- 6 Aralık 2017
- 731
- 943
- 53
- 40
AhahahahahKızlar kızlar şu mübarek gecede dolandırıcı gibi hissediyorum kendimiTanıdığımız düşük tehlikem olduğu için yattığımı zannediyor. Ben tüp bebek olduğunu biliyor zannediyordum. Sağ olsun bir şeyler hazırlamış. Bir kaç defa düşükten bahsetti sonradan idrak ettim bende yanlış anlama olduğunu Düşük yapıyorum vaadiyle insanları dolandırarak aç karnını doyuran aslında tüp bebek tedavisi gören Kilya tutuklandı ay çok utandım. Nasıl açıklayacağım. Sevgili embriyo lütfen annenin yüzünü kara çıkarma ve tutun. İşler karışıyor Kızlar dua etmeyi unutmayın bana da ❣
Mrh arkadaslar bende bu ay tup bebek yaptirdim bugun 9.gun merak edip kan verdim ve sonuc negatif.ne kadar zormus negatifi gormrk nasip degilmis bayramda hamis olmak.hayirlisi buymus.ins test gununu bekleyen herkes hayirli pozitif sonuclar alir.
Tutunması şart olmuş artık annesini düşünmesi lazimKızlar kızlar şu mübarek gecede dolandırıcı gibi hissediyorum kendimiTanıdığımız düşük tehlikem olduğu için yattığımı zannediyor. Ben tüp bebek olduğunu biliyor zannediyordum. Sağ olsun bir şeyler hazırlamış. Bir kaç defa düşükten bahsetti sonradan idrak ettim bende yanlış anlama olduğunu Düşük yapıyorum vaadiyle insanları dolandırarak aç karnını doyuran aslında tüp bebek tedavisi gören Kilya tutuklandı ay çok utandım. Nasıl açıklayacağım. Sevgili embriyo lütfen annenin yüzünü kara çıkarma ve tutun. İşler karışıyor Kızlar dua etmeyi unutmayın bana da ❣
Amin kuzum hepimizin inşallahAhahahahahçok tatlısın sen yaaa akşam akşam güldürsün beni canimmm Allahım gönlünden geçeni versin insallahh
Tutunması şart olmuş artık annesini düşünmesi lazimRabbim seninde tüm arkaadslariminda gonlundekini versin hayırlısıyla dua eder dua bekleriz
Amin kuzum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahçok tatlısınız. bizi güldürdün allah da seni güldürsün
Ya kocaman bi 0 cikti.hic umut birakmadi bana.bu kadar kotu olacagimi hic dusunmemistim.ne kadar zormus.esimde diyo 12 ye kadar umudumuzu yitirmeyelim diye ama ben kafamda bitirdim umut etmeyi.Hayır sakın bırakma ilaçlarını12.güne kadar bekle en azından... kan testi sonucun tam olarak kaç bu arada?
Yarin tekrarlicaksin di mi testini ?meraklibekleyis
Malesef canım regl belirtileri gibi bende de var. Yalnız bugün buna ek cayır cayır yanıyorum. Sıcak basıyor.Kizlar 8.gunum bitiyor ve cok sancilarim var. Regl sancisi gibi
Buarada hamile gunlugu etiketleyemlerin yazilarini okuyorum nasil gelistigini fln cok ilgimi cekti cok guzelmis
Sicak basmasi hamislerde bol olurMalesef canım regl belirtileri gibi bende de var. Yalnız bugün buna ek cayır cayır yanıyorum. Sıcak basıyor.
Ah canım regl öncesi de oluyor bende. Ayıramıyorum malesef. İnşaaaalllah hamilelik belirtisidir. Transferin 8.günündeyim. 7 Haziranı test günü belirledi doktorum. Öncesinde yapmamaya çalışacağım. Belki idrar testi yaparım. Tabi o bile nasip. Allah ömür verir ve regl gelmezse . Sen ne zaman yapacaksın?Sicak basmasi hamislerde bol olur
Insallah
Nezamn test yapicaksin
Ah canım regl öncesi de oluyor bende. Ayıramıyorum malesef. İnşaaaalllah hamilelik belirtisidir. Transferin 8.günündeyim. 7 Haziranı test günü belirledi doktorum. Öncesinde yapmamaya çalışacağım. Belki idrar testi yaparım. Tabi o bile nasip. Allah ömür verir ve regl gelmezse . Sen ne zaman yapacaksın?
Ohhh ohhh bu güzel haber işteMalesef canım regl belirtileri gibi bende de var. Yalnız bugün buna ek cayır cayır yanıyorum. Sıcak basıyor.
Ah kilyam benimKızlar kızlar şu mübarek gecede dolandırıcı gibi hissediyorum kendimiTanıdığımız düşük tehlikem olduğu için yattığımı zannediyor. Ben tüp bebek olduğunu biliyor zannediyordum. Sağ olsun bir şeyler hazırlamış. Bir kaç defa düşükten bahsetti sonradan idrak ettim bende yanlış anlama olduğunu Düşük yapıyorum vaadiyle insanları dolandırarak aç karnını doyuran aslında tüp bebek tedavisi gören Kilya tutuklandı ay çok utandım. Nasıl açıklayacağım. Sevgili embriyo lütfen annenin yüzünü kara çıkarma ve tutun. İşler karışıyor Kızlar dua etmeyi unutmayın bana da ❣
evet boomcum sabah kan vericem doktorum tekrar versen iyi olur dedi zaten meraktayim
senin agrin var mi?
Amin canımbebektendir Allah’ın izniyleherkese dua ettim , tüm isteyen kullara allah hamileliği ve sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Ayyy bende hiçbişey yok bende bi belirti istiyorum şöyle hafifinden aha bişeycik geldi diyorum gaz sancısı falan çıkıyoMalesef canım regl belirtileri gibi bende de var. Yalnız bugün buna ek cayır cayır yanıyorum. Sıcak basıyor.
Ayyy bende hiçbişey yok bende bi belirti istiyorum şöyle hafifinden aha bişeycik geldi diyorum gaz sancısı falan çıkıyobence güzel düşünelim bunlar iyiye işaret olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?