Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

Ahahahahah çok tatlısın sen yaaa akşam akşam güldürsün beni canimmm Allahım gönlünden geçeni versin insallahh

Mrh arkadaslar bende bu ay tup bebek yaptirdim bugun 9.gun merak edip kan verdim ve sonuc negatif.ne kadar zormus negatifi gormrk nasip degilmis bayramda hamis olmak.hayirlisi buymus.ins test gununu bekleyen herkes hayirli pozitif sonuclar alir.

Hayır sakın bırakma ilaçlarını12.güne kadar bekle en azından... kan testi sonucun tam olarak kaç bu arada?

Tutunması şart olmuş artık annesini düşünmesi lazimRabbim seninde tüm arkaadslariminda gonlundekini versin hayırlısıyla dua eder dua bekleriz

Hayır sakın bırakma ilaçlarını12.güne kadar bekle en azından... kan testi sonucun tam olarak kaç bu arada?
Ya kocaman bi 0 cikti.hic umut birakmadi bana.bu kadar kotu olacagimi hic dusunmemistim.ne kadar zormus.esimde diyo 12 ye kadar umudumuzu yitirmeyelim diye ama ben kafamda bitirdim umut etmeyi.

Kizlar 8.gunum bitiyor ve cok sancilarim var. Regl sancisi gibi
Buarada hamile gunlugu etiketleyemlerin yazilarini okuyorum nasil gelistigini fln cok ilgimi cekti cok guzelmis

Kizlar 8.gunum bitiyor ve cok sancilarim var. Regl sancisi gibi
Buarada hamile gunlugu etiketleyemlerin yazilarini okuyorum nasil gelistigini fln cok ilgimi cekti cok guzelmis
Malesef canım regl belirtileri gibi bende de var. Yalnız bugün buna ek cayır cayır yanıyorum. Sıcak basıyor.

Sicak basmasi hamislerde bol olur
Insallah
Nezamn test yapicaksin
Ah canım regl öncesi de oluyor bende. Ayıramıyorum malesef. İnşaaaalllah hamilelik belirtisidir. Transferin 8.günündeyim. 7 Haziranı test günü belirledi doktorum. Öncesinde yapmamaya çalışacağım. Belki idrar testi yaparım. Tabi o bile nasip. Allah ömür verir ve regl gelmezse . Sen ne zaman yapacaksın?

bebektendir Allah’ın izniyle herkese dua ettim , tüm isteyen kullara allah hamileliği ve sağlıkla kucağa almayı nasip etsin

Ah kilyam benim kız sen bizi güldürdün rabbim de seni güldürsün insallah

Malesef canım regl belirtileri gibi bende de var. Yalnız bugün buna ek cayır cayır yanıyorum. Sıcak basıyor.
Ayyy bende hiçbişey yok bende bi belirti istiyorum şöyle hafifinden aha bişeycik geldi diyorum gaz sancısı falan çıkıyo bence güzel düşünelim bunlar iyiye işaret olsun

Bende öyle ilk günler psikolojik hissediyordum şimdi hissetmiyorum. Sürekli beni bırakma miniğim yerini sev diye konuşuyorum
Ayyy bende hiçbişey yok bende bi belirti istiyorum şöyle hafifinden aha bişeycik geldi diyorum gaz sancısı falan çıkıyo bence güzel düşünelim bunlar iyiye işaret olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…