- 29 Mayıs 2019
- 109
- 107
- 33
- 35
Benim de sırtım ağrıyor. Omuzlarım tutuldu geceleri uyuyamıyorum rahatçaIki gündür belim kopacak gibi. Sinirlerim bozuldu malesef artıkbakayım alışveriş genelde iyi gelir şansımı deneyeceğim
Kanla da tastik edildi eşim de bende bi süre düşünmüyoruz umarım diğer arkadaşlar güzel sonuçlar alır benimde ilktiOkadar iyi anlıyorum ki seni canım benimde ilk tedavim 5. Gün embriyosuydu negatifi görünce bütün umutlarım bitti ama yılmak yok tekrar denicez bizde görücez o pozitifi
Hanımlar günaydın maalesef ben negatif sonucu aldım 5. Gün embriyosuydu 2 adet transfer edilmişti bugün 9. Gün test günüm yarındı ama az önce idrar testiyle belli oldu ilaçlarım bugün bitiyor kan testi adetten olduğu için yaptırıp defteri bi süre kapatacağım umarım sizlerin iyi olur Ramazan ayım bomboş geçti ona mı üzüleyim o kadar emeğim boşa mı gitti ona mı üzüleyim manevi anlamda kötüyüm ona mı bilmiyorum bildiğim tek şey çok umutluydum
Bizim de ilk di canım biz de kanla netleştirdik olmadı. Biz de ara vermeye karar verdik en azından eylül ekime kadar hakkımızda hayırlısı. Çok açıtıyor ama gececek güçlü olmak zorundayız.Kanla da tastik edildi eşim de bende bi süre düşünmüyoruz umarım diğer arkadaşlar güzel sonuçlar alır benimde ilkti
Hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim ol derse oluyo en kısa zamanda bekletmeden hepimize versin inşallahKanla da tastik edildi eşim de bende bi süre düşünmüyoruz umarım diğer arkadaşlar güzel sonuçlar alır benimde ilkti
Canım 24 mayıssa bütün 10.günün olmuyor mu benim 5.gün embriyosu bugün 7gün kliniği aradım yapmayın dediler erken daha diye test gününe çok varmış dahaSelam kızlar bnde 24 mayısta 3.gün embriyo transferi yapıldı. Bugün 8.günüm.evde 2 defa test yaptım ama negatif sonuç. Sürekli umutsuzlaşıyorum10 haziran kan tahlili günümüz. Şuana kadar ne Bi lekenlenme ne aşırı bir ağrım var. Çok rahat geçen bir haftam oldu. Ara ara batmalarım oluyor o kadar. Kasık ağrım VS. Sizce olmadımı ya da böyle yaşayanlar varmı
Güzel haberler alalım inşallahKizlar tahlil verdim beklemedeyim
3. Gun icin erken olabilir. Ben 5. Gun embriyosuna 8. Gun yaptigimda coook silikti. Bahar geldi bayram geldi hadi olumsuzluk yok cik disari ya da yapmayi sevdigin seyleri yapSelam kızlar bnde 24 mayısta 3.gün embriyo transferi yapıldı. Bugün 8.günüm.evde 2 defa test yaptım ama negatif sonuç. Sürekli umutsuzlaşıyorum10 haziran kan tahlili günümüz. Şuana kadar ne Bi lekenlenme ne aşırı bir ağrım var. Çok rahat geçen bir haftam oldu. Ara ara batmalarım oluyor o kadar. Kasık ağrım VS. Sizce olmadımı ya da böyle yaşayanlar varmı
Evet haklısın ama hep bir umutsuzluk galiba kendimi test yapmaktan alı koyamıyorım3. Gun icin erken olabilir. Ben 5. Gun embriyosuna 8. Gun yaptigimda coook silikti. Bahar geldi bayram geldi hadi olumsuzluk yok cik disari ya da yapmayi sevdigin seyleri yap
Yanlış yazmışım 27 mayıs. Normal de çıkar diye düşünmüştüm.Canım 24 mayıssa bütün 10.günün olmuyor mu benim 5.gün embriyosu bugün 7gün kliniği aradım yapmayın dediler erken daha diye test gününe çok varmış daha
Aynı gün transfer olmuşuz bence çok erkenYanlış yazmışım 27 mayıs. Normal de çıkar diye düşünmüştüm.
Ne diyeyim bilemedimki vardır bir zamanı inşallahMalesef kizlar sanki hic embriyo koymamislar gbi sonuc 1
Canım hakkımızda hayırlısı senin kaçıncı gün bugünMalesef kizlar sanki hic embriyo koymamislar gbi sonuc 1
İnşallah güzel sonuçlar alırızAynı gün transfer olmuşuz bence çok erken
Benim arkadaşım 6 yıl tüp bebek denedi çocuğu olmadı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı birer yıl ara ile şuanda 2 çocuğu var yani hiçbirlerim imkansız değil umutsuz olmayalımÇok mümkün değil 3 senedir olmuyor aşılama falan denedik ama tüp denemedik henüz
evet 2 kez daha istiyoruz genelde demisti sabah verdim yine devlette az once cikti 1000 uzeri cikmis daha da vermem cuma gunu insallah keseleri goruruzsenin de cumaydi yanlis hatirlamiyorsam
Ya ne güzel haber bu böyleBenim arkadaşım 6 yıl tüp bebek denedi çocuğu olmadı sonrasında kendiliğinden hamile kaldı birer yıl ara ile şuanda 2 çocuğu var yani hiçbirlerim imkansız değil umutsuz olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?