Ben :) geldim de donecegim de arabayla. Allaha emanet. kendimi rahatsiz hissetmiyorum. Istanbulda pineklemektense, temiz hava degisiklik iyi geldigini dusunuyorum.Canim sonucta 11 gün olmus transferden beri değil mi ? Moralinin iyi olmasi da cok onemli, karayolu olsa gitmezdim ama ucak yolculugu yapardım heralde cok bunaldiysam. Gerçi gecen 7 saat karayolunda giden bi arkadaş okudum baska topikte. Nasıl mutlu olacaksan ve rahat hissedeceksen öyle yap bence
Ben :) geldim de donecegim de arabayla. Allaha emanet. kendimi rahatsiz hissetmiyorum. Istanbulda pineklemektense, temiz hava degisiklik iyi geldigini dusunuyorum.
Ama oncesinde doktoruma danistim tabi
Karayolu normalde de çok zorlanırdım yapmam zatende. Cidden çok bunaldım ağlayasım var sürekliama Allah dan olumsuz bir şey olsa beni suçlayacaklar. Çok zor ya kadın olmak
Kim suclayacakmis seni, dağ gibi kk var arkanda hemen atlar gelirizcanim hepimizin de bildiği gibi süreç, uzun ve stresli. Insan zaman zaman yorgun hissediyor boyle zamanlarda da bize ne iyi gelecekse onu yapmak lazim. Bu bizim hayatimiz ve bizim kararimiz. Seni ne mutlu edecekse onu yap derim
kilyacim doktoruna sor bunalman sonucunu da etkiliyor ben sordum hic sorun yok dedi biz de memlekete dogru yola ciktik gitmesem mutsuz olacaktim bir de bugun yarim gun ise bile gittim moral herseyden onemliKarayolu normalde de çok zorlanırdım yapmam zatende. Cidden çok bunaldım ağlayasım var sürekliama Allah dan olumsuz bir şey olsa beni suçlayacaklar. Çok zor ya kadın olmak
Başta kendi annem evinde otursaydın der Eşim başından beri git ne olacak ondan diyor. Ona göre her şey basit zaten. Canım kahve istiyor diyorum bir tane iç ne olacak. Canım çikolata istiyor diyorum ye ne olacak ki ondan. Sinir ediyor beni Sabrederim zannetmiştim. Bugün aşırı duygusal ve bunalmış hissediyorum. Biletler de maşallah uçmuş fiyatları
bugun yine kan verdim bir kalabalikti hastane bir saat sira bekledim tenha biryerlerde kafa dagitmakta fayda varEvet biletler ucmustur tabi :/ Canim seni cok iyi anliyorum, pozitifi görmeme rağmen ben de hala her seyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum. Bugun sen tak eşini kolun, cik dışarı bi güzel gez en iyisi
Benim doktorum çok gerekli değilse sakin geçirmen daha iyi dedi. Bir de rapor almıştım transfer sırasında alabiliyorsan yine al dedi. Dedim benimle dalga geçiyor heralde herkes yaşamına dönüyor. Üstelemedim. Zaten hasta olursam giderim. Olmazsam test sonucuna göre artık yine konuşurum.kilyacim doktoruna sor bunalman sonucunu da etkiliyor ben sordum hic sorun yok dedi biz de memlekete dogru yola ciktik gitmesem mutsuz olacaktim bir de bugun yarim gun ise bile gittim moral herseyden onemli
tesellilik birseyin yok sen simdiden kendini en kotu sonuca hazirliyorsun gibi geliyor bana lutfen hemen acilinden sana iyi gelecek birsey yapiyorsun bu psikolojiye ne dayanir hadi canimmmBenim doktorum çok gerekli değilse sakin geçirmen daha iyi dedi. Bir de rapor almıştım transfer sırasında alabiliyorsan yine al dedi. Dedim benimle dalga geçiyor heralde herkes yaşamına dönüyor. Üstelemedim. Zaten hasta olursam giderim. Olmazsam test sonucuna göre artık yine konuşurum.BabyBoom2019 hazırlandım çıkacağım dışarı. Bakayım belki iyi gelir. Eşimin ailesi yakın. Yarın onlara filan gitmek belki biraz teselli eder. Sağ olun kızlar
bugun yine kan verdim bir kalabalikti hastane bir saat sira bekledim tenha biryerlerde kafa dagitmakta fayda var
Tutunmasına yardımcı olsun diye veriyo bazı doktorlarÇok uzunmuş. Gebelik testlerinin güvenirliliği olmaz o zaman. Niye verdi ki doktor
evet 2 kez daha istiyoruz genelde demisti sabah verdim yine devlette az once cikti 1000 uzeri cikmis daha da vermem cuma gunu insallah keseleri goruruzSenin sonucun gayet güzel çıkmıştı niye bi daha kan verdin ? Doktorun mu istedi ?
Iki gündür belim kopacak gibi. Sinirlerim bozuldu malesef artıktesellilik birseyin yok sen simdiden kendini en kotu sonuca hazirliyorsun gibi geliyor bana lutfen hemen acilinden sana iyi gelecek birsey yapiyorsun bu psikolojiye ne dayanir hadi canimmm
Ayy dün avm tıklım tıklımdı bugün boştur inşallahIki gündür belim kopacak gibi. Sinirlerim bozuldu malesef artıkbakayım alışveriş genelde iyi gelir şansımı deneyeceğim
Bulunduğum bölgede insanların bayramdan anladığı yazlıklarına kaçmakAyy dün avm tıklım tıklımdı bugün boştur inşallah
Okadar iyi anlıyorum ki seni canım benimde ilk tedavim 5. Gün embriyosuydu negatifi görünce bütün umutlarım bitti ama yılmak yok tekrar denicez bizde görücez o pozitifiHanımlar günaydın maalesef ben negatif sonucu aldım 5. Gün embriyosuydu 2 adet transfer edilmişti bugün 9. Gün test günüm yarındı ama az önce idrar testiyle belli oldu ilaçlarım bugün bitiyor kan testi adetten olduğu için yaptırıp defteri bi süre kapatacağım umarım sizlerin iyi olur Ramazan ayım bomboş geçti ona mı üzüleyim o kadar emeğim boşa mı gitti ona mı üzüleyim manevi anlamda kötüyüm ona mı bilmiyorum bildiğim tek şey çok umutluydum
Karayolu normalde de çok zorlanırdım yapmam zatende. Cidden çok bunaldım ağlayasım var sürekliama Allah dan olumsuz bir şey olsa beni suçlayacaklar. Çok zor ya kadın olmak
Hanımlar günaydın maalesef ben negatif sonucu aldım 5. Gün embriyosuydu 2 adet transfer edilmişti bugün 9. Gün test günüm yarındı ama az önce idrar testiyle belli oldu ilaçlarım bugün bitiyor kan testi adetten olduğu için yaptırıp defteri bi süre kapatacağım umarım sizlerin iyi olur Ramazan ayım bomboş geçti ona mı üzüleyim o kadar emeğim boşa mı gitti ona mı üzüleyim manevi anlamda kötüyüm ona mı bilmiyorum bildiğim tek şey çok umutluydum
Aynen canımBende de bi ağlama mod başladı, bence hormon ilaçları içiyoruz çok etkiliyor. Of çok zor hayırlısıyla bir pozitif görseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?