, temiz hava degisiklik iyi geldigini dusunuyorum.
Ama oncesinde doktoruma danistim tabi

Karayolu normalde de çok zorlanırdım yapmam zatende. Cidden çok bunaldım ağlayasım var sürekli ama Allah dan olumsuz bir şey olsa beni suçlayacaklar. Çok zor ya kadın olmak

Kim suclayacakmis seni, dağ gibi kk var arkanda hemen atlar geliriz canim hepimizin de bildiği gibi süreç, uzun ve stresli. Insan zaman zaman yorgun hissediyor boyle zamanlarda da bize ne iyi gelecekse onu yapmak lazim. Bu bizim hayatimiz ve bizim kararimiz. Seni ne mutlu edecekse onu yap derim

Başta kendi annem evinde otursaydın der Eşim başından beri git ne olacak ondan diyor. Ona göre her şey basit zaten. Canım kahve istiyor diyorum bir tane iç ne olacak. Canım çikolata istiyor diyorum ye ne olacak ki ondan. Sinir ediyor beni Sabrederim zannetmiştim. Bugün aşırı duygusal ve bunalmış hissediyorum. Biletler de maşallah uçmuş fiyatları

Karayolu normalde de çok zorlanırdım yapmam zatende. Cidden çok bunaldım ağlayasım var sürekli ama Allah dan olumsuz bir şey olsa beni suçlayacaklar. Çok zor ya kadın olmak
kilyacim doktoruna sor bunalman sonucunu da etkiliyor ben sordum hic sorun yok dedi biz de memlekete dogru yola ciktik gitmesem mutsuz olacaktim bir de bugun yarim gun ise bile gittim moral herseyden onemli

Evet biletler ucmustur tabi :/ Canim seni cok iyi anliyorum, pozitifi görmeme rağmen ben de hala her seyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum. Bugun sen tak eşini kolun, cik dışarı bi güzel gez en iyisi

Evet biletler ucmustur tabi :/ Canim seni cok iyi anliyorum, pozitifi görmeme rağmen ben de hala her seyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum. Bugun sen tak eşini kolun, cik dışarı bi güzel gez en iyisi
bugun yine kan verdim bir kalabalikti hastane bir saat sira bekledim tenha biryerlerde kafa dagitmakta fayda var

kilyacim doktoruna sor bunalman sonucunu da etkiliyor ben sordum hic sorun yok dedi biz de memlekete dogru yola ciktik gitmesem mutsuz olacaktim bir de bugun yarim gun ise bile gittim moral herseyden onemli
Benim doktorum çok gerekli değilse sakin geçirmen daha iyi dedi. Bir de rapor almıştım transfer sırasında alabiliyorsan yine al dedi. Dedim benimle dalga geçiyor heralde herkes yaşamına dönüyor. Üstelemedim. Zaten hasta olursam giderim. Olmazsam test sonucuna göre artık yine konuşurum. BabyBoom2019 hazırlandım çıkacağım dışarı. Bakayım belki iyi gelir. Eşimin ailesi yakın. Yarın onlara filan gitmek belki biraz teselli eder. Sağ olun kızlar

tesellilik birseyin yok sen simdiden kendini en kotu sonuca hazirliyorsun gibi geliyor bana lutfen hemen acilinden sana iyi gelecek birsey yapiyorsun bu psikolojiye ne dayanir hadi canimmm

tesellilik birseyin yok sen simdiden kendini en kotu sonuca hazirliyorsun gibi geliyor bana lutfen hemen acilinden sana iyi gelecek birsey yapiyorsun bu psikolojiye ne dayanir hadi canimmm
Iki gündür belim kopacak gibi. Sinirlerim bozuldu malesef artık bakayım alışveriş genelde iyi gelir şansımı deneyeceğim

Okadar iyi anlıyorum ki seni canım benimde ilk tedavim 5. Gün embriyosuydu negatifi görünce bütün umutlarım bitti ama yılmak yok tekrar denicez bizde görücez o pozitifi

Bende de bi ağlama mod başladı, bence hormon ilaçları içiyoruz çok etkiliyor. Of çok zor hayırlısıyla bir pozitif görseydik

o umut bizi hayata baglayan tekrar tekrar denememize vesile olan. Kim olursa olsun ne yasasa yasasin hayatta umut hic tuketmesin iste ozaman isigimiz soner cok uzuldum inan bie topice yazinca zannediyorsun ki herkes pozitifi gorecek mutlulugunu hersey paylasacak ama negatiflerle de acilarini huznunu paylasiyorsun seni cok iyi anliyorum bu yaz kafani dagit insallah

90, member: 942855"]
Başta kendi annem evinde otursaydın der Eşim başından beri git ne olacak ondan diyor. Ona göre her şey basit zaten. Canım kahve istiyor diyorum bir tane iç ne olacak. Canım çikolata istiyor diyorum ye ne olacak ki ondan. Sinir ediyor beni Sabrederim zannetmiştim. Bugün aşırı duygusal ve bunalmış hissediyorum. Biletler de maşallah uçmuş fiyatları
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…