Canım hayırlısı olsun hakkında. Tebrik ederim öncelikle. Bu değerlerin hızlı katlandığını biliyorum sadece. Malesef benim daha fazla bilgim yok.Kızlar sonucum cıktı. Değerim 7 cıkmış. 11.günüm sizce azmı yükselirmi ne diyorsunuz.
Geçmiş olsunduygularımı okadar bastırmısımki Dr un yanında da aglama krizim tuttu ,İçeri aldı hemen . Embrıyoların iyi oldugu halde tutmadıysa 1-uterus2-genetık kaynak uzerıne gıtces dedi
Hadi insallah güzelce katlansin canimbenim bel ağrım var ara ara bacaklar, dizler. Onunda disinda halsizlik hep var
Kızlar cookkkk kotuyummm bugün 10.gün tekrar kan verdim değerim 13.60tan düşmüş 4.80e düşmüş nasıl bi acı bu yaaaa
ben bu sabah sehir hastanesinde verdim 2 saat sonra sonuc cikti enabiz dan bakiliyorPazartesi sağlık ocağı da açık olmaz ki zaten ...
Bakalım şehir hastenesinde denerim şansımı olmadı özelde ..
citaaammmneden ama ya cok uzuldum suan neden
benim de derdim dedektor. Is yerinde var. Sabah oglen bir iki kere de molada iceri girip cikiyorum. Yandan geciyorum ama bu sefer de kim gordu stresi. 3.5 haftada ogrenince insan hemen herkese soylemek istemiyor.
Arkadaslarimla yemek donusu mesajlasiyor gibi yapip en arkada kaliyorum sonra yandan sivisiyorum
henuz farketmediler
Cok tesekkur ederim canim Rabbim hepinize yasatsin bu duyguyu dua ediyorum isteyen herkese nasip olsun
Saol canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin. transfer hariç 11.gunum
Kızlar sonucum cıktı. Değerim 7 cıkmış. 11.günüm sizce azmı yükselirmi ne diyorsunuz.
duygularımı okadar bastırmısımki Dr un yanında da aglama krizim tuttu ,İçeri aldı hemen . Embrıyoların iyi oldugu halde tutmadıysa 1-uterus2-genetık kaynak uzerıne gıtces dedi
Kızlar Birşey söylecek olan yok mu yasizce yükselirmi ki resmen sevinemedim. 11.gün için cok mu az 7. Kimyasal gebelik mi acaba. O nasıl oluyor bilen var mı ki. Basına gelen var mı
neden gerilemis birden tam yerlesmedi mi noldu bu deger dususunun mantigi ne acaba guzel guzel tutunmussun buyu iste kan sulandirici vs kullaniyormusun acaba vucut pihtilastirdi mi orayi?çok zor bi durum canım, ne düşünebiliyorum ne konuşabiliyorum aptal gibiyim, 24 mayısta catlatma iğnesi vurulmustum acaba onun etkisiyle mı 8.gün değerim 13 cıktı diorum, bugun 10. Gün tutmadıysa neden 4.80 gitti gidiyor gibi bisey..Pazartesi 12. Gün oluo tekrar kan vercem yükselir mi düşer mi bilmiorum dualarınıza ihtiyacım var kızlar nolur dua edin
Coraspin kullaniorumdoktorum hepsinden gecebilecegimi soyledi ben de bugun gectim birinden
bir yandan sevinc bir yandan huzun off senin adina cok sevindim kat kat artsin insallah saglikla buyusun yavrun
sen hep yukselecegini dusun olumlama yap canim benim artacak ben inaniyorum
canim ya gecmis olsun ayni postta hem tebrik ediyorum hem uzulmeyesin diyorum cok zor cok
benim basima gelmedi sen pozitif dusun bu iki gunu uzanarak gecirmeye calis
neden gerilemis birden tam yerlesmedi mi noldu bu deger dususunun mantigi ne acaba guzel guzel tutunmussun buyu iste kan sulandirici vs kullaniyormusun acaba vucut pihtilastirdi mi orayi?
Kaçıncı testin cnmben bu sabah sehir hastanesinde verdim 2 saat sonra sonuc cikti enabiz dan bakiliyor
Dualarımız seninle kuzum. İnşallah o değer yükselecekçok zor bi durum canım, ne düşünebiliyorum ne konuşabiliyorum aptal gibiyim, 24 mayısta catlatma iğnesi vurulmustum acaba onun etkisiyle mı 8.gün değerim 13 cıktı diorum, bugun 10. Gün tutmadıysa neden 4.80 gitti gidiyor gibi bisey..Pazartesi 12. Gün oluo tekrar kan vercem yükselir mi düşer mi bilmiorum dualarınıza ihtiyacım var kızlar nolur dua edin
Amin canım sagıl cumlemızeCanımAllah ım en kısa sürede nasip etsin...
İnşallah canım cümlemiz.. benim transferımı embrıyolog yaptı o an cok sınırlenmıstım biraz ona baglıyorum da ..nasip bu sefer dr u uyarıcamGeçmiş olsun
Hayırlı ve en erken zamanda hemen bebeğin olsun inşallah
İnan hep böyle tutmayınca başka başka sebep arana buluna sonunda oluyor ...
Tez zamanda kavuş yavruna inşallah
Canım birkaç merkezde havuz olustur bence .imkanın varsa.Ah canım bende öyle bir durum içindeyim malesef. Allah ım en kısa sürede nasip eder inşallah. Ben henüz sonuç almadım. Dua ediyorum inşallah tutsun diye. Zamanla yarıştığını bilmek duygusu, çaresizlik. Bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Bu tup bebek tedavısınde cok fazla yumurta olusuyor ya bunlar amh ımızı dusuruyormu kıCanım birkaç merkezde havuz olustur bence .imkanın varsa.
Doktorun kim canım bu arada inşallah bir dahaki sefere güzel sonuçlar alırsın vardır her şeyde bir hayırDr uma guvenmıyorum ben galıba ..bulundugum sehırdede baska dr yok .istanbul ankaraya gitsem calısıyorum nasıl ızın alcam ,muallaktayım ..
İnşallah canım cümlemizDoktorun kim canım bu arada inşallah bir dahaki sefere güzel sonuçlar alırsın vardır her şeyde bir hayır
İnşallah yukselır canım umıdını kesme . Testı tekrarla . Ben de olumsuz sonuc aldım bugun ,dr ıkı gun sonra yenıden kan testı yap sonra bırak ılacları dedi . Bence gereksız ama senın gıbılerde artıyodur bence biranda ,hersey gonlunce olsunKızlar Birşey söylecek olan yok mu yasizce yükselirmi ki resmen sevinemedim. 11.gün için cok mu az 7. Kimyasal gebelik mi acaba. O nasıl oluyor bilen var mı ki. Basına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?